Zeer snelle levering en prima producten

Geweldig assortiment. Ik bestel mijn lampen alleen nog hier. Prima prijzen.

Makkelijk,snel en goedkoop

Prima. Topoplossing voor mijn glaslampen waar een ouderwetse, echte gloeilamp in moet

top bedrijf

- duidelijke en gemaksvriendelijke site, - snelle en degelijke verzending

Snelle levering goedkoop product

Goed product goede prijs kwaliteit

Tout est en ordre, le colis est arrivé en une semaine et intact.

Tout est parfait, merci, le colis est arrivé rapidement. Je pensais que l'ampoule serait de meilleure qualité, mais tant pis.

De lampjes hadden makkelijk in een envelop gekund zodat ze in de brievenbus geleverd konden worden. Scheelt weer extra werk voor de besteller. Dan was het cijfer een 10.

pas de suivi

j'ai demandé par mail et via Whattsapp pour recevoir mes factures d'achats et je n'ai eu ,à ce jour , aucune réponse ! sur le site, quand je clique sur facture , rien apparait ! j'ai également demandé si il était possiblede retourner des ampoules pour échanger, et pareil , aucun suivi! pour ce qui est des délais et de la qualité des prduits, je n'ai rien à redire ! livré rapidement et ampoules en parfait état ! :)

• Nous recommanderiez-vous? Non

commande decembre 2025

Nous n'avons jamais reçu la commande, qui à bien été débitée de notre compte bancaire, malgré 10 relances par mail et whats'app aucun remboursement n'a été effectué . Le commande 4000088994 pour la somme de *** € n'a toujours pas été remboursée . Pas de service client , que des i robots cela ne facilite pas le contact . En résumé , il faut fuir cette sté .

uitstekend

Snel bezorgd, goed verpakt, precies dat wat ik had besteld.

koop hier niet

telefonisch niet bereikbaar , via whats app zullen ze u later terug bellen gebeurd niet moet faktuur krijgen via peppol gebeurd niet enz geen aanrader je loopt met u hoofd op de muur

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Grote keus, snel verzonden

Hebben ook nog oudere soorten gloeilampen op voorraad

Snel geleverd en goed spul

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle bezorging, product zoals aangegeven

Via een duidelijke website lampen gevonden die zelden in de winkel te koop zijn. De bezorging was snel en verzorgd. Tja, dan kan je alleen maar een 10 geven toch?

lampje

Geen probleem onder vonden , met product of levering. Alles was trouwens heel goed ingepakt. En op tijd bezorgd.

Snel en goed geleverd

Ik had een lastig model lampje nodig, maar deze was hier gemakkelijk te vinden en te leveren

Gloeilampen nodig voor antieke kroonluchter gewoon op voorraad en snel bezorgd

Positief

Goede keuze mogelijkheden. Redelijk geprijsd. Snel afgeleverd.

Bestelling niet kunnen afhalen

Na bestelling ervoor gekozen om op te halen… dat bleek ter plekke niet mogelijk en er was ook geen telefonisch contact mogelijk. Snel ergens anders besteld om de volgende dag binnen te kriigen….

Verhelderend!

makkelijk zoeken, goede informatie. Snelle en correcte levering. Ik ben err blijf mee! Een site om te onthouden.

snelle service en lage prijs

via google gevonden deze site

Goed product en snelle levering

Na bestelling word je goed op de hoogte gehouden over de levering. Het product werd snel en prima verpakt geleverd.

Snelle reactie en snelle goede levering

Via telefoon snel een duidelijke reactie ontvangen en na bestelling keurig afgewerkt. Hoop alleen dat lampje langer brandt dan het vorige.

Snelle levering goede service

Goede site

Voor sfeer,beter dan LED

Snelle levering, fijn website.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen