Op zich wel goed, maar er was een artikel beschadigd

Ik heb de bestelling tijdig aangelegen. Maar er was een kopje beschadigd. Ik heb hiervoor een paar dagen geleden al een mail gestuurd. Maar tot nu toe niets van gehoord.

gesneuvelde kerstbal als vanzelfsprekend vergoed. Bedrag binnen enkle dagen teruggestort, Service!

stevig verpakt, snelle verzending

leuke kerstbal die verder nergens te koop was, en snelle levering

Snelle, goede levering

Ondanks de drukte rondom deze tijd een snelle en goede levering. Kerstbal netjes en veilig verpakt en dan ook heelhuids mogen ontvangen.

Bestelling vloten correct uitgevoerd.

Bestelling vlot en correct uitgevoerd.

Zeer, zeer matig

Een Vondel-kerstbal besteld, onprofessioneel en slordig ingepakt in een krant. Op de kerstbal zelf zat een beschadiging/productiefoutje. Toen ik contact op wilde nemen zag ik op de site ineens dat ze telefonisch 2 (!!!) weken niet bereikbaar zijn. Echt heel vervelend dit.

snelle levering en goede qualiteit

Ik voel me de koning te rijk in Wonderland

Snel en verzorgd

Snelle levering mooie producten

De kerstballen zien eruit zoals op de afbeelding. Ze kwamen snel en zonder beschadigingen binnen en

Uitstekende service.

Het pakketje was even zoek, maar de firma heeft het nodige opzoekingswerk gedaan en de bestelling is goed en wel in ontvangst genomen. Prima. Bedankt.

Alles snel en goed geleverd

perfect en super snel

Makkelijk te bestellen, mooie spullen en heel snel in huis.

*****

*****

1 vliegtuigje had een beschadiging maar is inmiddels door mijn collega gerepareerd

Snelle levering en super goed verpakt zodat het niet kon breken!

Geen idee

Nog geen idee, heb nog geen track en tracé code en krijg alleen maar mail met een klein plaatje.

Mooi spul

Wijn en champagne arminatuur prachtig

Geen idee

Bijzonder dat er gevraagd wordt naar de ervaring als de bestelling nog niet eens is verzonden of ontvangen

Een ramp

Een gebroken kerstbal krijg ik… Ik bel, ik mail en het antwoord is: we storten het bedrag terug, hopelijk kan je hem lijmen??? Dit is dus een cadeau voor een vriendin en ik moet haar een gelijmde kerstbal geven????

Kerstbal klopt niet met het voorbeeld

Moet nu ook de retourkosten betalen

Mooi op tijd ondanks de drukte in deze periode.

Het cadeautje, een cello voor in de kerstboom, werd mooi op tijd geleverd maar wel wat armoedig verpakt. Ik had verwacht dat er een mooi zakje of doosje omheen gezeten zou hebben en niet twee in elkaar geplakte doosjes en in oud krantenpapier. Wat een geluk dat ik het niet bij de ontvanger heb laten bezorgen. Hier valt door Alles in Wonderland nog wel wat te winnen. Het plaatje op de website beloofde wat dat betreft wel een ander verwachtingspatroon. De bezorger was correct en aardig. Conclusie: het cadeautje is aanbevelenswaardig, de verpakking niet.

Goeie ervaring!

Super snelle service, alles naar wens. Zal zeer zeker bij Alles in Wonderland weer bestellen! Toppie!

Heb nog geen bestelling binnen

Heb alleen maar mail gehad dat bestelling verwerkt is. Ik geef een reactie als de goederen binnen zijn. De beoordeling wordt erg vlug gevraagd.

Prima verzending

Was een prima verzending, kwam netjes aan

Ontzettend mooie walvis kerstboom versiering

Ik ben erg blij met deze prachtige walvis. Hele snelle service en het is goed verpakt.

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG