Uitstekend webshop, levering als voorzien

Geen problemen gehad, dus gewoon goed

100% OK

Gewoon heel goed ! Perfect .

Supersnel en zeer goede service

Supersnel en zeer goede service

Positieve ervaring, op elk vlak.

Alles zit goed : kwaliteit, prijzen, informatie, snelheid, degelijke levering, verpakking en kontakt met de firma.

Klantgericht, vriendelijk en positief bedrijf

Klantgericht, vriendelijk en positief bedrijf

Bestelling in optima condities aangekomen.

Alles ok;

Geweldige service

Men is snel met bestellen, ze antwoorden vriendelijk op je vragen. Ik vind het een 100% service

perfect

snel prima kwaliteit

Volledig zoals het moet!

Perfecte afhandeling en opvolging. Prima service. Een voorbeeld voor vele anderen!

Wederom perfect, bedankt!

Alles verloopt perfect bij ijzerwaar. Zeer vriendelijke persoon en top klantenservice! Zo zijn er niet veel meer :)

Top zaak !

Altijd alles netjes geregeld. En een berichtje of alles netjes is ontvangen. Echt een Top zaak!

goede prijzen en goede service

vlot afgehandeld

scherpe prijzen voor topproducten, samen met een vlotte service

Verwachtte eerst dat dit langer ging duren vanwege de 'speciale' (zie : niet verkrijgbaar in de gangbare doe-het-zelf zaak) schroeven. Maar niets is minder waar, binnen de week geleverd, met tussentijdse meldingen over de voortgang van de bestelling. alles was netjes verpakt en voldeed aan de beschrijving van mijn order. en wat de prijs betreft ook een pak voordeliger dan bij doehetzelf zaken. Zodra ik nog schroefmateriaal nodig heb is "ijzerwaar" mijn eerste stop :)

Snel geleverd en prima prijzen!

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Heel overzichtelijke website. De verwerking is heel correct en de levering is snel. Gewoon super om hier iets te bestellen!

goed service en opvolging

Goede kwaliteit schroeven, goede opvolging. Jammer dat de levering lang in sorteercentrum B-Post blijft hangen.

snelle en correcte levering

Er tevreden, bij een bestelling was iets fout gelopen en de dag erop al het juiste verstuurd, een echte aanrader.

perfecte levering en kwaliteitsvol materiaal

Ik zal zeker nog bestellen

Goede kwaliteit aan een goed prijs!

Correcte en snelle levering.

Zal zeker opnieuw hier bestellen volgende keer als ik bouten nodig heb

Prima prijs en service

Prima prijs en service.

Geweldig zowel prijs als kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle verzending

alles dik in orde

goed materiaal en service helemaal ok

Zelfs in deze coronatijd vlot geleverd

Goede ervaring

Zus en zo

Op zich verliep de bestelling vlot, de betaling ook maar het pakje werd op een verkeerd adres aan de andere kant van het land geleverd. De missing werd erkend maar ondertussen was mijn artikel niet meer voorradig. Mijn geld werd wel onmiddellijk en correct teruggestort. Op zich een betrouwbare winkel maar ik persoonlijk had dus pech en met de coronamaatregelen zat ik dus dubbel vast met mijn werken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

27 Groenstraat