Pluspunten
Leuke originele spulletjes! Makkelijke bestel en betaal procedure. Direct bevestiging ontvangen van bestelling, betaling & verzending. Bestelling werd de volgende dag al bezorgd, mooi vlot. Goede verpakking
Pluspunten
Leuke winkel, persoonlijke benadering alsof je beste vriend met je meedenkt, ongedwongen. Mensen met hart voor de zaak en de klant.
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenFotos op site gaven geen goed idee van grootte gekochte artikelen.
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenEr zat vrij veel onnodig verpakkingsmateriaal in het pakket. En misschien eens kijken naar www.paazl.com, zeer handig voor webwinkels.
Na enkele beschadigde pakketten, beter te veel inpakken.
Pluspunten
Goede snelle service.
Pluspunten
Vlot en perfect geleverd in België! goede prijs! merci
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Super service en lage prijzen
VerbeterpuntenSite mag wat duidelijker
Pluspunten
Alles goed en snel
Pluspunten
supersnelle levering
Pluspunten
We hebben het pakje vrij snel in de bus ontvangen maar de verpakking was heel erg beschadigd! Gelukkig was de kader slechts een beetje geplooid en konden we het zelf vermaken.
nee
Bergselaan 297d