Pluspunten
Erg goede kwaliteits/prijs verhouding, prima omschrijving op de website, prima communicatie.
VerbeterpuntenKleinere maten bouten/moeren niet in assortiment
Bedankt voor de goede beoordeling. De kleinere maten zijn over het algemeen wel leverbaar, maar ze staan niet op de website omdat ik er geen vaste prijzen voor kan geven. Als u de benodigde maten doorgeeft stuur ik u een prijsopgave.
Pluspunten
goede en duidelijke no nonsens website,
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle reactie op vraag per mail. Verzendkosten berekend en daarna snel retourgestort. Opgemerkt door de firma zelf. Super!
VerbeterpuntenIk zou graag de levering uit Be. wat sneller zien komen. We zijn zo gewend dat een levering de volgende dag al aankomt.
Pluspunten
Prima verkoop!!!
Pluspunten
De levertijd was ondanks de feestdagen snel. De producten waren goed verpakt en alles zag er verzorgd uit.
Pluspunten
Nog maar 1 maal bij jullie besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. goede verpakking.
Verbeterpuntenzeer trage levering
Hallo Stijn, Bedankt voor de goede beoordeling. Normaal is de levertijd 4-5 werkdagen. Je hebt in de week na de kerst besteld, dan zijn de meeste van mijn leveranciers gesloten, daarom heeft het langer geduurd. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling altijd een email met daarin de verwachte levertijd. Groeten, Jeroen Peeters IJzerwaar
Pluspunten
Reageerd snel op emails, snelle levertijd, btw. vrije levering vanuit Belgie
Verbeterpuntengeen, zo houden
Pluspunten
Zeer goede communicatie
Verbeterpuntenrelatief hoge verzendingskosten
Pluspunten
Zeer snelle reactie op mails
Verbeterpuntennvt
VERZENDING KOSTEN
Verzendkosten naar Nederland zijn erg hoog.
Hallo Hendrik, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Voor kleine bestellingen zijn de verzendkosten inderdaad relatief hoog, maar voor een bestelling vanaf 80 euro betaal je nog maar 4,75. Vanaf 150 euro is de verzending gratis. Met vriendelijke groet, Jeroen Peeters IJzerwaar
Pluspunten
steeds snele en op tijd geleverd , ook snelle nalevering
Verbeterpuntenhuidige overzicht produkten , vond het vorige beter
Hallo Erik, Bedankt voor de goede beoordeling. Ik ga het produkten overzicht binnenkort meer structureren. Met vriendelijke groet, Jeroen Peeters IJzerwaar
Pluspunten
prijs/kwaliteit is in orde snelheid levertijd zeer goed en afspraken nakomen is ook goed
Pluspunten
goede samenwerking tussen bestelling en levering