Goede ervaring, snel besteld en snel geleverd. Goed verpakt en product conform verwachting.

Twee lavalampen besteld. Van een lamp was de verpakking al eens open geweest. Was zeer slordig weer verpakt en het reservelampje was ook niet meer aanwezig. Waar schijnlijk een retour zending die niet is gecontroleerd en zo weer is verstuurd naar de volgende klant. Krijg ik nog een nieuw reserve lampje ?

Prachtige kerstornamenten en snelle levering

Bijzonder mooie items voor in de kerstboom

Snelle levering, alles netjes en stevig verpakt. Glazen kerstboomversiering kwam heel aan. En de basketbal kerstbal was mooi groot, had ‘m kleiner verwacht. Top.

Snel geleverd en mooie kerstfiguren

3 kerstfiguren besteld, ze zijn snel geleverd en goed verpakt, dus heel ontvangen. De kerstfiguren zijn heel erg mooi.

Snel en netjes verpakt

Kerstbal was heel goed verpakt

Makkelijke site maar nog niets ontvangen

Jammer dat jullie naar ervaringen vragen voor we überhaupt iets hebben ontvangen.

Correct en snel

zie hierboven

Tevreden producten zien er goed uit precies volgens verwachting

Perfecte levering

Alle kerstballen zien eruit zoals op de foto. Alles goed verpakt. Snelle levering

Snel geleverd en ziet er mooi uit!

Kerstbal hele goed ingepakt en thuisbezorgd

Geen toevoeging

Goed verpakt cadeau voor mijn zoon, een skateboard kerstbal, nergens te vinden behalve bij Alles in Wonderland.

Super correct en heel snel

De beloofde levertijd werd niet overschreden. Correcte opvolging

Na 1 dag geleverd, mooie dingen, goed verpakt, makkelijk om te bestellen.

Mooie overzichtelijke site, goede service en snelle levering, ik kende het merk old christmas nog van vroeger, via Libelle heb ik de site ontdekt en was zeer blij dit nog terug te vinden. Heel mooie dingen, een aanrader.

Hetgeen ik besteld voldeed volledig aan mijn verwachting. Kerstbal Teckel op schaatsen en wijnglas-ringetjes. Super!

vlugge levering

vlugge levering

Bestelling was makkelijk te plaatsen en was op afgesproken tijd binnen.

Snelle levering.

Goederen (kerstboomdecoratie)waren goed verpakt en snel geleverd.

Geweldige service

Kreeg 4 mokken waarvan eentje de reis niet had overleefd, binnen paar dagen nieuwe mok gekregen. Nodigt mij uit om daar vaker iets te bestellen. Paar maal gebeld hele aardige vakkundige mensen, daar moeten we zuinig op zijn. Ga zo door!

Een snoepwinkel...

De naam van de winkel had niet treffender kunnen zijn. Ik word hier heel hebberig van haha. Het hele jaar door een kadowinkel waar het niet anders kan dat je slaagt. Deze keer een aantal hele bijzondere Kerstballen gekocht.

Al meerdere keren besteld, altijd prima in orde qua verpakking en levering.

Goed, snel, netjes!

Bestelling was snel verzonden en goed ingepakt. Breekbaar-stickers ook netjes op de doos, en de fragiele bestelling is goed aangekomen. Tevreden!

Wat een prachtige kerstballen

Ballen uit de voorraad besteld dus binnen 4 dagen binnen. Super goed ingepakt en de foto's op de site geven een goed beeld van wat je koopt.

Blij met mijn kerstpakket en de snelle service

Ik had geen tracking code ontvangen van GLS, mijn mail daarover naar alles in wonderland werd direct en goed beantwoord. Ik ga hier zeker vaker bestellen. En mijn retro kerstpakket zijn werkelijk prachtig

op zicht is het allemaal goed gegaan allen de bestelling had ik mijn adres op nr 93 doorgegeven maar werd bezorgd op 83 hoe kan dat

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG