Bezorging met GLS duurde 4 dagen!!

En dan nog omdat ik zelf maar het bezorgpunt belde. GLS is nog beroerder dan PostNL!! Het produkt zelf is hartstikke leuk. Ziet er veel minder mooi uit in het echt dan op de foto maar alla... Prijs-kwaliteit is niet echt in verhouding

onjuiste artikelen ontvangen

Verkeerde maat van een artikel ontvangen en een verkeerd artikel ontvangen. Slordig. Al eerder hier besteld en dat verliep prima. Ik wacht nu nog even af hoe dit opgelost gaat worden.

Mooie kaarten

Mooie kaarten , goed verpakt snelle levering , helemaal tevreden

Super snelle levering & mooie producten

Ik kwam alles in wonderland tegen op instagram en belande zo op hun webshop. Het is heel prettig zoeken naar leuke kerstballen dankzij alle categorieën. De verzending was super snel en ik kreeg meteen allemaal mailtjes om op de hoogte gehouden te worden. De volgende dag waren ze al in huis met zorg veilig ingepakt. Allemaal super leuk en nog mooier in het echt dan op de foto!

Prachtige kerstballen en snel ontvangen

In mijn zoektocht naar kerstballen van katten kwam ik deze site tegen en heb de meeste besteld. Wat zijn ze mooi! Bovendien kwam ik sommigen hiervan flink duurder tegen in winkels, de prijs is ook erg netjes. Daar komt nog de snelle verzending en het goede inpakken bij, niets dan lof voor alles in Wonderland. Ik kijk alweer uit naar de collectie volgend jaar!

Verkeerd product

Er was een verkeerd product opgestuurd, er zou diezelfde dag nog het bestelde product opgestuurd worden. Dat werd dus later, ik heb het nog niet binnen. Ik heb ervoor gekozen het ‘verkeerde’ product als cadeautje te geven, anders had ik niks. En nu moet ik straks het product weer retourneren, gedoe.

Leuke producten met snelle levering

Duidelijke beschrijving van producten, er werd goed aangegeven wat er nog in voorraad was en ik had m’n pakketje de volgende dag al in huis.

Mooi product snel geleverd

Mooi product en snel geleverd

product goed ingepakt en goede kwaliteit

levering was minder goed, ik was thuis en toch kaartje in bus, moest het ergens ophalen, daarom bestel ik niets mee, ik heb geen vervoer , dus wil het thuis ontvangen

Goed!

Netjes verzonden en duidelijke website

Fantastische snelle service

Spullen worden snel geleverd. Nadat er ondanks de goede verpakking toch een kertbal gebroken bleek te zijn heb ik de volgende dag al een nieuwe bal ontvangen. Fantastische service!

Prachtig en gigantisch aanbod aan producten. Onze bestelling met retro kerstballen was er op 1 dag en alles was met grote zorg verpakt en kwam heel aan.

Ik vind de verzendmethode met GLS verschrikkelijk

Je moet kilometers rijden om een pakket op te halen en er zijn geen flexibele tijden om een pakket thuis te laten bezorgen. Dus hopen dat de buren thuis zijn! GLS is het niet voor mij!

Nette, snelle levering

Breekbare artikelen besteld en alles veilig verpakt. Heel fijn! Mooie artikelen volgens verwachting ✨

Vriendelijk

Snel en goede servies goed verpakt

Kwaliteit! Snel geleverd, zorgvuldig verpakt!

Mooi assortiment van goede kwaliteit! Wordt snel geleverd en ook breekbare artikelen worden zorgvuldig verpakt.

Snelle levering van het juiste product

Drie bizarre kerstballen gekocht op d9nderdag, afgeleverd op vrijdag. Prima verpakt, alles is onbeschadigd gearriveerd.

Hele fijne communicatie, levering ging wat lastig maar alles is netjes en heel aangekomen

De communicatie over de voorraad en nieuwe levering was top, erg vriendelijk en duidelijk. Zelfs een bericht ontvangen na een gesprek over wanneer er weer een nieuwe voorraad was ontvangen. Was erg benieuwd hoe ze er in het echt uitzien gezien de prijs van de zeemeermannen lag mijn verwachting erg hoor...MAAR ik ben zeer tevreden, ze zijn erg mooi en ben er erg blij mee., Zal even duren maar wil de hele collectie gaan sparen. #top

Snel en alles naar wens geleverd

Snel en alles naar wens geleverd

Fantastische service

Leuke frisse site met leuke gadgets Supersnelle levering en topkwaliteit

Ik waan mezelf in wonderland

Een overvloed aan keuze...uiteindelijk geweldige kerstornamenten besteld en helemaal blij mee! Ze zijn zorgvuldig en netjes verpakt en veilig aangekomen. Miste alleen de mail/SMS van bericht van afhalen, maar dat ligt dan bij GLS vervoersbedrijf ipv Allesinwonderland. Ik ga zeker nog meer bestellen!

Werkt snel en goede service!!

Fijn contact, snelle bezorging en goede service!!

Ze hebben HEEEEEEEEL veel en de service is TOP!

Een kerst bal zat niet goed aan het touwtje vast, waardoor deze beschadigde. Ze hebben me een nieuwe toegestuurd.

Aparte producten, fijne (web-)winkel

Leuk assortiment handige/aparte producten. Aardige medewerkers (aan de telefoon).

Snel

Goede kwaliteit