hele mooie dingen op tijd verstuurd

Zelfs vlak voor kerst kreeg ik mijn spullen op tijd. Bijzondere kerstversiering, goede kwaliteit

Zorgvuldig

Kerstballen waren met zorg en liefde ingepakt.

Snel en prima

Leuke producten snel geleverd

De volgende dag geleverd, goed verpakt, prima service!

Prachtige kerstballen

Twee basketbal kerstballen besteld, volgende dag al geleverd. Mooi en van goede kwaliteit.

Leuk

Leuk afwisselend aanbod, snelle levering en prima betaalbaar

Prachtig, goede prijs en super snelle levering

Ik ben in de wolken. De artikelen zijn super mooi, net als op de foto's. De prijs is een geweldige meevaller; ik ben tijdens mijn zoektocht veel duurdere prijzen tegengekomen voor exact dezelfde producten. Bovendien werd alles heel snel geleverd!

Mooie producten

Levertermijn iets langer dan gezegd was maar vermoed dat dit bij de pakjesdienst ligt

Redelijk

Snap best dat het druk is maar pas dan de tekst aan op de site dat je bestelling niet de vlg dag binnen is. Week geleden iets besteld en betaald maar nog niets gezien terwijl ik een mail krijg dat de bestelling is verzonden. Wel een geweldig aanbod van spulletjes.

Nog niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen.

Netjes verpakt, enorm blij met de kerstornamenten

Snelle verzending, goed verpakt en veel keus! Wij gaan hier meer kerstornamenten kopen!

Verkeerde koppen toegestuurd gekregen

Jammer dat ik de verkeerde mokken heb gekregen

Onvolledige bestelling!

Beste Mijn bestelling (Bestelling: JDDPGVFMR Geplaatst op 30-11-2021) is toegekomen. Echter, één van de artikels, nl. 12458 Kerstbal Labrador Pup 12,95 € 1 12,95 € was niet aanwezig in het pakket. Gelieve mij zo snel mogelijk te contacteren met uw oplossing. Vriendelijke groeten, Joachim Remue

Goede snelle levering

Goede snelle service en levering. Goed verpskt

Kerstbal was goed ingepakt en het was ook echt binnen een dag geleverd ondanks deze drukke periode. Zal er zo weer bestelllen

mooie ervaring met prachtig cadeau

goede ervaring

Mooie site.

nvt

Top. Snel verzonden

Netjes verpakt. Kerstballen zijn nog heel. snel verzonden.

Geweldige site

Wat een heerlijke site om te neuzen zeg. Zoveel keus en zoveel leuks Optijd bezorgd ondanks de gemelde drukte bij de post Veel beschermmateriaal om het veilig te versturen, erg fijn!!

Snelle levering.

Prettig en betrouwbaar.

Super goed en snel

Staat hierboven

Mooie spulletjes, snel geleverd!

snel geleverd prachtig zoals het beschreven stond

zeer tevrede

Goede levring, alles onbeschadigd overgekomen

Best wel een dingetje, glazen kerstballen via de post, maar alles goed ingepakt en ze zien er prachtig uit.

producten ok, levering kon beter

Over de kwaliteit van de bestelde koffiemokken, ben ik heel tevreden. Ook de verpakking van de producten was prima. Over de levering zelf, heb ik twee opmerkingen: alhoewel ik per mail had gevraagd (en door u per mail bevestigd) om het pakket in een GLS-parcelshop te leveren, werd het pakket toch bij mij thuis aangeleverd. Ook een tracking-url die zou gestuurd worden, heb ik niet ontvangen. Zodoende stond de pakjesdienst enigszins onverwacht aan de deur...Gelukkig was ik toevallig thuis zodat ik het pakket in ontvangst kon nemen...

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG