Komt afspraken na. Prima contact.

Via internet vliegengordijn gekocht. Telefonisch contact over het afhalen van het product. E.e.a. Stond netjes klaar. Kortom prima ervaring

Prijs kwaliteit verhouding is goed

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt en het artikel was precies volgens de beschrijving. Blij mee.

De webside is klantvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Mijn pakketje is keurig op tijd tot aan de deur gebracht.Hierover heb ik geen klachten.Het is perfect zoals ik het artikel op de webside heb gezien en ook besteld.Bedankt .

Voor 16.00 besteld volgende werkdag in huis klopte helaas niet.

Toen dat duidelijk werd kon ik de bezorging alleen afspreken op een ander ophaal punt in plaats van een ander adres. Vrij onpraktisch helaas. Verder wel het bestelde product op kunnen halen en in goede orde ontvangen.

Leuke spulletjes!

Leuke producten, goed ingepakt en snelle verzending.

goede service en spullen snel thuis

mooie en duidelijke site.

Altijd goede hulp en een hele gezellige winkel

snelle levering, netjes verpakt

Vriendelijke klantenservice, snelle levering

Geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

Prachtige lavalamp

Ben zeer tevreden Ook nog een reserve lampje En super goed verpakt👍

Snelle service en goede klantgerichtheid

Super leuke producten, hele fijne mensen!!

Snelle en efficiënte afhandeling!

Snelle en efficiënte verwerking van bestelling. Product voldoet aan verwachtingen.

Goede kwaliteit

Snelle levering.

Snel en correct

Leuk aanbod

Fantastische service

Wat een goede service, ik had een leuke hi-di-hi tas gekocht, maar nou deed de rits het na een maand al niet meer. Nu had ik mijn bonnetje niet meer, maar mocht ik de tas toch ruilen. Ook werd ik erg vriendelijk behandeld door de eigenaar, ik kan alleen maar zeggen ga zo door!

Toffe spullen! De volgende dag al in huis

Pluspunten

snelle levering keurig verpakt.

Pluspunten

Nette mensen en altijd opzoek naar goede oplossingen!

Pluspunten

De bestelling werd per fiets thuis gebracht. Fantastisch!

Pluspunten

Leuke winkel met heel veel verschillende spullen, vriendelijk personeel en snelle service ook in drukke tijden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prachtige aparte spullen worden er verkocht, helemaal leuk!

Mijn gekochte product kwam niet overeen met wat op de website getoond werd. Ook het 2e (zelfde) product was heel afwijkend van wat ik besteld had. Zowel telefonisch als via app en mail contact gehad met de eigenaar. Eigenaar bleef bij het standpunt dat ik moest bijdragen in de verzendkosten terwijl hij niet geleverd had wat ik besteld had. Hij heeft simpelweg geld voor verzending ingehouden op het totaalbedrag wat ik terug zou moeten krijgen. Mijne inzien getuigt dit niet van zorgvuldigheid en betrouwbaarheid!

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG