Mooie producten en snelle levering !

Ben gek op de tassen van Noi-Noi, ze zijn mooi, handig en vooral kleurig! Voor elke gelegenheid wel iets passends😍😍

Duidelijke emails over levering en track en trace

Hele mooie kerst ornamenten, super snelle levering!

Geweldige shop

Vlugge levering,zelfs voor Belgie .Alles netjes en voorzichtig verpakt.Een aanrader voor de kerstartikelen.Super.

klantvriendelijkheid top

de leveranciersdienst was te laat en had de bestelling elders geleverd. Geen bericht achtergelaten. Gebeld met Alles in Wonderland en in no time werd alles geregeld. Top. Bestelde goederen ook top.

Snelle levering, super goed verpakt!

Voor kerst 4 prachtige kerstballen besteld. Super snel geleverd en heelhuids verpakt. Al met al een topervaring.

Geweldig, snelle levering en prima service.

Mijn bestelling bestond uit 6 bekers. Bij het uitpakken bleek er een beker gebroken te zijn. Ik heb gebeld, geen enkel probleem. Foto opgestuurd via mail. Binnen 2 dagen was er een nieuwe beker bij mij thuis. Hartelijk dank!!

Mooie kwaliteit spullen en met liefde en aandacht verpakt

Leuke selectie aan producten, op tijd ontvangen en breekbare items waren met veel zorg ingepakt, alles heel aangekomen!

Goede snelle Service!

helemaal goed!

veel leuke artikelen voor prima prijzen

Eerste keer bestelt en ben super tevreden. Ondanks een probleempje met GLS (vonden ons huis niet) maar even gebeld en dag erna geleverd. Maar dan kwam het pakket. Super stevig ingepakt. Elk ornament apart ingepakt in papier en bubbelwrap in verschillende aparte doosjes alles opgevuld met airpacks. Hier een zeer tevreden klant. Fantastisch gewoon top. 👍👍👍

Uitstekend!

Uitstekend, niks veranderen. Het is goed zo.

Super mooie retro kerstballen

Mooie kerstballen , die zeer goed verpakt waren!

Snelker servies

geweldige artikelen 100% tevreden zeer snelle levering .......

Geweldig kan niet wachten op nieuwe kerstversiering !!!!!!

Levering prima, productinformatie niet

Lavalamp vlot geleverd en goed verpakt. Maar de voet en dop zijn niet van metaal maar van plastic met een chroomkleur. De drie onderdelen blijven ook los op elkaar gestapeld zonder schroefdraad oid maar worden wel gloeiend heet. Daardoor wankel en ongeschikt voor een kinder- of puberkamer. Dat had ik wel willen lezen bij de productspecificaties.

Snelle service!

Naast een leuke winkel met designspullen blijkt Alles in Wonderland nu ook online een goede webshop te hebben met vlotte bezorging.

Snelle verzending mooi product, goed ingepakt!

Makkelijk gevonden en snel geleverd

Duidelijke omschrijving daarom snel gevonden op de website.

Niet klantvriendelijk

Lavalamp voor verjaardag kleinzoon gekocht. Zag dat je maar 2 weken de tijd hebt om terug te sturen en hij is 3 weken later jarig. Daarom gebeld Kunnen ze geen rekening mee houden zeiden ze! Dus ik vind ze niet klantvriendelijk!

Superleuke webwinkel

Ik word helemaal blij van Alles in Wonderland: de merken, de look van de website, de enorme keus. Wat ik heel fijn vind, was dat mijn winkelwagentje heel lang gevuld bleef, dus ik kon lekker lang twijfelen. Ik kan er echt op afknappen als dat niet kan. Wat wel een beetje behelpen is, is de verzending via GLS... Ik betaal graag wat meer voor verzending via PostNL, dan dat gedoe met GLS. Verder erg tevreden!

Mijn verwachting overtroffen!

Ik had een bestelling gedaan voor 6 paar sokken, maar kreeg er onverwacht een leuk cadeau bij. Daarnaast was het bestelproces simpel en werd alles snel verzonden en bezorgd. Ik heb er al vaker besteld en kan Allesinwonderland van harte aanraden!!

Super snelle verwerking en bezorging!

Bestelling ging super snel, bevestiging per mail direct kunnen, factuur snel toegezonden, heel fijn!

Snelle levering van goed produkt

Was goed ingepakt, snel aanwezig en zoals verwacht produkt

Mooi product en snelle levering

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG