Waardeloze bende

Deze site of drop shipper is zeer slecht en absoluut niet aan te bevelen. Zeer moeilijk te bereiken en als je ze te pakken hebt dan zeggen ze gelijk dat ze het geld terug kunnen storten. Op de site staat direct leverbaar van een paar TL lampen maar ben nu al 2 maanden aan het wachten, nu hebben ze hebt nog eens 2 maanden later dat ze pas kunnen leveren. NOOIT MEER KOPEN BIJ DEZE BALLENTENT!

Waardeloze levertermijn

2 TL lampen besteld in de maand Maart en deze zijn in Augustus geleverd. Elke keer na een maand een berichtje dat de leverdatum is uitgesteld, maar dit is niet goed.

Slecht ingepakt; verkeerde producten ontvangen; geen antwoord op email

Ik had een bestelling bij hun geplaatst en een paar dagen later ontvang ik een doos die ondersteboven is ingepakt (prima geen grote probleem). Wat wel een probleem is is dat 3x van de bestelde artkelen niet aanwijzig zijn en ipv krijg ik 3 gloielampen van de verkeerde type, met de verkeerde fitting en zelfs van andere voltage. Nou ja niet heel fijn, wat zelfs minder fijn is het het gebrek van duidelijk antwoorden op email. Hierbij een voorbeeld: "Bij een verkeerde levering worden de retourkosten inderdaad vergoed. Stuur een e-mail naar [email protected] met uw bestelnummer en een omschrijving van het probleem. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie met een passende oplossing, inclusief instructies voor het retourneren zonder kosten." Wat is die '[email protected]'? Volgens mij is het geen mens maar een domme AI antwoord apparaat. En waarom moet ik een email sturen terwijl ik al aan het emailen ben met hun? Ik snap het gewoon niet... maar na deze bericht heb ik geen antwoord van hun kunnen krijgen helaas. Ik geef het op...

Scam - Bestellung kommt nicht

Die Bestellung kommt nicht. Die Bewertung ist für deren Tocherunternehmen "Glühbirnebillig"

slecht

1.5 maand wachten en nog geen lampen. alleen uitstel mailtjes en er is niemand bereikbaar. via whats app a.i assistent waar je niks aan hebt. Gevraagd om terugbetaling maar geen antwoord Wel elke dag een advertentie mail. Koop er niks. dat is mijn advies

Slechte service

2 lampen besteld, geleverd gekregen, maar 1 kapot. Netjes melding van gemaakt, krijg je een automatische mail terug en daarna geen reactie meer. Nu een maand later en meerdere pogingen gedaan om contact te krijgen, maar geen reacties. Heel slecht dit.

Niet geleverd !!

Gloeilampen zouden de volgende dag worden geleverd. Gereclameerd per e-mail en dan volgt standaard reactie. Bestelling geannuleerd en dan volgt standaard reactie dat de bestelling op eigen kosten geannuleerd kan worden. Dan nieuwe leverdatum en ook deze wordt niet nagekomen. Gereclameerd per whatapp, maar geen reactie. Kortom: Een ramp en waarschijnlijk oplichting.

Dit bedrijf is een complete ramp

Ik heb mijn bestelling op 14 juni geplaatst. Vandaag is het 1 augustus en tot nu toe nog steeds niets. Geen pakket, geen contact. Een regelrechte ramp. Blijf weg van deze winkel !!!!

Nul Sterren, maar dat kan helaas niet

Bedrijf levert niet, is onbereikbaar. Geld weggegooid dus. Stom van me dat ik de reacties niet eerder heb gelezen.

Zijn dit oplichters???

Bestelling wordt niet geleverd, telefonisch niet bereikbaar. Op mail wort niet gereageerd. Ben bang dat mn geld weg is. Heb de reviews gelezen, had dat beter voor het bestellen kunnen doen. Mijn advies: doe hier geen bestellingen!!

Twee lampjes besteld, 1 was defect

Bij het uitpakken was al te horen dat het lampje defect was: het rammelde. De verpakking was in orde, dus dit is niet tijdens transport gebeurd. Ik heb dit vermeld en advies was om het op eigen kosten terug te sturen. Aangezien het lampje slechts drie euro kostte heb ik mijn verlies zelf maar genomen (verzendkosten zijn tegenwoordig 6 euro). Ik had het meer op prijs gesteld als het bedrijf dat had gedaan.

Hele slechte kwaliteit - geen communicatie

Zeer slechte kwaliteit lampen ontvangen (binnen een paar uur kapot), en geen reactie van webshop op retour willen sturen. Zeer slecht, bestel hier niet!

Schnelle Lieferung

Ich bin sehr zufrieden mit dem Angebot und finde meistens was ich suche. Alles Top!!!

4 Wochen für Lieferung - keine Kommunikation

Vier Wochen hat die Lieferung gedauert. Auf Nachfragen wurde nicht reagiert. Bestellt wurden Dulux Lampen, geliefert wurden No-Name Produkte. Nie wieder! Kundenservice katastrophal!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Absolute k*t service en producten

Spots besteld (40 stuks), maar op aanraden van mijn aannemer heb ik ze moeten vervangen wat ze werden veel te warm, waardoor het brand gevaarlijk was. Dit moet echt NIET kunnen met LED spots. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat ik de spots niet kon ruilen en dat ze verder eigenlijk geen boodschap hadden aan mijn verhaal. Ongelooflijk genant, zelden zoiets meegemaakt. Bestel hier nooit wat, het is troep wat rechtstreeks ergens uit China komt, nog gevaarlijk ook.

Oplichters

Wacht al meer dan 5 weken op lampen. Op vragen wordt niet gereageerd. Nergens eigenlijk op. Voel mij behoorlijk belazerd

Hopeloos.

Medio april bestelling gedaan. Na drie maanden nog niks geleverd. Vermoedelijke leverdatum aantal keer oogeschoven. Mails worden niet beantwoord. Zijn telefonisch wel bereikbaar, maar komen steeds met smoesjes als 'grote levering ontvangen en verwerking in magazijn duurt lang' etc. Inmiddels track and trace code gekregen, maar PostNL geeft na 2 weken (!) aan nog geen zending te hebben gekregen. Hopeloos.

Schandalig

De website meldt dat een bestelling binnen de 24 u thuis wordt afgeleverd. Na mijn bestelling vanuit België krijg ik een mail zeggende dat de bestelling binnen de 4-5 dagen wordt geleverd. Na twee maanden wachten, vier mails, krijg ik telkens hetzelfde antwoord, maar geen oplossing. Na 10 minuten aan de lijn te hangen vandaag heb ik ook niemand kunnen spreken. Service: nul. Hopelijk zie ik nog mijn geld nog terug want mijn levering komt maar niet en een antwoord van een medewerker krijg ik niet. Schandalig! Alweer zo'n webshop dat te wensen over laat! Indien dit niet wordt opgelost, zal ik de nodige instanties inschakelen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Lieferung nicht wie bestellt+++keine Antwort+++keine Rückgabe+++keine Erstattung☹️

3 Lumilux Röhren bestellt, 3 No-name Röhren erhalten, die nicht mit dem Angebotfoto übereinstimmen und nicht in meine Lampe passen. Auf meine telefonische Erinnerung (nur englisch!), bitte meine Reklamationsmail zu beantworten, bekam ich eine Mail, ich hätte erhalten, was ich bestellt hätte. Eine erneute Email mit Beweisfotos von Angebot/ Bestellung und Lieferung und bitte um Rücknahme keine Antwort mehr! Nie wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ware am 05.05.25 bestellt und bezahlt aber nie erhalten!!

Auf unsere diversen eMail Mahnschreiben erhalten wir keine Antwort. Die angegebene Tel. Nr. ist nicht bedient! Alles eine Katastrophe und wir empfehlen jedermann bei dieser Firma keine Ware zu bestellen!

Really a scamming website

Bought 15.13 euro thingy and had 40 euro fine. Because the payment issue, We paid within 30 days and still got fine... If you wanna get scammed.. choose this one.

WAARDELOOS

Besteld, betaald, en dan... radiostilte. Geen idee wanneer er geleverd wordt, enkel een lauwe mail dat de leverdatum onbekend is. Chat - Nee Stil. Mail - Genegeerd. Telefoon - Onbemand. Dit is oplichting, hier nooit bestellen!

Blijf ver weg van Gloeilampgoedkoop - schandalige service

Besteld, betaald, en dan... radiostilte. Geen idee wanneer er geleverd wordt, enkel een lauwe mail dat de leverdatum onbekend is. Intussen vertrek ik op reis en blijf ik achter zonder lampen én zonder enige reactie. Chat? Stil. Mail? Genegeerd. Telefoon? Onbemand. Dit is geen webwinkel, dit is een black box waar je je geld in gooit. Spijt dat ik hier ooit besteld heb – doe het jezelf niet aan.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Lang gewacht toch bezorgd

Twee pendule armaturen besteld, lang moeten wachten nadat deze al vlot waren aangemeld bij post.nl voor bezorging. Mijn afwachtende houding werd namate een week voorbij was op de proef gesteld toch nog eens beter kijken naar recenties.. niet zo best.. gelukkig met klarna besteld, dit doe ik altijd als ik bij een (voor mij) nwe webshop bestel, en zie: alsof men er lucht van kreeg, 3 dagen later had ik mijn bestelling keurig in huis. Netjes en compleet!

Correcte en snelle levering

Mercuriusstraat 5