er wordt niet op email gereageerd

eerst telefonisch informatie over vervanging van mini TL gevraagd. Toen daar geen bruikbare info uit kwam een email gestuurd.

Finger weg - Fake-Shop

Bestellungen werden nicht geliefert. Keinerlei Kommunikation. Mails werden nicht beantwortet und ans Telefon geht auch niemand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

1 lamp kapot na 2 dagen, geen reactie van klantenservice.

Lampen keurig ontvangen en geplaatst. Na 2 dagen stopt 1 van de 3 gloeilampen er mee. Vervelend , maar wordt vast opgelost dacht ik. Dus mailtje gestuurd en automatisch antwoord gekregen dat er binnen 4-5 werkdagen gereageerd zal worden. Helaas geen reactie gekregen.

levering wordt steeds uitgesteld - inmiddels nagenoeg 3 maanden!

Hoewel op de website een snelle levering wordt beloofd, is daar in de praktijk geen sprake van. Tot twee keer toe heb ik emails ontvangen die telkens uitstel van levering aankondigden. Tijdens de bestelling stond op de website bij geen van de bestelde lampen dat die niet op voorraad zouden zijn. Bij navraag bleek dat een deel van de bestelling wel had kunnen worden uitgeleverd, maar -aldus de medewerkster die ik na 45 minuten (!) in de wachtstand telefonisch aan de lijn kreeg- "het systeem staat deelleveringen onder een bepaald bedrag niet toe". Kennelijk wordt het bedrijf door een systeem gerund en niet door de directie. In de praktijk betekent de mededeling dat het bedrijf er voor kiest de klant drie maanden te laten wachten (zo nodig langer) om overzienbare verzendkosten uit te sparen. Verzenden wat al wel voorradig is, is een service die "het systeem" niet in overweging neemt.

Waardeloos

Je moet eerst een bestelling plaatsen voor je een welkomsmail met korting krijgt. Je bent de 2e keer pas dus welkom!

Goede service, bedankt

Vlotte afhandeling

senl, correct en de juiste producten geleverd

op de site waren de door ons gewenste lampen gemakkelijk te vinden en ze voldoen aan onze wensen, terwijl de prijs prima is. en dat terwijl deze lampen in de lokale winkels niet meer verkrijgbaar zijn. De bestellingen werden snel en correct afgeleverd.

Tot nu toe SLECHT

in het kort..Bestelling geplaats en betaald. Krijg bericht in goede orde ontvangen en bestelnr erbij. zou vlgd dag geleverd worden. 3 dagen later mail gestuurd..GEEN antwoord, alleen de automatische dat er binnen 4/5 werkdagen contact met je opgenomen zou worden. Dan een e mail dat de daten is verschven naar 12 dec 2025. Betslling daarna geanuleerd en verzocht om geld terug te sorten. GEEN reactie. Dan weer mail dat de bestelling naar 12-12-2025 is verschoven en later weer een dat het 30-01-2026 wordt. Maar verder niks , ook niet telefonisch berijkbaar.LANGE WACHTIJD, minimaal 30 MIN DUS ZEER SLECHTE service en NIKS meer bestellen hier.

vreselijke service!! Onbereikbaar via mail, telefoon en chat.

Hopeloos slecht bedrijf. 2 van de 4 tl's zijn kapot geleverd. Ze zijn niet te bereiken voor support. Bestel niks bij deze firma!

Geleverd volgens afspraak, stukkende lamp in pakket gelijk vervangen

Uitgebreid assortiment, goede prijs en supersnelle levering!

Op de website is eenvoudig te vinden wat je zoekt, dat is al prettig. Komt nog bij dat het normale prijzen zijn in tegenstelling tot andere websites (ik zocht een lamp die niet meer in een normaal assortiment zit). "s Middags besteld, volgende dag in huis, veilig verpakt. Ik ben een blije klant!

In alle opzichten slecht

Beide lampjes waren slecht verpakt. Kwamen kapot aan. Ondanks meerdere pogingen tot contact en email berichten 0,0 reactie. Ik vind het een schande!!!!

SERVICE CLIENTS INEXISTANTS FUYEZ !!!

Simple commande de néons, avec des délais qui passent de3 semaines à 3 mois !!!!. IMPOSSIBLE de joindre le service clients, par mail, téléphone. Ce site est un site d'escrocs qui vendent des produits qu'ils n'ont pas en stock. Passez votre chemin

• Nous recommanderiez-vous? Non

goed in orde

Snel ontvangen, echt een service

Prima dienstverlening

Fijn dat onze gevraagde lampjes in voorraad waren en snel werden bezorgd. Prima service!

Attention!

More then one month i make the order,I didn't received the product! I can't contact them. They don't answer emails, AI answers on WhatsApp and they don't answer the phone either! My money is probably wasted but I hope no one else falls into the same trap as me......

Niet bij kopen mensen

Op 14 oktober 2025 een kleine bestelling gedaan, zou volgens de website op voorraad zijn Op 15 oktober 2025 een update gehad dat het er 16 oktober weer zou zijn. Op 28 oktober een reminder verzonden. Geen menselijke reactie op Op 29 oktober een (automatische) update gekregen, zou 30 oktober weer op voorraad zijn Op 3 november reminder verzonden, geen menselijke reactie op In deze hele periode stond het product op 'op voorraad' op de website Op 6 november (automatische) update gekregen, zou 12 december weer op voorraad zijn Aanvraag tot annuleren gedaan over de telefoon (kon niet door de wachtrij heen) en watsapp (geautomatiseerd bericht dat iemand bezig is met mijn annulering maar nooit een echte reactie) Formeel verzoek tot ontbinden overeenkomst verzonden, maar daar ook geen reactie op. Kortom; geen product gehad, nooit reactie gehad. De reviews waar ze op hun site naar verwijzen zijn veel rooskleuriger dan wat het internet ons vertelt. Als je me niet gelooft even googelen.

Juiste bajonet lampen. Goed verpakt. Snel bezorgd

X

Totaal geen service en bestelling niet geleverd

Ik had twee typen lampen besteld waarvan maar 1 type (de halogeen lamp) is geleverd. De TL lampen HE 14W/840 van 55 cm zijn wel betaald (16,39)en niet geleverd. De klantenservice was onbereikbaar en op mijn chats kreeg ik geen antwoorden.

prima spul

vlotte levering en goede prijs

Snelle levering goede service bedankt

Eenvoudig besteld en goede levering

Eenvoudig besteld en snel en goed geleverd.

Prijs kwaliteit

Goede website. Uitstekende prijs kwaliteit. Super snel geleverd

Lastige communicatie

Mijn bestelling (nummer 1000507385) is niet uitgeleverd en er is niet bekend wanneer wel geleverd kan worden. Toen ik de bestelling plaatste waren de lampen op voorraad. Zojuist 50 minuten in de wacht gestaan voor klantenservice, wel netjes te woord gestaan. Maar heb de order maar geannuleerd. Dit is inmiddels netjes per e-mail bevestigd. Ik ben benieuwd of de euro's netjes worden terugbetaald (binnen enkele dagen) zoals telefonisch verteld werd en in de e-mail staat. Keep you posted...

producten mogen wat degelijker zijn

Op zich OK, maar op de kwaliteit is echt alles bezuinigd. Gloeidraad, fitting, alles oogt miezerig. Bijvoorbeeld: een 25-watt kaarslamp moest ik kei-en keivast in de fitting draaien voordat-ie eindelijk stroom krijgt. (Philips-lampje uit 1995 brandt meteen als je ‘m heel lichtjes indraait) Ik wil graag wat meer betalen voor een ouderwets-degelijke gloeilamp. Is het een idee om, naast de goedkope, ook kwaliteits lampen aan te bieden?

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen