Super klantvriendelijk, snelle verzending!!

Alles in Wonderland heeft mij zelfs gebeld omdat de verzending (door mijn fout) op een verkeerd adres was bezorgd!! Daardoor is het pakketje alsnog op het goede adres bezorgd!! Super dank je wel!!

Zeer slechte bezorgdienst.

2x geweest volgens GLS, niets achter gelaten, aanwezig geweest op de aangekondigde tijden en 2x laten weten dat men het niet heeft kunnen afgeven.

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen...

Perfect.

Mijn kerstbal (vouwwagen) was jammer genoeg onderweg kapot gegaan. Na een mail een paar dagen later mijn geld terug, zelfs de verzendkosten, echt super. Volgend jaar ga ik opnieuw de kerstbal bestellen.

Kerst spullen besteld alles was netjes en heel in een doos verpakt. Niet lang hoeven te wachten.

Ontzettend blij met mijn bestelling. Boven verwachting. Levering was daarnaast ook nog eens snel en het was goed verpakt (breekbaar product besteld). Dit was de 2e keer dat ik er besteld heb en bij en volgend soortgelijke aankoop is het weer mijn eerste keuze.

Snelle zending zodat ik er nog deze kerst en feestdagen gebruik van heb kunnen maken dat is exstra bijzonder en had ik niet op gerekend.

Super service

Er ging iets mis met mijn bestelling en het is super snel en goed opgelost!

Weet nog niet

Ik heb mijn pakketje nog niet ontvangen van gls, kreeg een niet thuis code en kan er niet op reageren. Hopelijk ontvang ik het snel van jullie

Originele cadeautjes

Leuke site met originele cadeautjes. Snelle levering, netjes verpakt.

Geweldig assortiment snelle levering

Goede kwaliteit

Top! Snelle levering

Snelle levering! Mooi product

Geweldig mooie kerstballen

Prachtige kerstballen gekocht. Snelle levering.

Uitstekend,heel mooi

Prachtige kerstversieringen.

Snelle goede service

Snelle goede service en ruime bijzondere keuze aan producten!!

De ballen zijn prachtig

Ik. heb een deel van de bestelling ontvangen. Het is mij niet duidelijk of er nog iets komt. Het is bij de track en trace niet te zien wat er wordt bezorgd en of er nog nalevering komt

Prachtige kerstbal!

Mooi kerstbal van de driekoningen! Mooi afgewerkt en met zorg geleverd.

prima!

prima verzorgd netjes verpakt snel geleverd helaas via gls ben ik geen voorstander van dhl of tnt prettiger dan maar ietsje meer betalen maar mooi product

Valse beloften.

Op de website staat vermeld, voor 16h besteld, morgen in huis. De goederen die ik besteld heb zijn inmiddels 1 week onderweg, nog steeds niet geleverd. Ik begrijp dat het met momenten wat drukker kan zijn, en dat de levertermijn kan uitlopen. Maar als er beloofd word volgende dag in huis, en na 1 week is het er nog niet, is dit geen levertermijn die uitloopt, maar een valse belofte. Als ze het niet waar kunnen maken, mag dit eenvoudigweg niet vermeld worden.

Kan nog niet oordelen. Ik heb het pakje nog niet ontvangen

Ik heb het pakje nog niet ontvangen en door het pntbreken van een tracking nummer weet ik ook niet waar het zit.

Heb het pakje nog niet ontvangen

Zit al sinds 21 december bij gls in Puurs

kwaliteit matig maar plezier/nostalgie 1000%

iedere dag als beneden kom en mijn engeltjes zie wordt ik weer blij eea is zo gammel als iets maar dat is het me allemaal waard

Levering duurt veel te lang

Feestdagen geven wat vertraging maar zaterdag bestellen en donderdag nog niks binnen is echt te gek voor woorden. Later bestelde kerstkadootjes elders werden wel met 1-2 dagen geleverd.

Hetgeen ik besteld heb is nog niet binnen

Track and trace zou handig zijn. Wacht op een kerstkado voor m’n kleinkind maar hoor of zie geen info. Ik hoop het alsnog voor kerst te krijgen

Helaas niet het goeie besteld maar dat lag aan mezelf. Terugsturen was heel eenvoudig en gratis bovendien

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG