Eens maar nooit meer

Na 5 mails te hebben gestuurd nog nooit reactie gehad. Na een ongeveer een half jaar pas mijn bestelde artikelen ontvangen. Ondertussen al lang niet meer nodig..

Levering na 3 maanden, niet bereikbaar, geen reactie op mail, AI-assistent zinloos.

Er staat 1 ster. Dat is omdat geen sterren niet mogelijk is. 23 oktober besteld en betaald, ‘volgende dag geleverd’. …dus niet. 3 weken later bericht dat verzending werd verwacht op 28 nov. …dus niet. Tot drie keer toe per mail navraag gedaan. …geen reactie. Zeven keer klantenservice gebeld, tijdens openingstijden die op de website zijn aangegeven. …’momenteel gesloten’. Twee keer contact gezocht via whatsapp. Zinloze AI assistent die je niet verder helpt. Gevraagd om contact met een mens. ‘Ik breng u in contact met een medewerker’ …dus niet. Op 1 januari nog steeds niets ontvangen, dus per mail beroep gedaan op mijn herroepingsrecht. …Geen reactie. Vervolgens op 7 januari bericht dat mijn pakket is verstuurd. Die neem ik dus niet in ontvangst, want: 1. De bestelling was al door mij geannuleerd. 2. Drie maanden geleden had ik lampen nodig. Die heb ik in de tussentijd natuurlijk al ergens anders gehaald. 3. Als ik de zending in ontvangst neem, kan ik retourneren op eigen kosten en dat ga ik natuurlijk niet doen. Op 17 januari per mail nogmaals gewezen op de mail waarin ik mij beroep op mijn herroepingsrecht, en aangegeven dat ik de bestelling dus niet in ontvangst ga nemen en mij geld terug wil. ...Nog steeds geen reactie ontvangen. Slecht bedrijf, geen service, niet betrouwbaar en niet bereikbaar. Geen zaken mee doen.

Niet bereikbaar

Onderdeel verkeerd besteld. Telefoonisch en per mail niet bereikbaar

Supersnelle levering voor een goede prijs

Heel blij met de lampen die bijna nergens meer te krijgen zijn. Duidelijke website, snelle levering,, goede prijs Buitenlamp geeft weer licht!

Service client qui ne répond jamais

Commande qui a mis 1 mois 1/2 à arriver. Je veux renvoyer les ampoules, je fais la demande sur leur site dédié aux retours. Cela fait 15 jours, et ma demande est toujours en attente. J'essaye de contacter le service client : - téléphone : numéro non attribué - mail : ne répond pas - chat : bot IA, impossible d'avoir un humain - whatsapp : bot IA, impossible d'avoir un humain Honnêtement, je ne commanderai plus jamais sur ce site.

Niet klantvriendelijk bedrijf

Bestelling geplaats en betaald. Maand verstreken en geen enkele reactie op emails of nep WhatsApp. Telefonisch ook onbereikbaar. Koop hier niks, want je betaald en krijgt niks!!!! En contact is onmogelijk.

Veel producten, makkelijk zoeken op de site en snel in huis.

voor bedrijf op zoek naar licht en armaturen. snel besteld, snel in huis. Zoals het hoort!

Zeer positief

De lampen die ik heb besteld en verkregen zijn hier in de omgeving NIET MEER verkrijgbaar, terwijl ze bij jullie geoon zijn te kopen, alle lof

service goed, producten minder

Gloeilampen zijn van slechte kwaliteit. In 2 weken al 4 kapot. Jammer. Ik ga ze nooit meer kopen

******

Je ne comprends pas comment ce site peut continuer à fonctionner après tant de ******s. Je vais me renseigner pour savoir comment les dénoncer. Ils ne répondent jamais, je n'ai jamais reçu ma commande !

Aucune réponse du support

J'ai eu besoin d’annuler une commande mais rien n'a fonctionné. Même en essayant de contacter le support je n'ai jamais eu de réponse.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Niet goed, lamp gebroken in verpakking

Defecte lamp in verpakking

Defekte Leuchtstoffröhre ohne Support

Ich habe eine Leuchtstoffröhre bestellt, die leider bereits defekt bei mir angekommen ist. Nach meiner Kontaktaufnahme per E-Mail habe ich keinerlei Rückmeldung mehr erhalten. Ein solcher Umgang mit Reklamationen ist inakzeptabel. Für mich absolut kein vertrauenswürdiger Händler – ich werde hier definitiv nicht mehr bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima, besteld en de volgende dag geleverd

Zijn weinig webshops die het logistiek zo goed voor elkaar hebben, een grote pluim en bestellen maar

Alles perfect geregeld

De juiste artikelen heel goed verpakt snel geleverd tegen een hele scherpe prijs

Déception

Pas reçu ma commande !

Verkeerde lamp

Ik heb 2 lampen besteld van 18 watt En betaald. Ik ontvang 1 andere lamp van 25 watt Helemaal fout.

goed spul en snel

na een verkeerde set lampen gekregen te hebben, met vertraging, van een adere leverancier keverde gloeilampgoedkoop binnen 24 uur de juiste set

zeer slecht

25-11-2025 lampen besteld. tot op heden niets ontvangen, wel betaald diverse keren geprobeerd om in contact te komen met dit bedrijg echter de telefoon wordt niet opgenomen, mail niet beantwoord en op WhatsApp wordt via een robot gereageerd. helaas weet dit bedrijf niet wat klantvriendelijkheid en tevredenheid betekent.

Goede complete site en snelle levering.

De heldere kaarslampen werden veilig verpakt snel geleverd. We waren blij dat ze nog in het assortiment zaten.

LIVRAISON JAMAIS REÇU

COMMANDE PASSER LE 17 DECEMBRE 2025 POUR 50 EUROS JAMAIS REÇU DEMANDE DE REMBOURSEMENT AUCUN SITE ARNAQUE IMPOSSIBLE DE LES CONTACTER A FUIR

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd tegen een goeie prijs.

Deze lampje zijn in de bouwmarkt niet meer verkrijgbasr maar wel bij dit bedrijf.

Vlotte en correcte aflevering van de bestelling uit een ruim assortiment

Zoals al eerder, ook nu weer volledig vertrouwde afhandeling van de bestelling.

Het is heel gemakkelijk en een ruime keuze.

Goede prijs/kwaliteit.

Bestelling de volgende dag geleverd. Daar koop ik voortaan.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen