Een goede ervaring

Ik had drie buislampjes besteld bij jullie en ze kwamen al gauw binnen en perfect in orde. Netjes verpakt alledrie en ze doen het perfect!

Echt een oplichting dit bedrijf

Begin December een bestelling geplaatst, en je raad het al, niet gekeken op de reviews op google. Alleen maar slechte beoordelingen… Voor ruim €60 euro opgelicht, een e-mail later dat er niets op voorraad is. Telefonisch niet bereikbaar, whatsapp niet bereikbaar, mail niet bereikbaar. En ineens uit het niets een mail dat de voorraad op 16 januari bij hun binnenkomt, nu is het 28 januari en je raad het al, nog geen enkele bezorging vanuit dit bedrijf. Ik kan je alleen maar waarschuwen, trap er gewoon niet in.

Unterirdisch, kein Service, keine Lieferung und keine Reaktion

Bestellung ist nie angekommen. Versand mit Hermes ist schon mal grundsätzlich negativ und falls es versendet wurde, hat es Hermes verbasselt. Keine Reaktion auf E-Mails etc.. Unterirdisch schlecht. Besser gleich woanders kaufen.

Snel

Had lampjes besteld en die waren snel binnen.

Snelle verzending

Besteld, en 3 dagen later binnen. Let wel, dit was winterperiode met ijzel! Super blij met mijn gloeilampen, volgende bestelling volgt

Kundenservice schlicht nicht vorhanden!!

Keinerlei Möglichkeit einer Kontaktaufnahme aller hier genannten Wege. Kundenservice somit schlicht nicht vorhanden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Nog veel oudere types PL beschikbaar

Voor mijn inbouw buitenverlichting ben ik nog steeds afhankelijk van PL buisjes. Op deze website zijn nog alle types ruim voorradig, heel fijn. Dus even filteren op de door mij gezochte typen en hup besteld. Twee dagen later heb ik mijn defecte (knipperende PL) al weer vervangen. Top.

Produkt wordt niet geleverd

In september lampen besteld. Direct daarna melding dat ze niet voorradig zijn. Inmiddels 3x melding gehad dat levering uitgesteld wordt, laatste zou 16 januari zijn maar niets gehoord en en ook geen nieuwe datum doorgekregen. Telefonisch niet bereikbaar met melding dat ze gesloten zijn. En via chatbox geprobeerd order te annuleren maar ook dat lukt niet. Het ziet er naar uit dat ik mijn geld kwijt ben. Gaat niet om groot bedrag maar om principe, ga er wel werk van maken.

I neon sono arrivati tutti rotti

Non rispondono a telefono, mail o whatsapp... Non c'è modo di contattarli, evitateli

1,5 maand wachten op een bestelling en niet bereikbaar

Bestelling midden december gedaan, nog niks ontvangen en niet bereikbaar via mail/telefoon/whatsapp.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Hele snelle bezorging maar ..

Ik had G24D-1 besteld 600 lumen > 10W Ik heb gekregen G24D-1 > 525 lumen > 10W

Een helder idee

Kopen bij Gloeilampgoedkoop was een helder idee. Bij de bouwmarkt verkochten ze de halogeenlampen die ik zocht niet meer; bij Gloeilampgoedkoop wel. Ik heb er meteen een aantal gekocht zodat ik even vooruit kan.

defektes Leuchtmittel; keine Kontaktaufnahme möglich

Lieferung eines defekten Leuchtmittels; für Reklamation soll der Kundendienst kontaktiert werden; auf E-Mails erfolgt keine Antwort, bei der Hotline (nur englisch) kommt man nicht durch; keine deutsche Rücksendeadresse; und, und, und, - einfach nur unterirdisch

Waardeloos

Bestelling geplaatst én betaald Nu 14 dagen later nog niks ontvangen. Mail 7 dagen geleden gestuurd; niks vernomen Via chat contact gezocht; reactie geen

Ik kom zeker bij jullie terug! Jullie geven licht in de duisternis. Zo zeggen dat zo toch ;)

Snelle levering, goed verpakt, werkt prima.

Snel een goed product in huis

Er is een groot assortiment, de prijzen zijn oké en bestellingen worden ongelooflijk snel uitgevoerd en bezorgd. Heb nu meerdere bestellingen gedaan en dat verliep steeds uitstekend.

defekte Lieferung

Ebenfalls defekte Lieferung - Bestellt Lumilux - geliefert "no name" Die Lampen kamen defekt (Flackern/Keine Funktion) bei uns an; Reklamationen erfolgte an den Kundendienst; keine Reaktion auf mehrere E-Mails. Nicht empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Commande non livrée et SAV sans réponse

Cela fait 1 mois 1/2 que j'ai passé ma commande et je ne suis tjrs pas livré. J'envoie des mails au SAV qui reste sans réponse et impossible de les avoir au tel !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering, exact volgens omschrijving

Ik was op zoek naar dimbare halogeen spots om de exemplaren in het plafond van onze badkamer, doe er al 20 jaar in zaten te vervangen. Ik kwam op deze webshop uit en had binnen enkele dagen de nieuwe spots in huis.

super!

Eenvoudig besteld, snel geleverd en prima producten. Top!

fijn dat er nog echte gloeilampen zijn

heel fijn dat ik de echte gloeilampen bij jullie kon vinden en dat ze zo snel geleverd zijn allemaal intact

Uitstekend.

Mijn bestelling is keurig verzorgd en bezorgd.

Ze doen wat ze zeggen

Website is toegankelijk, bestellen en betalen gaat eenvoudig en bestelling was volgende dag in huis

Sterke prijs-kwaliteit verhouding

Eerste bestelling bij gloeilampgoedkoop. Mooi aanbod met een sterke prijs-kwaliteit verhouding. Hele vlotte en verzorgde levering.

Snel gereageerd

Maar de verlate levering kwam door de koerier. Foe bezorgde gewoon een dag later maar melde wel eerst dat het was bezorgd een dag eerder.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen