Pluspunten
geweldig en snel geholpen via email en telefoon. Snel en adequaat, in overleg nog snel een kado kunnen regelen en direct verzonden. Top!
Pluspunten
Er was iets fout gegaan met de levering waardoor het bezorgen een dag langer duurde. Ik werd hier netjes van op de hoogte gebracht,
Pluspunten
gebeld, keurig te woord gestaan, volgende dag geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heel snelle verzending en geen klachten.
VerbeterpuntenNee.
Het is het motortje van de klok die de plaat laat rond draaien. Als u het een storend geluid vind, kunt u hem gewoon retour zenden.
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel en een zeer overzichtelijke website
Pluspunten
Enorm leuke producten tegen betaalbare prijs. De witte Kare Design 5 vingers vloerlamp staat echt perfect tegen onze taupe muur, schitterend! De bestelling ging zeer makkelijk via de website, overzichtelijk en heldere informatie. En de lamp kon ik na een belletje nog dezelfde dag ophalen, zeer zeker tot ziens!
Pluspunten
ik heb mogen ervaren dat de vriendelijkheid en de snelheid van levering echt heel goed is, ze namen zelf contact op met mij en zo konden we een afspraak maken over het leveren van het product!
Pluspunten
Creatief brein in de zaak. Betrouwbaar en loyaal naar klanten. En uiteraard bijzonder gevarieerd en leuke spullen tegen redelijke prijs.
Pluspunten
De website is overzichtelijk en het bestelproces is duidelijk. Direct een bevestigingsmail ontvangen en 1 dag later is het pakket bezorgd, keurig verpakt en zonder beschadigingen.
Bergselaan 297d
3038CG Rotterdam