Betrouwbaar en goed!

zeer snelle levering van een lamp die niet meer in de winkel te koop is, gelijk 10 besteld. We zijn heel blij en tevreden!

geweldig!

Correcte afhandeling,

Helaas de lamp deed het maar 1 avond ….

De knipperende lamp. Dacht ik met 3 lampen aanschaf voor een tijdje klaar te zijn….

goed en snel geleverd! telkens weer.

de producten zijn netjes en schokbestendig verpakt, worden vlot geleverd, en de afhandeling is ook prima ( factuur).

Snel geleverd maar

Snelle levering, maar beide TL lampen die we besteld hadden, zijn kapot toegekomen. Ik mailde 3 maal met telkens een paar dagen tussen, zonder enig antwoord te krijgen. We zijn dan maar naar een fysieke winkel gegaan en dezelfde lampen gaan kopen. Jammere zaak, we hebben nochtans lang genoeg gewacht.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer slecht , op diverse klachten geen enkele reactie!!!!!!

Mijn bestelling was 6 dimbare gloeilampen 60W Na ingebruikname ging na 1,5 uur de eerste lampstuk, de 2e lamp na 6 branduren en 3dagen later waren alle 6 lampen stuk. Deze Chinese producten waren van een bedroevende kwaliteit.

Items were broken on delivery - no response from Customer service at all

two of the items i ordered were broken where they arrived and when i tried to contact customer services the emails kept being ignored. I phoned the company and left a message but had no reply either. I have sent countless emails and whatsapp messages and i am still being ignored. VERY poor service!

• Would you recommend us? No

Bestelling snel verlopen dag later in huis. Ik had graag de bestelling nog willen wijzigen.

Kon de bestelling niet meer wijzigen, omdat ik op geen enkele manier contact kreeg met Gloeilampgoedkoop.nl om mijn bestelling aan te passen.

Heel tevreden!

Ik kende deze webwinkel niet en zag wat negative reviews op Trustpilot. Toch nog de bestelling geplaatst omdat zij de enige waren met de lamp die ik zocht. De volgende dag al mijn bestelling ontvangen in een nette verpakking. Prima webwinkel.

Snelle levering, goede prijs

Bestelde product werd snel geleverd en had een gunstige prijs. Jammer van de (te?) hoge verzendkosten ...

commande non livrée

J'ai envoyé 2 messages sur le contact du site, on m'a dit que la demande serait traitée dans les 4 à 5 jours ouvrés et cela fait bientôt 10 jours et toujours aucune nouvelle, pourtant le compte bancaire a bien été débité de la somme.

• Nous recommanderiez-vous? Non

prima geregeld

keurig verpakt; heel sympathieke prijs

goede en snelle levering

Ik kende Gloeilampgoedkoop niet, maar daar kon ik eindelijk de lamp vinden die ik zocht.

Ik kwam al zoekende op Gloeilampgoedkoop uit omdat ik een halogeen staaflamp R7s dimbaar zocht. Op veel sites was onduidelijk of ik de gewenste lengte en sterkte kon kiezen. Hier was het product in diverse kwalificaties beschikbaar. Interessant was dat de prijs ook ongeveer de helft was vergeleken met andere sites. Ondanks de drukte bij PostNL had ik de lampen binnen 2 dagen thuis.

Med

Un desastre de empresa, despues de tres semanas aun no han enviado nada y no contestan a las multiples reclamaciones a traves de su whatsapp (Bot) ni email, No recomemdable comprar desde España

Prima gegaan

Bestelling is gedaan en precies op tijd geleverd. Ook kleine order geen probleem

Veel keus, snel bezorgd en keurig verpakt. Dus PRIMA

Prima bedrijf

Ik was op zoek naar ouderwetse gloeilampen

Waardeloos bedrijf zou nooit meer kopen zijn ********** !!!

Wacht al 3 weken op mijn bestelling! heb 3 mails gestuurd en nog geen reactie, het is schandalig hoe ze met de klant omgaan!!!! Heb al Radar ingeschakeld komt op Tv.

Broken lamps arrived

I ordered quite a few light bulbs, but unfortunately some of them arrived broken. It's no problem if they replace them, but I haven't been able to get in touch either by email or WhatsApp. It's a shame about customer service, because they have some interesting stuff.

• Would you recommend us? No

Precies de lamp die ik zocht en dat bij jullie

Prercies de lamp die zocht en tegen een mooie prijs. Super snel geregeld en geen verzendkosten. Klasse!

Snel en efficient

Beetje een grote verpakking, maar verder super!

VERSCHRIKKELIJK

KOOP HIER NIETS! Bestelling geplaatst en betaald. Bevestigingsemail ontvangen maar nadien niets meer. Ondertussen al meer dan 1 maand aan het wachten op mijn bestelling!! Klantendienst is onbereikbaar, zowel via e-mail, telefoon & WhatsApp. Na 30 min in de wacht te staan als je ze probeert te contacteren en hiervan 15min als nummer 1 te staan heb ik het opgegeven. 0,0 klantenservice

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Flame lampen

Mooie lampen staan prachtig in mijn staande lamp en hanglamp De bestelling is snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt Ik ben zeer tevreden

gedaan wat gevraagd werd

Goede afhandeling