Mooie kerst ornamenten gekocht, precies wat ik zocht. Zeer goed verpakt, en binnen enkele dagen ontvangen. Ben er heel blij mee!

Ontzettend leuke kerstornamentje voor bruidspaar

Netjes en op tijd geleverd

Perfecte service!

Een aantal kolibri kerstornamenten besteld. Snelle en correcte levering. Kortom, perfecte service!

Prachtige spulletjes, snel en goed verzonden!

Snelle levering, mooie producten

Afgelopen week heb ik jullie geprobeerd te bellen. We hebben 1 bal niet geleverd gekregen. Op de paklijst stond deze bal (als enige) op de achterkant. Kunnen jullie mij terugbellen zodat we kunnen afstemmen? Hartelijke groet, Sharon Cornet Directeur Gertrudisschool 0616050950

alles was prima, top

verwerken van de bestelling ging snel. artikel is top, precies zoals gedacht.

Betrouwbaar

Goede en snelle levering

Leuk aanbod en snelle levering

Jullie hebben een leuk aanbod en snelle levering. De doos waarin het verpakt zat was slap van vocht. Gelukkig waren de kerstartikelen niet beschadigd.

Goede en snelle service

De producten snel ontvangen en precies zoals afgebeeld/omschreven.

Helemaal blij

Ik heb een kerstmanpiek bij Alles in Wonderland besteld. Twee dagen later had ik de piek, ondanks de kerstdrukte, al binnen. Mooie piek, zorgvuldig ingepakt. De piek is nu een pronkstuk in de kerstboom. Helemaal blij!

Snelle levering en netjes verpakt.

Super gaaf!

Prachtige, originele kerstballen. Mooie kwaliteit. Goed ingepakt en helemaal heel aangekomen. Super snelle service!

Redelijk goed

Het enige dat mij niet lukte was trach en trace.afgezien daar van prima.

Snelle levering en fijne site om te bestellen.

Positief

Alles werd zeer goed opgevolgd. Jammer genoeg liep er wat mis maar Tanja heeft direct het nodige gedaan om de zaak op te volgen.

Top service!

Door een fabrieks fout wilde ik iets retouneren. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik heel snel reactie. En is het heel adequaat afgehandeld. Een hele fijne communicatie en super service. Over de andere artikelen heel erg te spreken.

Brilliant products and fast delivery

This shop has so many unique products! It's hard not to spend all your money here. Shipping was fast, the items well packed. I will be shopping here again for sure.

Snel bezorgd en tevreden

Makkelijke bestelling, snel bezorgd en goed ontvangen.

Correct en snel

Snel en goed verpakt

Ruime, originele keuze en snel in huis en goed verzorgd.

Snelle levering, keurig en veilig verpakt.

Keurig verpakt en snel verzonden

Keurige webshop, prima levering, niets op aan te merken.

Snelle en goede service

Eigenlijk had ik verwacht dat, ivm de kerstdrukte, de bezorging vertraging zou oplopen. Maar het was er keurig op tijd

Geen levering tot nu toe

Volgens site zou het de volgende dag geleverd worden. Maandag 9.30 uur besteld, maar nog steeds niets ontvangen

Prima levering, netjes en goed verpakt

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG