Goede Service

Hele mooie kerstballen. Ik had pech, één bal kwam gebroken aan. Dat was voor Alles in Wonderland geen probleem. Ik kreeg snel een nieuw exemplaar opgestuurd. Ik ben dik tevreden!

Mooie kerstballen,

Best wel tevreden. Goede verpakking. Alleen jammer dat de kolibrie van de bloem was los geraakt.

Website is erg leuk, de afhandeling is netjes en er wordt op tijd verzonden.

Een prima online winkelervaring! De webwinkel is aantrekkelijk met goede omschrijvingen van de producten. Dat maakt het leuker om te shoppen! Wat ik wel jammer vind bij het ontvangen van de kerstornamentjes, is dat niet iedere verpakking ook meegezonden is. Wel goed verpakt met bubbeltjes, maar niet in de doosjes. Ik wil ze als kadootje gaan geven, en dan moet je bij het geven erbij gaan zeggen dat ze het heeeel voorzichtig open moeten maken..

Leuk assortiment en snelle levering

Snelle levering maar 2 van de 10 ornamenten kapot.

De eerste vraag werd snel beantwoord per mail. De levering was ook snel. Mooie ornamenten. Maar helaas 2 van de 10 (allemaal hetzelfde) kapot. Wacht nu al 2 dagen op antwoord…

Prima zaak klantvriendelijk

Het bestelde is snel geleverd Ik had een vraag over de bestelling Mijn mail hierover is bijna per omgaande beantwoord Super

Snel geleverd, goed verpakt

De mooie nijntje kerstballen kwamen uitstekend verpakt aan. Nu dus online besteld, maar een bezoek aan de winkel is nog veel en veel leuker!!

Informatie rond aanlevering

Jammer dat je 1 niet kan aanduiden wanneer er geleverd kan worden en 2 een indicatie over het tijdstip (tijdsvenster) krijgt. Punt 1 had een onnodige aanmelding aan huis kunnen vermijden. Mvg, Kris

Goed resultaat

Mooie kerstballen besteld, goed verpakt, vlotte levering.

Super leuke winkel en snelle verzending

Retro kerstballen zijn fantastisch.

Jullie website is goed opgezet en jullie hebben een bijzonder leuk assortiment. De bestelling was goed verpakt en snel bezorgd.

Snel en heel!

Snel geleverd, prachtig spul!

Snel geleverd, prachtig!

Bestelling via internet geplaatst en betaald. Daarna wilde ik nog iets bijbestellen. Hierover gebeld en dat was geen probleem. Bedrag over gemaakt op de aangegeven rekening en mijn spullen werden gewoon de volgende dag geleverd. Super!

Prachtige Kolibries en snelle levering

De Kolibries zijn echt prachtig en het pakje werd heel snel geleverd.

Uitstekende service

2december om 15.50 besteld en 3 december om 10.15 afgeleverd via de pakket dienst

Correcte levering

Voor mij onbekend bedrijf maar toch bestelling geplaatst. Alles naar wens geleverd

SUPER GEREGELD

3 dure kersthangers besteld en snel en goed verpakt (heel) ontvangen

Ordered, but did not receive the item :(

Ordered, but did not receive the item :(

Snelle en correcte levering

Mooie spullen, snel geleverd

duidelijke website en vlotte levering

zie boven

Goed geregeld

De transactie werd volgens afspraak afgehandeld.

Super snelle service!! Goede kwaliteit!

Zuster nijntje en Hello kitty

Geweldig gisteren besteld en vandaag waren ze beiden er al. Super.

Prachtige producten, en snelle levering.

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG