Laden reviews...
952 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden een breed aanbod en een eenvoudig bestelproces. De ervaringen met levering zijn wisselend: bij beschikbare artikelen gaat het vaak vlot, maar bij gebrek aan voorraad of verwerkingstijd zijn er vertragingen. Prijs-kwaliteit wordt vaak positief genoemd, maar sommige reacties gaan over trage klantenservice en vertraagde afhandeling van vragen. Al met al lijken de ervaringen te variëren, met vaker positieve zaken rond beschikbaarheid en levering dan rond service na aankoop.
Na de betaling krijg ik een standaard bericht dat een deel van de bestelde producten niet in voorraad is en dat de leverdatum onbekend is. Voor de rest niets meer gehoord van hen, klantendienst is onbereikbaar. Te vermijden
24 June 2026
joachim
Leuven
Op 20.juni zou de bestelde en betaalde lamp geleverd worden. We blijven de uren die aangegeven zijn thuis maar helaas gern lamp gezien. Dit gemeld maar we horen niets en we hebben nog geen lamp. Heel vervelend want er is nu geen verlichting in onze berging.
23 June 2026
Margot
Roermond
Wacht al sinds 28 mei op een bestelling. Klantenservice reageert niet op vragen. Kortom **********!
Robin
Amsterdam
Goedemorgen Ik heb inderdaad flame lampen bij jullie gekocht Deze vallen vies tegen ze zijn niet flame kleur maar rood(echt rood) Dus dit was een miskoop Dit ter informatie voor jullie Graag een terugkoppeling uwerzijds M.vr.gr. Hans Debets
Hans
Heerlen
J'ai commandé un tube fluorescent le 19 avril 2026. Il est arrivé intact en apparence mais un bruit à la manipulation laissait penser qu'il était cassé à l'intérieur. Il s'est avéré en effet non fonctionnel. J'ai donc fait une réclamation. Bien qu'une réponse soit annoncée dans un délai de 5 jours ouvrés, je n'ai jamais reçu de réponse. J'ai donc relancé un mois après et suis toujours dans l'attente d'une réponse. Ayant besoin de ce tube fluorescent, j'en ai commandé un autre. Même problème, le tube ne fonctionne pas. Nouvelle réclamation et toujours aucune réponse. C'est tout simplement une escroquerie. Je déconseille fortement
Sylvie
SURESNES
Le 20 avril je commande deux lampes. En mai, toujours rien reçu. Le 15 mai j'envoie un email. Pas de réponse. Le 15 juin, j'entame une discussion whatsapp avec leur chatbot. Incapable de me donner un statut sur la commande. Il me dit d'écrire un mail. J'envoie un mail le 20 juin. Pas de réponse. Le 22 juin je téléphone au 03 369 87 92 (nr en belgique). Ca sonne un coup puis ca raccroche. Injoignables.
stefan
Woluwe-Saint-Pierre
Misschien wel netjes ingepakt maar zeker niet goed opgevuld. Inhoud lag kris kras door elkaar!! Lampen deden het allemaal wel, maar zo lever jebreekbaar spul niet af.
21 June 2026
Johan
Well L
Shipped on Monday in Nederlands, received Saturday in France: too slow.
JP
France
Makkelijk besteld en snel en compleet geleverd tegen de scherpste prijs
Robin
Haarlem
13 maart 2026 een bestelling geplaatst, nadat mijn ouders een bestelling hadden gedaan en deze na 3 dagen binnen was. Ik kreeg keurig een bevestiging en toen kon het wachten beginnen. Na een week heb ik contact proberen te zoeken, om de dag heb ik gebeld waarbij ik elke keer “de 7e in de wachtrij was”. Ook verschillende mails verstuurd, maar ook hierop geen reactie. Ik heb het destijds er maar bij gelaten (het ging immers niet om een groot bedrag), al had ik de lampjes nog wel steeds nodig. Bijkeuken heeft een behoorlijke tijd in het donker gestaan. Tot dat ik plots op vrijdag 5 juni (dik 3 maand later!!!!!) een mail kreeg met een track and trace code, ze zouden een dag later geleverd worden. Ik had er nog weinig vertrouwen in, maar toch… na 3 maand wachten; vele telefoontjes (die niet werden verantwoordt) en mailtjes later (waar ook geen reactie op kwam), waren de lampjes er op zaterdag 6 juni. Met de verlichting ben ik erg blij, de manier van communiceren (die er niet is/was) toch stukken minder.
Lies
Neede
Niet eens zo'n grote bestelling, en toch 5 maanden moeten wachten. Net toen ik alle hoop had opgegeven en ik als laatste poging aan de chatbot vroeg waar m'n bestelling bleef (die alleen kon zien dat het in bestelling was), kreeg ik prompt een dag later de track&trace. Misschien net pech gehad, ik heb geen idee. Inmiddels is het zomer... geen lampen aan, dus kan de kwaliteit niet beoordelen.
Elvira
Delfgauw
Commande de 4 néons faite début mai. Colis arrivé quelques jours plus tard. Les 4 néons étaient broyés à l'intérieur. Je fais une réclamation via email puis whatsapp. Beaucoup de réponses "oui, on s'en occupe", "oui, ça arrive" Nous sommes le 19 juin, toujours rien. Le service client est nul, aucune considération pour lui. Autre chose, sur leur site, ils se vantent d'avoir un score de 8,1 sur ce site. Quand vous arrivez sur le site, vous vous apercevez que leur score est de seulement 5,8 sur les 12 derniers mois...Quelquechose ne tourne pas rond dans cette boite ! En résumé, à éviter !
Walter
Combronde
À éviter à tout prix : cela fait déjà près d'un mois que j'ai commandé deux ampoules, et jusqu'à présent, aucune réponse, ni commande, ni remboursement 14,08 e. C'est triste qu'un site comme celui-ci n'ait pas encore été bloqué. Ce n'est peut-être pas beaucoup d'argent, mais avec plusieurs centaines de personnes escroquées, on peut s'enrichir. Je mets tout le monde en garde !!!!!
Malgorzata
belgique
Snelle en goede service en levering
Helene
Dordrecht
I hope they will die!!!!! I wish!!!1!!!! This group of bitches and faggots have ****med over thousands of people.
France
Votre commande #4000109895 Passée le 20 mai 2026, 11:44:32 Informations de facturation Guillaume CLEMENT CORDERIE CLEMENT RUE CHARLES MICHELS 11 BAGNEUX, 92220 France T: 0145361234 Adresse de livraison Guillaume CLEMENT CORDERIE CLEMENT RUE CHARLES MICHELS 11 BAGNEUX, 92220 France T: 0145361234 Mode de paiement Carte Bancaire Méthode de livraison TS:SPR_TS:SPR:TRACKED - Expédition avec Colissimo Articles Qté Prix Lumilux | Tube fluorescent T8 | 18W | 840 Blanc froid | 60cm SKU: 302084-2 25 69,75 € Sous-total 69,75 € Frais de port 5,99 € Taxe anticipée de recyclage 3,50 € TVA (20%) 12,75 € Total 79,24 €
Guillaume CLEMENT
BAGNEUX
Voor half 9 besteld, de volgende dag in huis ?? Nou echt niet, Mijn eerste bestelling heb ik maar geannuleerd uit pure wanhoop, hij was na een maand nog niet geleverd. Dacht ik probeer het opnieuw, en ja hoor weer minimaal 14 dagen moeten wachten,
DonaldDuck
Schiedam
Commande le 29.5 les produits etaient disponibles commande toujours en traitement aucune réponse à mes mails aucun contact humain possible,seul l'IA répond aux watsap Dernière fois pour moi sur ce site
benzaken jack benzaken jack
LE RAINCY
Koop hier niet, geen eerlijk bedrijf, zie ook de SUPER vele negatieve comments met noodlottige ervaringen. Zal volgende week bedrijf persoonlijk bezoeken en onmiddelijke terugbetaling eisen of beslag leggen.
17 June 2026
Cobbaert Luc
Zedelgem
Kon niet beter. Goed product, goede prijs en zeer snel geleverd.
16 June 2026
Eddie
Hoorn
Commande passée le 8 mai (#4000109175) et depuis plus de nouvelles j'ai envoyé plusieurs messages mais aucune réponse et commande jamais reçue !! pas sérieux du tout donc je vous recommande vivement de ne pas commander chez eux
16 June 2026
lucie
74150 rumilly (FRANCE)
Products took 2 months to arrive, and the invoice is an empty PDF. We tried to contact them by email with no reply, and by WhatsApp, with the AI promising to pass the message to assistance, but then they simply disappeared. Simply awful, do not recommend.
Lamberto
Vicenza
Eerste aankoop is goed bevallen
Jos
Tholen
Snelle service, besteld en gekregen wat ik nodig had :)
Wendy Koenen
Echt
Snelle levering van juiste spullen
14 June 2026
Maurice