De tere kerstbal kwam onbeschadig aan. Heel goed verpakt, dus ik ben zeer tevreden!
Fijn om te horen Marjolein.
Na mijn bestelling kreeg ik al snel een bevestiging en daarop volgend kreeg ik een berichtje over de verzending. Ik had mijn pakketje binnen 24 uur in huis. Alles was netjes verpakt! Super!
Site met veel keuze! Goede en snelle levering. Kortom, zo hoort het gewoon!
Na een initieel probleem met de levering heeft Alkes in Wonderland de zaken kunnen recht zetten bij de transportfirma. Ik heb ondertussen alles ontvangen en het is prachtig, kerst 2021 wordt top!
Zo jammer dit. Allereerst kan ik geen bestelling op de naam van Zandvliet bij ons vinden. En verder is er sowieso geen contact met ons opgenomen om te vragen wat er met het pakket kan zijn gebeurd. We zijn allemaal mensen en ook bij de GLS waar wij mee samenwerken gaat er best wel eens iets fout. Maar we doen met ons allen ook onze uiterste best om pakketten op te sporen en alsnog op de juiste plek af te leveren. In de meeste gevallen lukt dit ook prima. Maar dan kan je beter ons per mail benaderen dan een slechte beoordeling geven.
Original review
Op de track en trace van GLS staat dat er een mail naar de verzender is gestuurd. Geen idee waarom maar ondertussen heb ik mijn bestelling dus nog niet ontvangen.
Bestelling en levering “Perfect”verlopen , Kan het iedereen aanbevelen !!!!
Ik kreeg gelijk een nieuwe kerstbal toen er 1 kapot was gegaan tijdens het vervoer.
Artikelen zijn van goede kwaliteit, goed verpakt en snel verzonden. Alleen jammer dat GLS alleen op vaste tijden, waarin ik aan 't werk ben, bezorgt zodat ik het pakket op een afhaalpunt moet laten bezorgen om het te krijgen.
Alles is zeer vlot verlopen daar heb ik absoluut geen klachten over. Helaas heeft de pakketbezorger van GLS niet de moeite genomen om aan te bellen en heeft het doosje in mijn groene brievenbus gepropt, die ik er maar nauwelijks uit kon krijgen. Het doosje was aan de zijkant open gescheurd. Gelukkig was alles nog heel, al had ik daar een zwaar hoofd hoe ik zag hoe het doosje toegetakeld was. Hier mag u de pakketbezorger wel op aanspreken, ben ik van mening. Ik was de hele dag thuis.
Ik had 5 kerstballen besteld en 1 was kapot. Ik heb 2 dagen later gratis een nieuwe ontvangen ! Echt super!
Leuke producten die je niet overal vind, selle levering, en correct verpakt.
Ik had wat kerstdecoratie besteld. Maar er ontbrak een deel van de bestelling. Ik heb er over gebeld en het is nageleverd.
Fouten kunnen worden gemaakt, zeker wanneer het druk is. Maar we zullen deze ook altijd weer herstellen. Jammer dat je zo weinig vertrouwen in ons hebt. Nog voordat we deze beoordeling hadden gezien lag het pakket met de ontbrekende artikelen al klaar voor verzending.
Original review
Ik had wat kerstdecoratie besteld. Maar er ontbrak een deel van de bestelling. Ik heb er over gebeld en het zal worden nageleverd. Afwachten maar.
als ik in de toekomst nog koop is het bij jullie
Beide Vondels kerstballen/vliegtuigjes zijn kapot aangekomen. Beide vliegtuigjes vleugels kapot. Graag zie ik uw reactie tegemoet.
Het kan altijd gebeuren dat iets onderweg kapot gaat. Zeker met producten die in elkaar zijn gelijmd. We zullen altijd zoeken naar een gepaste oplossing. Mensen die echter beginnen met slechte beoordelingen, nog voordat ze contact met ons hebben gezocht zitten wel gelijk in onze irritatie zone. Wanneer mensen ons niet lief kunnen benaderen, zijn wij ook niet lief. Met een druppel lijm waren beide producten overigens weer snel gemaakt.
Na beetje wachten door verkeerd postnummer zeer tevreden met mn top voor mn kerstboom.. mooi ingepakt.. Zeker aanraden om te bestellen..
Original review
Ik wacht tot op heden nog steeds op.mn bestelling
Netjes geleverd. Kerstballen van glas goed verpakt zodat alles heel aankwam.
Mijn bestelling is snel en goed verzorgd. Ook via email op de hoogte gebracht over de gang van zaken zoals bestelling, betaling en bezorging. Top!!
En een goede service.
Leuke spullen , gezellige winkel en goede service gekregen van lief meisje.
Wordt via GLS bezorgd en die geven niets af bij de buren. De afhaallocaties liggen voor Eindhovense begrippen mijlenver weg. Totaal niet klantvriendelijk dus. Verstuur gewoon via PostNL
Zeer snelle afwerking van de bestelling en stipte levering !
De producten zijn precies zoals op de website getoond, de levering snel en de breekbare kerstballen waren zorgvuldig ingepakt. Alles is daardoor gelukkig goed overgekomen. Ik ben er blij mee. Dank :-)
makkelijk bestellen, snelle en goede levering
Producten waren uitstekend en goed verpakt. De levering was traag doordat de vervoerder de leverdatum steeds vooruitschoof.
Goede zeer snelle service. Alles netjes en goed verpakt. Enigste minpunt nog 2 mnd tot de kerst en al heel veel spullen niet meer leverbaar
Door de Coronacrises en het gebrek aan containers wereldwijd zijn veel producten dit jaar dus heel erg vertraagd. De producten zijn dus nog niet uitverkocht, maar moeten nog binnenkomen! Alleen een aantal producten die we nog over hadden van vorig jaar zijn inmiddels uitverkocht.
Goede communicatie, goed verpakt, mooi product
297d Bergselaan
Rotterdam 3038CG