TOP LEVERING!

Snelle levering, juiste product.

Beschissen

Keine Reaktion auf unsere Emails. Bestellung steht seit Wochen im Shop als Vollständig. Die Trackingnummer ist nicht nachverfolgbar, scheint also nie ausgeliefert worden zu sein. No response to our emails. The order has been marked as "Complete" in the store for weeks. The tracking number cannot be tracked, so it appears the item was never shipped. Geen reactie op onze e-mails. De bestelling staat al weken in de webshop als 'Voltooid'. Het trackingnummer is niet te traceren, dus het lijkt erop dat het pakket nooit is verzonden.

Betrug, ****, ******

Hello everyone, I can only agree with the previous posters. It seems I’ve fallen for a **** here as well. I ordered online in early March, but as of today, I haven’t received a delivery and haven’t gotten a response to countless emails. Hallo zusammen, ich kann mich den Vorgängern nur anschließen. Bin hier anscheinend auch auf einen Betrug reingefallen. Anfang März Online bestellt bis heute keine Lieferung, keine Antwort auf unzählige Mails. Hallo allemaal, Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige reacties. Ik ben hier blijkbaar ook in een oplichting getrapt. Begin maart online besteld, maar tot op heden nog geen levering en geen reactie op talloze e-mails.

Wat een drama!

Na 5 maanden (en talloze berichten) onze bestelling pas binnen.

Slecht

In maart mijn bestelling gedaan en in mei gekregen, en dan nog nadat ik een boze mail had gestuurd met de vraag of ze mijn geld wilde terug storten, toen kreeg ik na 2 dagen mijn bestelling!

Duidelijke site,veel keuze en goede beschrijving van het product. Daardoor kon ik de verlichting in de camper snel goed vervangen!!!

Gloeilampen besteld met E14 fitting maar verkeerde fitting geleverd

Gevraagd om retourformulier omdat verkeerde lampen zijn geleverd, in inmiddels 2 weken geen enkele reactie ontvangen.

Goed assortiment tegen nomale prijzen, lampjes in de gewone bouwmarkt niet meer te vinden. Deze webwinkel heeft meer als genoeg voorraad. Zeer snelle service. Aanrader dus

Koop nooit bij dit bedrijf, ze doen niet wat ze beloven!

Op 11 april een bestelling geplaatst. Op 5 mei per mail gevraagd waar de bestelling bleef. Geen reactie! Op 15 mei gevraagd om de bestelling te annuleren en geld terug te storten. Geen reactie! Het zijn ********** die niet doen wat ze beloven, koop hier dus nooit!

Lång leveranstid, 18 dagar till Sverige.

Beställde 2st. MASTER PL-L 36W/830/4P och fick leverat 2st. No name, made in China PL-L 36W/830/4P. Lysrören levererades bra förpackade med mycket skyddsemballage. Jag är nöjd med lysrören, de fungerar bra i min gamla armatur. Tiden får utvisa om lysrören är lika bra som Philips Master? No name, Made in China har en uppskattad livslängd på 8000h De vanliga PL‑L‑rören från Philips Master 36W/827/4P har en genomsnittlig nominell livslängd på 20 000h

Terrible. Avoid

Order placed beginning of April. Seven weeks later the article has still not been received. Two weeks after placing the order I requested information and was told it would be sent in 1 to 2 weeks. Since then I have received no information. The customer service telephone is never answered and e-mails not replied to.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Never deliverded. Impossible to cancel order. -Sin entraga. Imposible cancelar pedido

Order placed in bombillabarata.es on May 6, 2026. No stock. No availability date. No offer to cancel the order. I tried to contact them by email. Mail bounced after 4 days of Google trying to deliver it because the email address does not exist. I tried to contact them by WhatsApp. It's just a bot in Dutch that takes the order number and the cancellation cause. No response. i've ordered the bulbs in another spanish site and I've got them in 3 days. Avoid this shop. ---- Pedido en bombillabarata.es del 6-5-2026 No hay existencias. No hay fecha prevista de disponibilidad. El aviso no contiene ninguna oferta de cancelación. Intento contactar por email en [email protected]. Tras cuatro días intentando entregar el mensaje, Google lo devuelve rebotado porque esa dirección no existe. Intento contactar por WhatsApp. Es un bot en holandés que sólo toma el número de pedido y el motivo de cancelación. Sin respuesta. He pedido las bombillas en otra tienda —española— y han llegado en tres días. Evitas esta tienda

A fuir

commande passée le 19/04/2026 et jamais reçue. Aucune réponse aux mails. N° Tel en France n'est pas attribué La société est aux Pays Bas. Seule l'IA répond sur Whatsapp que la commande est toujours en cours de traitement.. C'est clairement une arnaque à signaler

• Nous recommanderiez-vous? Non

De lampen zijn zoals verwacht

Mooi kleur licht en goed eff6

Geen gloeilampen maar LED, drie van de vijf branden niet, geen constructief contact bedrijf mogelijk

Verwachting was (ouderwetse) GLOEIlampen!!! Het is echter LED, twee geprobeerd en die doen niets!! Contact met bedrijf enkel met AI, ordernummer kan bij bedrijf ‘niet gevonden worden’… dus kan niet terugsturen…. AI beloofd dat contact opgenomen zal worden, kin niets gehoord!!!! Uitermate klant onvriendelijk!!!

Snel en netjes geleverd

Vele keuzes en precies de goede afgeleverd. Snel

nulle

ma commande n a même pas quitter l entrepôt c est donc nu de chez nul de me demander un avis sur un produit qui n est pas livré et quand le sera t il ????

Don't order here!

After three weeks I have not heard anything about my order. I have contacted support and they don't answer email. This is ****. Dont buy anything from this company.

Slecht in elk aspect

Geen feedback als product er niet is, ondanks dat het als direct leverbaar staat aangeduid. Geen mogelijkheid tot uitschrijven nieuwsbrief en spam mailing van dit bedrijf. Geen respons binnen de beloofde termijn na het melden van een klacht.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Opgelicht

Ik heb een gloeilamp online gekocht (totale kosten € 10,32) en hiervoor een bevestiging gekregen. Kreeg vervolgens 2 dagen later een mail dat mijn product niet geleverd kon worden en dat ik bericht zou krijgen wanneer het wel geleverd zou worden. Nooit meer iets van gehoord. Twee keer een mail gestuurd (de laatste 2 maanden na mijn aankoop) om mijn geld terug te vragen. Nooit een reactie gekregen en het geld hebben ze in hun zak gestopt. Mijn advies: Nooit iets kopen bij Gloeilampengoedkoop; een beter naam is Gloeilampenduurkoop

Ampoule qui ne fonctionne pas - SAV qui ne répond pas !

Franchement inadmissible !! L'ampoule ne fonctionne pas et personne ne daigne me répondre pour effectuer un retour/ remplacement !! J'ai du acheté un nouveau luminaire !! Très déçue !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Krijg een kapot product retourneren geen contact

Helaas is het product wat ik heb ontvangen kapot, ik krijg geen reactie van de klantenservice om het te retourneren. Bestel hier niet mensen

This look a ****

This company appears to be a ****. Some time ago, I placed an order and made my payment. They later informed me that the item was out of stock and that they expected to receive it soon. After waiting a month, I attempted to contact them, but their email inbox does not accept messages. Communicating via WhatsApp has been similarly frustrating, as I only receive automated replies stating that they are very busy. I advise against making any purchases here; it seems to be a ****.

• Would you recommend us? No

Keine Lieferung kein geldzurück, keine Antwort per mail, telefon oder sonstiger support

BETRUG! Bloss nicht bestellen. Weder Lieferung bekommen noch geld zurück!! Erreichen kann man auch keinen!

Pessima

Materiale acquistato, pagato e mai consegnato. Customer service inesistente. Lo sconsiglio!!

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen