Snel

Snel en goed product

Waardeloos en schandalig

Reageren niet, leveren slechte kwaliteit, retourneren waardeloos. Echt een ontzettend slecht bedrijf.

Scandalig !!!

Bestelling op 11 december nooit ontvangen !! #3000076039 niet bereikbaar per téléfoon of per email !! scandalig antwoord : We hebben uw bericht goed ontvangen en wij streven ernaar om uw bericht binnen 4-5 werkdagen te beantwoorden. Bij het sturen van meerdere e-mails of extra berichten via andere kanalen plaatst het systeem uw aanvraag automatisch weer achteraan in de rij. Heeft uw vraag urgentie? Neem dan alstublieft telefonisch contact op met de klantenservice zodat we u direct kunnen helpen. GEEN ANTWOORD. 10 keer per Watshap dezelfde AI gekregen !!! Ik wil mijn geld terug !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Escroquerie sur toute la ligne

J'ai commandé et réglé mon achat via payPal. Ma commande n'arrivant pas, j'ai voulu mon connecter mais mes identifiants n'étaient pas reconnus. J'ai donc envoyé DES mails au site, aucune réponse depuis le 9 décembre soit 6 semaines. Arnaque, j'ai signalé le site.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering, scherpe prijs, product volgens verwachting

Duidelijke website maakt bestellen eenvoudig, en de rest gaat zoals je het graag hebt.

Super snel geleverd en helemaal tevreden

Na verschillende reviews te hebben gelezen een beetje huiverig geworden maar dit was volledig onterecht!!

Snelle levering belangrijk!

Snelle levering! En dat in een drukke periode! Altijd goed!

Alles prima verlopen

Mijn eerste ervaring met gloeilampgoedkoop is naar wens verlopen, prima geholpen.

Snel en betrouwbaar

Het product was makkelijk te bestellen. De levering erg goed te volgen via track en trace, en de bezorging was ook keurig. Kortom, een tevreden klant

Slechte communicatie en geen leverering

Mijn bestelling geplaatst zou de volgende dag geleverd worden nu 5 dagen verder en nog niks ontvangen ook geen reactie op mijn mail

escrocs! commande passée, encaissée et jamais reçue. Ne répond pas aux réclamations, à fuir!

commande passée et payée le 13 oct 2025. Jamais reçue, ils ne répondent pas aux multiples réclamations. Site escroc, à fuir

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles goed verlopen

Snel en goed.

Overzichtelijke website, correcte afhandeling, snelle levering.

goedkoop, maar traag

Positief: Kwaliteit van de lampen is goed, prijs is zeer goed en ze zijn keurig verpakt. Negatief: Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet beantwoord. Leveringstijd bleek meer dan vier maanden. Dat zijn nog verbeteringspunten

Goede kwaliteit halogeen GU10 spots

Snelle levering van goede kwaliteit halogeen spots voor een scherpe prijs. Ik zou gloeilampgoedkoop.nl zeker aanraden.

Makkelijk te bestellen en vlug geleverd

Zeer tevreden met de afhandeling en levering van de bestelling

Goed product, snelle levering.

Bestellen was gemakkelijk. Producten waren goed en snel geleverd. Ik kan niks opnoemen wat me niet beviel

Was eerste keer maar zeer tevreden

Geweldige service& vlotte afhandeling!

Mijn ervaring met Gloeilampengoedkoop.nl. Is dat ik meerdere keren een bestelling gedaan heb,zodat ik zeer tevreden ben over het algemeen! Heb wel eens bij een andere firma lampen besteld maar,maar ben toch weer terug gekomen op Gloeilampengoedkoop.nl! Als iets goed is en vooral de bestelling doorgeven,en alles word in goede orde verzonden! En het bestelde product word op een goede manier afgeleverd,met track & trace dan weet je waar je moet zijn!

Mooie en makkelijke website en snelle verzending. Top.

Eind goed, al goed

Wel, door slechte weeromstandigheden 5 dagen overgedaan. Postbedrijf meldt dat elke dag te laat.

Snelle bezorging.

Ben helemaal tevreden.

Snelle levering en bezorging.

's Middags besteld, goede informatie en volgende dag al in huis. Fantastisch.

Alles correct

Gewoon àlles oké en keurig geïnformeerd over de levering ondanks winterse omstandigheden

Zeer snelle levering van artikel dat ik nergens anders meer kon kopen!

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen