zeer goed

Mooi ingepakt, rappe verzending, mooie kaarten

De bestelde items voldeden volledig aan de verwachtingen. Zeer goede dienstverlening.

Niet naar wens

Bezorger gaf aan dat er niemand thuis was wat wel het geval was, lag ook geen notitie in de brievenbus.

Top, de kerstboomversiering is prachtig!!!

Alles was heel zorgvuldig ingepakt en werd heel snel geleverd. Alle lof!

Goede website en makkelijk bestellen

Het hele jaar door kerst!!!

Wat een feest, gedurende het jaar kan ik kerstversiering kopen. Duidelijk op de hoogte gehouden, mooie site (de keuze is reuze) en snel bezorgd.

Prima geregeld

Zou het zo weer doen

Op tijd geleverd, artikel en verpakking goed

Snelle levering en kerstballen super goed beschermd verpakt, gewoon top.

Alles goed overgekomen

Snel geleverd. Artikelen ontvangen in goede staat. Vooral heel erg leuke dingen gekocht waar je blij van wordt!

Ontzettend tevreden

Ruime keuze, snelle levering.

Super snelle levering

Heb een klok van Cabanaz gekocht. Mijn man is zeer slecht ziend. Maar een gele klok met zwarte cijfers en wijzers kan hij wel zien. Heel blij met deze grappige, NIET dure klok. Hangt in de huiskamer.

Prachtig, snel en goed geleverd

Twee kerstballen gekocht. Goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit

'Alles in wonderland' leverde snel en veilig verpakt de prachtige vaas die ik had besteld. Goede communicatie over verloop van de bestelling.

Snelle levering van de bestelling en alles tiptop verzorgd verpakt

Verrassend leuke cadeautjes. Snelle levering

De kerstballen en piek die ik besteld heb zien er in het echt nog mooier uit dan op t plaatje. Alles was zorgvuldig verpakt. Super!!! Heel blij mee.

ontgoocheld

BLIJ MET DE MOOIE KERSTBALLEN ONTGOOCHELD DAT ER EEN BLIKJE CAVIAR ONTBRAK Bestelling MCMRDSQSV

Blij mee

Supermooie producten, en netjes verpakt

mooie dingen

het pakketje binnen een dag binnen

Alles keurig verpakt binnen gekregen, top!

Snelle levering en alles heel, super!

Super snelle service in goede verpakking en goede kwaliteit producten

Site duidelijk, bevestiging bestelling meteen op mail en houden je op de hoogte. Goed verpakt en artikelen goed. Dus alles wat je bij een online bestelling wilt hebben.

Er was 1 beeldje stuk berichtje gestuurd en ze sturen gelijk een nieuwe op

Zoals ieder jaar, super!!

Alles weer netjes en dik verpakt!!! De ballen weer super van kleur , grootte en kwaliteit!!! Heb volgens mij , wel zelf een verkeerde bal besteld, maar dat mag de pret niet drukken, deze is ook een beauty !!!! En als klapper, de luipaard piek!!!!!!!! Ik tel de dagen af , tot optuigdag#6dec

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG