Halogeen lamp was moeilijk aan te komen.

Bij gloeilampgoedkoop was het wel leverbaar. Het werd snel geleverd voor een uitstekende prijs, daardoor enkele lampen extra ingekocht.

heb nog een oudere bestelling lopen, betaald maar niks onder weg.

hou me dus wat beter op de hoogte van de levering ??

Wel betaling, geen levering en geen reactie

Enkele jaren geleden heb ik al eens bij deze webshop besteld en toen verliep alles vlot: snelle levering en geen problemen. Midden januari van dit jaar plaatste ik opnieuw een bestelling ter waarde van €30, die ik meteen betaalde. Enkele dagen later kreeg ik bericht dat de bestelde lampen niet in voorraad waren, terwijl de website aangaf dat ze wel beschikbaar waren — anders had ik deze uiteraard niet besteld. Na een week stuurde ik een mail voor meer informatie. Hierop ontving ik enkel een geautomatiseerd antwoord dat de levering op 1 februari zou plaatsvinden. Daarna heb ik niets meer vernomen. Ook op mijn e-mail begin februari en een reminder van ruim een week geleden kreeg ik geen reactie. Telefonisch contact opnemen blijkt bovendien onmogelijk. Ik begin te vrezen dat deze website intussen een scam is geworden, afgaande op mijn eigen ervaring en de reacties hier, en dat ik mijn geld kwijt ben. Ik hoop dat de verkoper alsnog het tegendeel kan bewijzen; in dat geval zal ik dit hier zeker aanpassen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Bestelling duurde bijna drie maanden

Als je lampenkap voorraad wilt bestellen is gloeilampgoedkoop een goed adres. Als je de lampen direct nodig hebt, dan kun je die beter bij een ander bestellen.

****** !

Een kleine bestelling geplaatst en nooit aangekomen. De voorgestelde whatsapp bot is een lachertje (zoals allemaal eigenlijk) en het Belgische 03-nummer werkt niet. Dan maar rechtstreeks met Nijmegen gebeld. Standaard 5 gesprekken in de wachtrij die tergend traag verwerkt raken om dan plots af te haken. De centjes zijn netjes van mijn visa-rekening gegaan. Ik wil ook rijk worden :-(. Mocht iemand anders dan de chatbot deze commentaar oppikken, het betreft ordernummer 3000077965.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Primadeluxe!!

Van bestelling tot het thuis ontvangen, is alles prima verlopen!! De andere dag al in huis!! Track en trace en melding van PostNL dat ze ” eraan”kwamen!! Prima verpakt ook nog zodat iedereen er weer met plezier op terug kijkt en zeker niet de laatste keer dat er een bestelling wordt geplaatst!!! Ga zo door!!!!

Blij nog zo een lamp te kunnen vinden.wezijner blij mee.

Gloeilampgoedkoop.be bestaat niet is gewoon NL

Koop hier niet, eens je besteld heb en een probleem meld, via Watsapp gewoon AI en geen echte medewerker om een probleem op te lossen. Op een klachtenmelding via het web evnmin enige reactie. Enkel telefoon nummer op de website dit niet werkt enz... Gelukkig betaling uitgevoerd via Paypal (opgelost) Dus blijf hier best van weg!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Loopt het niet zoals verwacht wordt het keurig opgelost

rotslecht

Totale af te raden. Lang wachten op bestelling. Geen communicatie mogelijk. Pure ********ij.

Ordine mai arrivato

Ordine pagato hanno spostato la spedizione dopo 8 gg mai spedito dopo ripetute e-mail senza risposta dopo 20 gg. chiedo lo storno del pagamento fortunatamente recuperato non tramite il sito

• Would you recommend us? No

Snel en makkelijk

Geleverd volgens afspraak

Top geregeld!

Een van de weinige sites waar ik nog halogeen kan bestellen die geen LED zijn. Alles in huis is inmiddels led alleen 1 lamp accepteerd de LED lampen helaas niet. Snelle levering tegen een super prijs. Ik bestel hier regelmatig! 10/10

Erg goed

Goede kwaliteit, snelle verzending en een mooie prijs/kwaliteitsverhouding!

Goed en vlot.

Ik kon makkelijk bestellen zonder eerst een account te moeten maken en levering was lekker snel, tevens was het product wat ik ervan verwachte. Kortom waar voor mijn geld.

Bestelde lamp werd zeer snel geleverd!

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering

TRES MECONTENT > A EVITER

J'ai passé commande le 2/01/2026. On m'a signalé un retard de délai. Malgré 2 réclamations, la réponse est toujours la même :"on vous répondra dans 4 ou 5 jours". AMPOULEPASCHER encaisse l'argent et ne livre pas. Cette société est une escroquerie. A éviter.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Betrouwbaar en goed!

zeer snelle levering van een lamp die niet meer in de winkel te koop is, gelijk 10 besteld. We zijn heel blij en tevreden!

geweldig!

Correcte afhandeling,

Helaas de lamp deed het maar 1 avond ….

De knipperende lamp. Dacht ik met 3 lampen aanschaf voor een tijdje klaar te zijn….

goed en snel geleverd! telkens weer.

de producten zijn netjes en schokbestendig verpakt, worden vlot geleverd, en de afhandeling is ook prima ( factuur).

Snel geleverd maar

Snelle levering, maar beide TL lampen die we besteld hadden, zijn kapot toegekomen. Ik mailde 3 maal met telkens een paar dagen tussen, zonder enig antwoord te krijgen. We zijn dan maar naar een fysieke winkel gegaan en dezelfde lampen gaan kopen. Jammere zaak, we hebben nochtans lang genoeg gewacht.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer slecht , op diverse klachten geen enkele reactie!!!!!!

Mijn bestelling was 6 dimbare gloeilampen 60W Na ingebruikname ging na 1,5 uur de eerste lampstuk, de 2e lamp na 6 branduren en 3dagen later waren alle 6 lampen stuk. Deze Chinese producten waren van een bedroevende kwaliteit.

Items were broken on delivery - no response from Customer service at all

two of the items i ordered were broken where they arrived and when i tried to contact customer services the emails kept being ignored. I phoned the company and left a message but had no reply either. I have sent countless emails and whatsapp messages and i am still being ignored. VERY poor service!

• Would you recommend us? No

Mercuriusstraat 5