Pluspunten

Ontzettend leuke spulletjes en ook nog eens ultrasnel geleverd!

Alles in Wonderland werkt met bezorgdienst GLS en die geeft geen tijdsindicatie voor de aflevering. Je moet dus de hele dag thuisblijven als je je pakketje niet wilt mislopen.

Pluspunten

Snelle levering Leuke producten Met momenten goede kortingen Goede verpakking

Opmerking voor het product zelf (tas Hidihi Bloomer). De magneetsluiting zou wat krachtiger/ groter mogen zijn. Bij de grootte van deze tas is de sluiting te miniem. Verder alleen positiefs.. `!

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden en zeer snel geleverd!

Pluspunten

goede service snelle en correcte levering

Pluspunten

Had een verkeerde bestelling binnen gekregen, als excuus hebben ze de goede nagestuurd en mocht ik de andere erbij houden. Super gedaan

Pluspunten

snelle vlotte en duidelijke levering en dik pluspunt keuze op welk adres je het afgeleverd wil hebben op die specifieke dag!

geen

Pluspunten

snelle communicatie,. goed op de hoogte gehouden van vertraging en levering

niks!

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijk . Goed assortiment. Snelle service en verzending. Gratis verzending

---

Pluspunten

Mijn bestelling in uitstekende staat ontvangen, prima verpakt en het allerbelangrijkste: Ik ben er zeer blij mee!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

- zeer snelle levering - netjes verpakt - scherpe prijs

Pluspunten

snelle levering leuk artikel veel keuze

Pluspunten

Ik had raamstickers besteld. Een dag later werd ik gebeld dat de stickers niet op voorraad waren en uit Frankrijk moesten komen. Toch had ik de stickers op heel korte termijn nodig. Men heeft geprobeerd de levering vanuit Frankrijk te bespoedigen maar ivm Pasen lukte dat niet. Per email ontving ik toen een link met een goed alternatief, waarmee ik akkoord ben gegaan. Een dag later had ik de stickers, keurig verpakt tussen karton, via DHL in huis.

Ik heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf dat zo klantvriendelijk is en met je mee denkt!

Pluspunten

Prima verzorgd!

Pluspunten

goede website, alles overzichtelijk en binnen een dag thuisbezorgd

ik kwam er via de website niet achter hoe ik mijn zending bij een ophaalpunt bij mij in de buurt kon laten bezorgen, dat heb ik dus maar telefonisch gedaan. Via het internet was het zeer onduidelijk

Pluspunten

snelle en perfecte levering

Pluspunten

Zondagnacht besteld, dinsdag in huis !!!!! Wat n snelle bezorging en keurig verpakt in stevige doos.

Kom gauw in jullie winkel kijken. Veel succes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering. Service dat ik gebeld werd dat tas in die kleur uitverkocht was

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-snelle levering -duidelijkheid (website/mail etc) -unieke producten

-product ziet er mooi uit maar werkt niet waar het voor uitgevonden is. Na 1x gebruikt te hebben is alles al verpest. erg jammer voor een duur product.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen

Na een hele dag thuiszitten is het pakje niet bezorgd!!!!!!het zou handig zijn als je daar een tijdsindicatie voor krijgt want dit is waardeloos.....

Pluspunten

Zeer vlotte levering, goede betalingsmogelijkheden.

Zoekfunctie op de website heb ik niet gevonden, nu moest ik in de rubrieken zoeken, waar per rubriek soms meerdere pagina's zijn.

Bergselaan 297d

3038CG Rotterdam