slechte ervaring : bestelling na weken niet geleverd

slechte ervaring : bestelling na weken niet geleverd / geen reactie op mijn emails / telefoons / annulatie

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Tot op heden slechte ervaring met correctie verkeerde levering

Men stuurt mij lampen met een kleine fitting terwijl ik nadrukkelijk grote heb besteld. Telefonische bereikbaarheid is er niet. 10 x geprobeerd (ook de zogenaamde whatsappfunctie), maar ik wordt er telkens uitgekiept. Dan maar via mail, en dan krijg je de boodschap dat het 4 a 5 werkdagen kan duren voor men een antwoord geeft. Zeker erg druk met klachten? Ik ben blij dat ik de lampen met creditcard heb betaald, ik wacht even af hoe dit verder loopt. Het kan twee kanten op; betaling laten terugdraaien of men levert alsnog het bestelde. Indien dat laatste het geval is zal ik deze review updaten met de verdere bevindingen...

je wordt bedonderd

Bestel een Philips tl-buisje voor een bewakingsarmatuur, maar krijg gewoon een namaak tl-buisje van Chinese makelij. Op de website staat als beschrijving de exacte termen gebruikt door Philips, namelijk: "MASTER | PL-S | 9W - 830 Warm Wit | 4 Pin" Dus je gaat er vanuit dat het een Philips tl-buisje is, niet dus. Valt onder de categorie, misleidende reclame. Misschien ga ik toch maar eens contact opnemen met Philips, zodat zij tegen deze misleiding stappen ondernemen. Moet ook maar afwachten of het tl-buisje ook 3 jaar mee gaat.

Beroerde customer service

In een groep van 6 gloeilampen van 6 stuks (15W) zijn er 6 stuks stuk gegaan in een paar weken tijd. Normaal zouden ze 1000 uren mee moeten gaan, maar nu zijn ze in een paar avonden allemaal stuk. Ik heb klantenservice benadert maar 10 dagen later nog steeds niets terug gehoord. Ik word hier wanhopig van en boos. Dit zijn geen goedkope lampen, maar ze falen allemaal en er is geen reactie. Koop niet bij deze site !

Ware nicht lieferbar und Kommunikation gleich Null

Bestellt wurde ein Artikel, der im Webshop als "sofort lieferbar" beschrieben wurde. Bezahlung erfolgte mit der Bestellung über Paypal. Nach drei (!) Tagen dann die Mitteilung, die Ware sei nicht vorrätig, ich möge mich gedulden, man melde sich erneut, wenn (falls?) die Ware wieder verfügbar sei. Daraufhin umgehend eine Mail geschickt mit Storno der Bestellung und Aufforderung, innerhalb von 5 Tagen den Zahlbetrag über Paypal zu erstatten. Außer einer automatischen Eingangsbestätigung keinerlei Reaktion... Nach Ablauf von 5 Tagen dann Anruf beim Kundendienst und nach langer Zeit mit nerviger Wartemelodie eine Mitarbeiterin. Storno der Bestellung nun (also ca. 9 Tage nach Bestellung) und Aussage, die Rückerstattung erfolge "in den nächsten Tagen". Mal schauen, ob das stimmt, oder ob ich noch mal nachhaken muß. Jedenfalls mein erster und letzter Bestellversuch dort.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vlotte en correcte levering.

Na de online bestelling order snel ontvangen.

Slecht!!!

Verkeerde lampen werden geleverd. Geen reactie op mijn gestuurde mail gekregen. Na 1 week gebeld maar toen ik eindelijk aan de beurt zijn zijn werd de verbinding verbroken! Dat was dus eens maar nooit weer iets bestellen bij dit bedrijf.

Waardeloos bedrijf

Mijn bestelling is betaald en nu wordt de levering keer op keer uitgesteld. Ik denk dat de spullen niet meer geleverd worden :-( Geen reactie op de mail en als je belt, wordt er niet opgenomen. Ik vind het een zeer slechte onderneming.

Nur halbe Wahre und und Druck durch Billie

Bestellung im September. Kurz danach wurde die Hälfte Geliefert. Die Zweiter hälfte sollte dann bis Ende Oktober Geliefert werden was nicht passiert ist obwohl die Ware im Shop als Auf Lager Deklariert ist. Jetzt ist nach 30 Tagen Bestellung ist die Rechnungsfrist bei Billie abgelaufen. Billie macht jetzt Probleme weil die Rechnung nicht beglichen ist. Mahnstop bis Ende November Lieferung der "Auf Lager" Artikel bis Ende Dezember. FINGER WEG

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vlotte verzending, goede prijs

Vlotte verzending en scherpe prijzen

Even zoeken voor het beste resultaat

Precies geleverd wat ik zocht en niet de vervanger.

kan beter

Een van de 4 lampen was defect en heb ik over bericht. Helaas geen antwoord gekregen.

Groot assortiment, prima handling!

Ik zocht en vond een type lamp dat (bijna) nergens meer te krijgen is; een vier-pinnig tl-buisje voor een buitenlamp. Blij mee! Heel betaalbaar, heldere webshop, en snel verzonden. Aanrader!

Snelle service met correcte verzending van prima spullen

Helemaal goed, wat wil een consumerend mens nog meer?

Geen contact te krijgen met klantenservice

Er werd een kapot artikel geleverd. Via de mail gevraagd om garantie, dan krijg je een geautomatiseerd berichtje terug in de trant van; je mail is ontvangen, het kan 3/4 werkdagen duren voor we reageren, reageert je zelf voor die tijd dan kom je onderop de stapel terecht (dit vond ik al vrij onvriendelijk). 2 weken later geen contact van weerszijden, dus nog een mail eruit.. nog geen contact. Geprobeerd te bellen 7 wachtende voor me verwachten tijd 7 min ... Wat denk je ... 58 min later, bijna een uur gewacht en nog niemand aan de lijn... Whats app via een ai-bot, geen stap verder gevraagd om iemand aan de lijn te krijgen... Vervolgens geen reactie terug Wel genoeg geautomatiseerde mails over de levering/reklame/review enzovoort Ofwel; is er überhaupt een vorm van klantenservice?

Prima geregeld

Prima geregeld, wat de bestelling betreft. Post.nl is een ander verhaal, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Overzichtelijke website. Snelle levering

JIT

Op tijd geleverd Goed verpakt Prijzig Verzend kosten TE duur voor zo'n Groot doos

Slecht

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Ik heb niet de juiste producten gekregen. Ik heb geprobeerd om contact met jullie op te nemen. Ik heb een mail gestuurd. Daar heb ik niets op gehoord. Ik heb gebeld. Na 40 min in de wacht te hebben gestaan, werd de lijn verbroken.

Uitstekend!

Bestelling gedaan van minder bekende lampen. Gewoon uit voorraad leverbaar, van goede kwaliteit, snel geleverd ten een scherpe prijs. Top.

Snel en goed!

Groot assortiment, duidelijk site en snelle levering!

waardeloos bedrijf

op 22-10 lampen besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen. Telefonisch contact onmogelijk, eindeloze wachtrij. Emails worden niet beantwoord. Chatbot laat het na 2 vragen afweten. Kortom een waardeloze website. Hier niet bestellen.

niet op tijd leveren maar wel een extra toeslag rekenen

zie bovenstaand

Mercuriusstraat 5