Pluspunten

Snelle afhandeling. De ene dag besteld...twee dagen later bezorgd. Helemaal prima. En ziet er erg leuk uit. Zoals we op,de,foto hadd verwacht

Pluspunten

snel, makkelijk en betrouwbaar

geen

Pluspunten

Snelle service !

Pluspunten

goede opvolging via mail is supermakkelijk door de email ivm de status van de bestelling

geen doe zo verder !

Pluspunten

telefonisch deskundig te woord gestaan.ORDER DAARNA VIA INTERNET OPGEVEN EN BINNEN 2 DAGEN IN HUIS VOLGENS AFSPRAAK

Pluspunten

mooi aanbod, veel keus, kwaliteit.

vragen tijdens bestelling wie het moet versturen (ivm bezorging op zaterdag)

Pluspunten

+ leuke ,attent en positieve uitstraling + goede en snelle levering

weet niet

Pluspunten

Alleen maar positief , voor herhaling vatbaar..

Pluspunten

Leuke artikelen voor een goede prijs en een vlotte service. Alles was zeer goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, tas was keurig en goed beschermd verpakt, lage verzendkosten, emails over bestelling/verzending met veel informatie

Open alsjeblieft ook een winkel in Amsterdam, dan kan ik komen rondneuzen ;-)

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke aankondiging via de mail

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

Prima verpakking Snelle aflevering Duidelijke aanwijzingen voor online bestellen

Pluspunten

Makkelijk besteld (prima webshop) en een hele snelle levering

Nvt

Pluspunten

Fantastische service na-verkoop. Er zijn enkele glazen lampenkappen gesprongen en na een mailtje voor info kregen we direct een telefoontje om ons verder te helpen. Pakket werd heel snel geleverd en zeer professioneel ingepakt. Wij zullen 'Alles in Wonderland' zeker aanbevelen bij familie, vrienden en collega's

Misschien toch een extra nota toevoegen aan bestelling wanneer glas snel breekbaar is en dat men met zeer veel voorzichtigheid de lampen moeten indraaien, zelfs handmatig en geen schroevendraaier te gebruiken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werd meteen terug gebeld toen bleek dat mijn bestelling niet meer leverbaar was en de volg. dag was ook het geld al terug op mijn rekening dus heel fijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben hier heel onprofessioneel en ronduit onbeschoft behandelt toen ik een product wou retourneren. Er werd meteen tegen mij geschreeuwd en ik werd voor leugenaar uitgemaakt. Ze hadden alleen oog voor hun eigen kant van het verhaal, terwijl ik altijd de beste bedoeling heb gehad en beleefd ben gebleven. Het is duidelijk dat ze vasthouden aan hun eigen idee belangrijker vinden dan tevreden klanten. Zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt!

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam