Laden reviews...
1.036 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden een breed aanbod en een eenvoudig bestelproces. De ervaringen met levering zijn wisselend: bij beschikbare artikelen gaat het vaak vlot, maar bij gebrek aan voorraad of verwerkingstijd zijn er vertragingen. Prijs-kwaliteit wordt vaak positief genoemd, maar sommige reacties gaan over trage klantenservice en vertraagde afhandeling van vragen. Al met al lijken de ervaringen te variëren, met vaker positieve zaken rond beschikbaarheid en levering dan rond service na aankoop.
Volgens site volgende dag geleverd,ik wacht al een week
8 September 2026
Marja
Purmerend
"If order placed before a certain time a day it will be processed and shipped within that day". Have now waited 30 days with absolutely poor response from their customerservice through WhatsApp, they say they are still processing my order and cannot tell me if it will ever be shipped. Want a full refund but they are being extremely vague with how I go about doing that when the product has not been received, and the just tell me to leave my email so they can contact me through that... They blame it on "high demand" that they cannot tell me when product will be shipped. I do not think this is a legit company.
Lena
Sweden
Alles ivb met mijn bestelling perfect verlopen Gloeilampgoedkoop.nl is een aanrader!!!
Rudy
Belgium
El producto es entrego con 20 días de retraso, imposible ponerme en contacto con el vendedor.
Luis
Madrid, España
- Délai 0/5, le colis est tout de même arrivé au bout de 3 mois ! Je ne suis pas un adepte de la livraison en 24h, mais là faut pas pousser. - Communication 0/5, téléphone non attribué et mail sans jamais de réponse, à part qu’une prochaine réclamation remet l’ensemble en dessous de la pile, très commerçant ! - Fonctionnement du site 0/5, j’avais oublié mon mot de passe, impossible de le réinitialiser, j’ai même pu créer un second compte avec le même identifient. Heureusement j'ai fini par le retrouver. - Coût global 0/5, j’ai eu un surcout car ma commande n’était pas assez chère. Là encore, très commerçant ! - Conformité du matériel 5/5, heureusement, ça sauve l’ensemble. Attention toutefois, je n’ai pas encore de recul dans la durée. Note finale : 5/25, soit 1 étoile… Oui, c'est dommage car ils ont beaucoup de matériel à coup intéressant, mais franchement ils ne sont pas bon commerçant, j'ai même eu l'envie de les signaler à la DGCCRF (ce qui doit déjà être le cas). Comme ils sont aux Pays Bas, j'ai l'impression que cela ne les touche pas beaucoup.
6 September 2026
Manu
France
De lampen die ik besteld had waren nergens in een winkel te koop gelukkig wel bij gloeilamp goedkoop.nl
6 September 2026
John
Haarlem
Snelle levering van lampjes die ik niet meer in de bouwmarkt kan vinden.
Wim
TEN BOER
Ik mpest er even opwachten maar de geleverde artikelen voldeden aan mijn verwachting.
Michele
Amsterdam
I have been waiting for over two months for a replacement bulb I ordered, and the package has still not arrived. To make matters worse, their customer service is completely non-existent for Italian customers. Both their WhatsApp number and support email address do not work, and despite trying to contact them multiple times, I received zero response. After waiting for more than two months with no support whatsoever, I am now forced to buy the item from another supplier.
Simone
carobbio
Goede service en op afgesproken tijd geleverd
4 September 2026
Nel
Cuijk
Commande passée le 28 juillet, relances envoyées plusieurs fois, aucunes nouvelles et aucuns retours de leur part. Par contre évidemment commande encaissée dès le 1er jour... Bref pas du tout professionnel et à fuir me concernant.
CAPUCINE MELLON
BRIANÇON
Lampen volgens de website op voorraad, besteld en inmiddels 10 dagen later nog steeds niets ontvangen. Geen tracking, geen verzendbevestiging en geen enkele reactie op mijn e-mails. Via WhatsApp krijg je alleen reactie van een AI-assistent, zonder dat je daadwerkelijk verder wordt geholpen. Dan maar bellen: gestart als nummer 10 in de wachtrij, met een aangegeven wachttijd van 17 minuten. Inmiddels 54 minuten verder en ik ben pas nummer 5... Als artikelen niet leverbaar zijn, kan dat natuurlijk gebeuren. Maar communiceer daar dan over en zorg dat klanten iemand kunnen bereiken. Echt kansloos. Eén keer en nooit meer Gloeilampgoedkoop.nl.
Maurice Piso Cortes
Middenbeemster
Snelle levering,an keurig verpakt en bezorgd. Grote keuze. Heb hier al eerder besteld, raad het aan. Jeanne A
Jeanne
Helmond
27 juli lampen besteld 18 aug mail gestuurd . hoor niks 1 sept. gebeld 1uur in de wachtrij en van 7 naar 5 maar geen contact via whataap geen contact krijg dan te horen dat ze zijn gesloten nog voor 15.00 uur bestel er nooit weer
1 September 2026
G
Scheemda
Commande passée le 17 mai, relances envoyées plusieurs fois, aucunes nouvelles et aucuns retours de leur part. Par contre évidemment commande encaissée dès le 1er jour... Bref pas du tout professionnel et à fuir me concernant.
1 September 2026
Gwenn
Chalèze
ik wacht al meer dan een week op mijn bestelling waar ik nota bene 8 euro verzendkosten voor betaalde. Herhaalde mails naar klantenservice blijven onbeantwoord. Chat en Whatsapp is een AI assistent en niet toereikend. Heel ontevreden
31 August 2026
Ann
Waregem
tweemaal bestelling gedaan is nooiot geleverd geweest ben reeds 3 maanden aan wachten
30 August 2026
Roger
Riemst
Dit zijn m.i. **********. Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. De dag erop zou worden geleverd, maar er gebeurde niets. Na enkele dagen heb ik navraag willen doen waarom dat niet gebeurde. Ik heb gebeld en werd in een wachtrij gezet (8 wachtenden voor mij). Na bijna een uur tevergeefs gewacht te hebben, heb ik van lieverlee een app-je verstuurd. De klacht werd (zo werd vermeld) doorgegeven, maar ik heb weer niets gehoord. Ook op de mail die ik heb verstuurd krijg ik geen reactie. Mijn advies: KOOP DAAR NOOIT IETS. Dit zijn wat mij betreft namelijk **********praktijken. Ik vraag me af of daar iets tegen gedaan kan worden….
29 August 2026
Gerard
Weert
Correct geleverd wat was besteld.
29 August 2026
Gerrit
Vaassen
tl lampen besteld zouden 6 weken na besteld aankomen nu weer 4 weken verder nog niets ontvangen telefonisch aantal keren geprobeerd je word automatisch in de wacht gezet vanmorgen nr 1 in de wacht na 30 min heb ik de hoop opgegeven, chat vraagt steeds naar postcode en nr maar je komt hier niet verder mee vragen over mail ook niet beantwoorden EEN GROTE ********** BENDE
john
Oude-Tonge
Bien réceptionné, rapidement et avec l'exacte produit recherché !
Jean
HERBSHEIM
Zij hadden nog de ouderwetse halogeen lamp voor een prima prijs! Dank voor de snelle levering. En ze hebben een enorm assortiment aan lampen. Beslist de moeite waard!
Jack
Weert
Fijn
Nina
Noorden
Op vrijdag 21 augustus heb ik 10 (dezelfde) lampen besteld. Op dinsdag 25 augustus kreeg ik een mail dat mijn bestelling nog niet uitgeleverd kan worden omdat 1 of meerdere artikelen niet bij jullie op voorraad zijn. Ik probeer contact op te nemen met jullie, maar via de telefoon wordt de verbinding verbroken, via app heb je te maken met een standaard chatbot en via mail krijg ik foutmeldingen. Echt om te janken zo slecht.
26 August 2026
Rogier
Wassenaar
Glühbirne billiger.de: Deutsche Website zur Warenvermarktung eines niederländischen Unternehmens. Die Website bietet unter anderen Zahlungsmöglichkeiten Vorauszahlung mittels Überweisung an den Zahlungsdienstleister Stichting Mollie Payments unter Angabe des Verwendungszwecks. Zur Überweisung des Warenwertes werden drei IBAN bevorratet; Zwei davon mit Klärungsbedarf NL70DEUT026526 Diese IBAN wurde nach Bestellabschluss auf der Website eingespielt und zur Überweisung des Warenwertes und der Versandkosten verwendet. Ergebnis: Die Ware wurde einwandfrei und zeitgerecht mittels Hermes an mich nach Deutschland geliefert. IBAN DE94324500000030012983 klärungsbedürftig; Versender der Email: info@glühbirnebillig.de IBAN DE08500700100176172502 klärungsbedürftig; Versender der Email: [email protected] Aus den von Kundschaft an unter 2. und 3. genannten IBAN Überweisungen werden vermutlich die übermäßig vielen unzufriedenen Kundenbewertungen resultieren, da die unter 1. genannte Methode einwandfrei funktioniert hatte. Zu 2. und 3. sollten ggf. umgehend Korrekturen seitens des niederländischen Mutterunternehmens vorgenommen werden. Sollten sich IBAN Daten in zugesendeten Email Nachrichten nicht eindeutig mit der IBAN decken, die in der Maske der Website bei Bestellabschluss eingeblendet wird? Für die aufrichtige Abwicklung der Order mit unter 1. genannter IBAN Anwendung bedanke ich mich bei unserem EU Nachbarn mit dem niederländischen Unternehmen Gloeilampgoedkoop. Diese Beurteilung kann auf Wunsch auch in englischer Sprache hier eingestellt werden.
25 August 2026
Dietmar