Uitermate tevreden!

Mooi assortiment kerst ornamenten! En ondanks de drukke dagen was mijn bestelling snel geleverd!

Artikel was niet mooi afgewerkt en prijs niet in verhouding

Het retourneren gaat moeilijke. De bestelling liep via Bol.com, waarna je de verkoper moet mailen met verzoek om retourzending. Dan krijg je een geautomatiseerde mail, met allerlei verplichtingen die je als klant moet nakomen willen ze de retourzending accepteren. Helaas zit er niet zoals beloofd het retour formulier bij (zoals wel beloofd wordt in de mail). Heel irritant dus, zal niet vaker iets bestellen.

Door de pakketdienst heb ik mijn bestelling niet gerkegen

Jullie helpen mee de pakketdienst te bewegen uit te zoeken waar het is maar helaas heeft het er nog niet toe geleid dat ik de kerstornamenten ontvangen heb. GLS is prut. Liever via post nl of dhl waar je zelf een bezorging mee kan afstemmen. Dan weet ik zeker dat het goed komt. Dan krijgen jullie wel mijn aanbeveling.

Slecht

Tot nu toe slecht. Ik heb mijn kerstbal nog niet mogen ontvang. Niemand weet waar deze is gebleven

nog geen bestelling kunnen plaatsen

Ik zou graag/had graag 5 zeepbel effect kerstballen willen bestellen maar ze zijn er niet(meer?).

Bijzondere kerstversiering en bijzonder veel keuze

Enorm groot gamma aan bijzondere, creatieve kerstversiering - alleen al het uitzoeken is een plezier! - voor een mooie prijs. Heel blij met de bestelde 'fruithangers' en kerstcactusjes.

Overzichtelijke site en super snelle levering tijdens de drukke decembermaand.

Mooie kerstspullen gekocht. Volgend jaar weer!

Super goed

20 december besteld en ondanks alle kerstdrukte de 24ste geleverd!!

Bovengemiddelde service!

Leuke website met leuke, aparte producten. Ik had een heel aantal artikelen besteld voor de feestdagen. Pakket kwam op tijd aan. Er was alleen helaas één item vergeten. Heb ze 's avonds een mail gestuurd. Kreeg, totaal onverwacht, nog diezelfde avond antwoord en het vergeten artikel had ik twee dagen later al in huis. Precies op tijd! Fantastische service dus :) Had nog nooit van ze gehoord, maar daar ga ik zeker vaker bestellen in de ttoekomst!

Leuke kerstornamenten van goede kwaliteit!

Leuke kerstornamenten van goede kwaliteit

Zeer goed en snel

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden via de mail.

Alles prima verlopen

Mooie spulletjes en correcte levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Last minute een kerstbal gekocht en die is snel aangekomen en zag er zeer mooi uit. Dankjewel!

Leuke items en snelle levering

Gewoon super!

Loopt zoals het hoort. Snelle levering. Goed ingepakt

Snelle afwikkeling

Pruduct naar verwachting Snelle service

Perfecte service

Pakje werd snel geleverd en is even mooi als op de foto. Misschien had ik graag nog enkele foto’s meer gehad op de website.

Snel geleverd en keurig ingepakt

Alle fantastische kerstballen (te veel keus ❤️) die ik kocht waren extra zorgvuldig ingepakt en snel verzonden en geleverd.

Zeer snelle levering

Overzichtelijke site eenvoudige ordering en super snelle levering

Heel erg tevreden

Lampjes voor kerstboom besteld die defect bleken te zijn. Geld binnen 2 dagen retour

Alles in wonderland prima, bezorging niet

Ik had twee artikelen besteld, er kwam er maar een. Direct een mail gestuurd en met een paar uur bericht terug. Het tweede artikel was alsnog gestuurd. Het zou geleverd worden nog voor de kerst ( was kerstcadeau) speciaal ervoor thuis gebleven. Ik krijg bericht van GLS dat het niet afgeleverd kon worden om 13.47 Ik was gewoon thuis. Erg jammer, effect van cadeau voor ons nu van weinig waarde.

Zeer goede service

Hoewel ik meer dan een week op mijn bestelling heb moeten wachten - Dit was omdat de pakketdienst het pak je zeer lang onbehandeld liet liggen in het depot - ben Ik zeer tevreden over de dienstverlening. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden - met evidence- van de acties door Allesinwonderland. Waarvoor dank.

Levering volgens verwachting superleuk wat er te koop is

Groot assortiment, snelle levering, goed verpakt. Kortom, top!

leuke spullen en snel geleverd. super!

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG