De tere kerstbal kwam onbeschadig aan. Heel goed verpakt, dus ik ben zeer tevreden!

Alles in Wonderland heeft mijn bestelling nauwkeurig en snel geleverd!

Na mijn bestelling kreeg ik al snel een bevestiging en daarop volgend kreeg ik een berichtje over de verzending. Ik had mijn pakketje binnen 24 uur in huis. Alles was netjes verpakt! Super!

super, snel en goed

Site met veel keuze! Goede en snelle levering. Kortom, zo hoort het gewoon!

Geleverd en prachtig bevonden

Na een initieel probleem met de levering heeft Alkes in Wonderland de zaken kunnen recht zetten bij de transportfirma. Ik heb ondertussen alles ontvangen en het is prachtig, kerst 2021 wordt top!

Bestelling en levering “Perfect”verlopen , Kan het iedereen aanbevelen !!!!

Ik kreeg gelijk een nieuwe kerstbal toen er 1 kapot was gegaan tijdens het vervoer.

Mooie artikelen snel verzonden

Artikelen zijn van goede kwaliteit, goed verpakt en snel verzonden. Alleen jammer dat GLS alleen op vaste tijden, waarin ik aan 't werk ben, bezorgt zodat ik het pakket op een afhaalpunt moet laten bezorgen om het te krijgen.

Hele leuke kersthangers, ben er erg blij mee.

Alles is zeer vlot verlopen daar heb ik absoluut geen klachten over. Helaas heeft de pakketbezorger van GLS niet de moeite genomen om aan te bellen en heeft het doosje in mijn groene brievenbus gepropt, die ik er maar nauwelijks uit kon krijgen. Het doosje was aan de zijkant open gescheurd. Gelukkig was alles nog heel, al had ik daar een zwaar hoofd hoe ik zag hoe het doosje toegetakeld was. Hier mag u de pakketbezorger wel op aanspreken, ben ik van mening. Ik was de hele dag thuis.

Uitstekende service!

Ik had 5 kerstballen besteld en 1 was kapot. Ik heb 2 dagen later gratis een nieuwe ontvangen ! Echt super!

Leuke producten die je niet overal vind, selle levering, en correct verpakt.

Helaas was de levering niet compleet. Het ontbrekende deel is nagezonden.

Ik had wat kerstdecoratie besteld. Maar er ontbrak een deel van de bestelling. Ik heb er over gebeld en het is nageleverd.

geweldig

als ik in de toekomst nog koop is het bij jullie

Verzending beide kapot!!

Beide Vondels kerstballen/vliegtuigjes zijn kapot aangekomen. Beide vliegtuigjes vleugels kapot. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Super tevreden, kwaliteit top

Na beetje wachten door verkeerd postnummer zeer tevreden met mn top voor mn kerstboom.. mooi ingepakt.. Zeker aanraden om te bestellen..

Goede service, mooie artikelen

Netjes geleverd. Kerstballen van glas goed verpakt zodat alles heel aankwam.

Erg tevreden

Mijn bestelling is snel en goed verzorgd. Ook via email op de hoogte gebracht over de gang van zaken zoals bestelling, betaling en bezorging. Top!!

Prachtige bloempotten en leuke kerstversiering.

En een goede service.

Leuke spullen , gezellige winkel en goede service gekregen van lief meisje.

Geen idee

Wordt via GLS bezorgd en die geven niets af bij de buren. De afhaallocaties liggen voor Eindhovense begrippen mijlenver weg. Totaal niet klantvriendelijk dus. Verstuur gewoon via PostNL

Prima !

Zeer snelle afwerking van de bestelling en stipte levering !

Snelle en goede levering

De producten zijn precies zoals op de website getoond, de levering snel en de breekbare kerstballen waren zorgvuldig ingepakt. Alles is daardoor gelukkig goed overgekomen. Ik ben er blij mee. Dank :-)

heel goed

makkelijk bestellen, snelle en goede levering

Producten uitstekend, levering traag

Producten waren uitstekend en goed verpakt. De levering was traag doordat de vervoerder de leverdatum steeds vooruitschoof.

Goede snelle service

Goede zeer snelle service. Alles netjes en goed verpakt. Enigste minpunt nog 2 mnd tot de kerst en al heel veel spullen niet meer leverbaar

Mooi product

Goede communicatie, goed verpakt, mooi product

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG