Fun in a box

Superleuke producten snel en degelijk Verpakt verzonden!

Goede service, prijs/kwaliteit verhouding

Duidelijke communicatie en snelle levering

Veel keuze in kerststerren en snel geleverd. Top!

Leuke spullen,maar overprijst

In eerste instantie leek het goede service, leuke ballen ,alleen ontzettend duur in vergelijking met andere winkels. Ze hebben uiteindelijk de service goed verleend ,maar afhankelijk van medewerkers Want klanten uit gaan schelden omdat de communicatie binnen je bedrijf misgaat lijkt nergens op.

Origineel aanbod en goed verpakt bij levering

Mooi product maar niet helemaal zoals ik besteld had

De kwaliteit van de lumineo paper star ziet er goed uit. Maar ik had de variant met stars "gaatjes" besteld maar krijg zonder opgaaf van reden de dots geleverd. Vind het jammer dat ik hierover niet gemaild ben, of briefje erover in de verpakking zat.

Fantastische kerstcollectie

Wauw wat een keuze in bijzondere kerst’ballen’. Voor mijn story telling familie kerstboom heel veel kunnen shoppen. Snelle levering met alle ornamenten goed verpakt.

In mijn bestelling miste ik 1 artikel. Ik heb meteen mail gestuurd en werd de volgende dag gebeld met de mededeling dat het meteen verzonden zou worden. Dus ondanks dat was het een geluk bij een ongelukje!

Word erg blij van deze webwinkel!

Overzichtelijke en gezellige website! Goede communicatie. Snelle service. Super goed en netjes verpakt

Goed maar opvallend geen retourbrief en/of adresetiket. Jammer!

Leuke, inspirerende winkel en dito website

Snelle en goede levering, prettig contact n.a.v. een extra vraag van mij.

Snelle service!

goede winkel slechte bezorgdienst

Pakketnummer: 30380296028669 niet ontvangen op een verkeerd adres ergens geleverd! overal gaan horen bij de buren niet te vinden!!!! dus heel teleurgesteld over de bezorgdienst! niet over de winkel

Leuke zaak met enorm veel keuze

Veel keuze voor o.a. kerstartikelen.

Heel goed.

Ik had een mok gezien. Maar was uitverkocht. Dus een mail gestuurd met de vraag of ze nog binnen kwamen. Gelukkig wel. Dus gelijk besteld.

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt

Duidelijke website, ook toegankelijk voor mensen die minder digitale skills bezitten.

Supersnelle levering

S'middags besteld, volgende dag al in huis. Super

snelle levering, mooie producten

Groot assortiment, snelle levering en mooie producten

Super!!

Binnen 24 uur al bezorgd, echt super!!

Mooie winkel, hele goede service

Hun aanbod kerstballen is heerlijk groot. Je vind voor ieder een kado in deze winkel. Er was bij mijn bestelling iets mis gegaan, wat op een hele snelle en fijne manier werd hersteld. Top service! Groet Marieke

Klantvriendelijk, meedenkend en snel, top!

Fijn!

Zeer goede service!

Glazen kerstbollen. Zeer snelle levering, en de kerstbollen waren goed verpakt. Stevig omwikkeld en dubbel verpakt in dikke kartonnen dozen.

Goede producten, snel geleverd

Producten zijn precies zoals afgebeeld/omschreven. Ze waren goed verpakt. Wel bericht gehad dat bestelling verzonden was maar geen T&T ontvangen. Maandagavond besteld, woensdagochtend in huis.

Nog niet ontvangen

Ik wacht op m’n bestelling

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG