Alleen maar goed

Snelle levering, hele mooie retro producten ben gewoon fan. Jammer dat ik zo ver uit de buurt woon, maar via internet bestellen is gewoon ook heel goed geregeld.

Snelle levering.

Leuke spulletjes - snelle bezorging

Het liefst snuffel ik rond in de winkel zelf maar ben blij dat ik ook online kan kopen. Leuke spullen en goede service!

Mooie tassen

Heb bij jullie een tas gekozen omdat het niet standaard is en kleurrijk en betaalbaar.

Duidelijk

Snelle levering mooie lamp

Producten zoals omschreven, supersnelle verzending.

Topservice!

Mooie kerstornamenten besteld en deze werden snel geleverd. Alles was zeer goed verpakt om breuk te voorkomen. Ik had vooraf aangegeven dat ik specifiek op zoek was naar 2 ornamenten en de eigenaar hield me op de hoogte wanneer deze binnenkwamen. Topservice, leuke zaak en geweldige eigenaar.

Zoals beloofd prima!

Volgende keer bestel ik hiervweer!

Geweldige winkel!

Leuke producten!! De volgende dag al in huis!

Snelle levering en super kwaliteit

Mooie retro lamp besteld was er erg snel en is werkelijk een plaatje in ons interieur

Correct

De kerstballen zaten netjes verpakt, en rondom beschermd. En de ballen zijn zo mooi!!

Geweldig!!

Heel kwetsbaar maar toch heel aangekomen. Prima verpakt! Product ook zeeer tevreden over.

vlotte bezorging

Vlotte levering

Prima geregeld

Snel en verzorgd

Correcte afhandeling en een snelle levering

Produkt goed verpakt,goede prijs/kwaliteit verhouding. Top!

Tevreden

Ik heb kerststerren gekocht en pas toen ik ze thuis uitpakte kwam ik tot de ontdekking dat de verlichting er niet bij zat. Deze moeten er nog los bijbesteld worden. Dit was mij in eerste instantie niet echt duidelijk geworden op de site. De rest van de bestelling was verder prima verzorgd.

Netjes en snel geleverd

Producten voldoen aan de verwachtingen. Goed, stevig verpakt.

Alles goed geregeld

Leuke website, bestelling werd prima geregeld.

Snel en goed

De laagste prijs voor het product en ongelooflijk snel geleverd.

Prima, goed verpakt, snelle levering.

Positieve ervaring.

Leuke webshop en vlotte service. Met de pakketservice GLS gaat de communicatie niet zo goed. Maar dat ligt niet aan Alles in wonderland!

Snelle levering, netjes ingepakt.

Leuke en aparte producten. Snelle levering en netjes ingepakt.

Spot on

Helemaal volgens verwachting. Op tijd geleverd. Product zoals in de beschrijving (ben ik helemaal blij mee), kleuren goed op de foto.

Snelle correcte levering

Netjes verpakt, snel geleverd. Prima verzorgd

Mooie spullen, hele snelle levering en fijn contact

Erg leuke online winkel en probleem met levering supersnel opgelost. Tot de volgende keer!

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG