Makkelijk te bestellen èn met korting en snelle levering. Helemaal top!

è una truffa, attenzione!

On november 1st I bought 2 lamps, delivery 4-5 days. The day after a email from a nederland company arrived: they do not have the lamps, and they don't know when the lamps will be available. I asked my money back. After 22 day no money back, no lamps, and any answer at all. Stay away!

• Would you recommend us? No

Snel, goedkoop en goed.

Snel, goedkoop en goede kwaliteit. Zonder poespas

snel en makkelijk bestellen

snelle levering, goede service, producten goed beschreven

Zo blij dat jullie nog halogeen lampjes hebben

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Had mijn 2e bestelling snel in huis jammer was mijn 1e bestelling niet op voorraad duurt nog 2 maanden jammer

Ruime voorraad, gemakkelijke betaling en snelle levering.

Doet wat ze moeten doen

Snelle en exacte levering

Goede en correcte service

Ik heb de Lampen afgehaald in Nijmegen. Een goed georganiseerd bedrijf. Er wordt hard gewerkt door veel personeel in het magazijn. De order afhandeling liep ook erg soepel. Het bedrijf heeft een goede indruk achter gelaten bij mij.

Makkelijk, snel en precies

Bestellen ging prima via de site en producten geleverd zoals je mag verwachten. Top.

Duidelijk ennsnel

Mijn bestelling in duidelijk gecommuniceerd waar en wanneer er geleverd wordt. Prima leverancier

Van bestellen tot levering zeer goed

Mijn bestelling goed en snel ontvangen. Het product is zoals ik me had voorgesteld. Niets negatief.

Makkelijke site voor te bestellen goed verpakt en snel toegezonden.

No response

Customer service is BAD, if I must wait a week on a reply on an email. I’ll take my shopping somewhere else!!!! Till now still no response on my email, you can’t call it customer service if there is NO SERVICE!!!

Gloeilamp en goedkoop !

De naam zegt alles, voor alle soorten lampen en goede service moet je bij Gloeilampgoedkoop.nl zijn.

Prima prijs en snelle levering

Overzichtelijke site en goede prijs. Bestellen gaat lekker vlot en snel geleverd Ook niet onbelangrijk: goed verpakt en dus volkomen schadevrij in ontvangst genomen

positief

positief

Gunstige prijs en snel geleverd

De nergens meer leverbare 4-pins PL-lampen zijn hier volop leverbaar voor een lage prijs. Meteen drie lampen besteld die snel geleverd werden.

Niks te klagen

Na een behoorlijke zoektocht kun je wel stellen nu eindelijk de juiste halogeenlamp gekocht. Was moeilijk te vinden omreden dat de betreffende spot al 25 jaar oud is. Bij Gloeilampgoedkoop te koop en snelle levering. Niets op aan te merken.

Keurig en snel geleverd

Goede kwaliteit prijs verhouding. Prima levering en nog snel ook.

Zoals verwacht

De lampen waren precies zoals ik verwachtte; de prijs-kwaliteit-verhouding is ook prima in orde. De lampen geven een warm licht dat bijdraagt aan de door mij gewenste sfeer in mijn huiskamer. Al met al een fijne ervaring!

Levert gewoon niet na betaling, geen echt contact mogelijk

Op 15 oktober een paar TL-buizen besteld, die je natuurlijk snel nodig ebt. Volgens de website in één dag. Na zekere tijd een bericht dat het eerst tot eind november en later wel tot eind december duurt voor er geleverd wordt. Op de website wordt zelfs volgend jaar genoemd. Ridicuul. Op het verzoek de order te cancellen en het bedrag te retourneren werd niet gereageerd.

Finger weg - Fake-Shop

Bestellungen werden nicht geliefert. Keinerlei Kommunikation. Mails werden nicht beantwortet und ans Telefon geht auch niemand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

1 lamp kapot na 2 dagen, geen reactie van klantenservice.

Lampen keurig ontvangen en geplaatst. Na 2 dagen stopt 1 van de 3 gloeilampen er mee. Vervelend , maar wordt vast opgelost dacht ik. Dus mailtje gestuurd en automatisch antwoord gekregen dat er binnen 4-5 werkdagen gereageerd zal worden. Helaas geen reactie gekregen.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen