Ruime productjeuse, redelijke prijs en snelle levering

Lampen zeer snel bezorgd!

Soms zit je in je schuurtje letterlijk in het donker zonder geschikte reservelampen. Dan is het fijn dat Gloeilampengoedkoop.nl dichtbij is. Prima!

Out of 2 products, one is broken

The G9 light is constantly dime open and doesn't get very Bright if open.

Prima verlopen

Het type lamp dat ik nodig had was in de winkel niet meer te koop. Ik vond de benodigde lampen heel eenvoudig op de site, hebbes besteld en twee dagen later had ik ze in huis. Heel fijn .

Hier niet bestellen

Bestelling gedaan (22-1), ruim na de verwachte levertijd tevergeefs contact opgenomen en geinformeerd waar het blijft (5-2). Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd, en elders besteld (10-2). Pakketje is uiteindelijk wel geleverd (19-2), maar op de vraag of ik deze (kostenloos) kan retourneren, heb ik tot op heden nog geen reactie

Super goede ervaring

Ik heb R7S halogeen staaflampen besteld bij Gloeilampgoedkoop.nl. Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig. De lampen waren op voorraad en werden snel geleverd. Alles was netjes verpakt en kwam in goede staat aan. Fijn dat dit type lamp nog leverbaar is, aangezien het bij veel andere aanbieders niet beschikbaar was. Ze werken perfect. Zeer tevreden over de service en levering.

Heel veel lampen

We hebben een oud huis met veel verschillende lampen: art deco, vintage en industrieel waar vaak speciale modellen gloeilampen in zitten. Met het grote aanbod aan duurzame lampen zijn nu ook onze bijzondere lampen energiezuinig.

Bezorging in een flits!

Goed product, echt heel snel en keurig bezorgd. Compliment!

Vele soorten verlichting ruime keuze super

Vrijdagavond besteld, maandag werd het verstuurd en dinsdag in huis. Lekker snel en duidelijke communicatie via de mail. Top!

Groot assortiment snel geleverd

**********!!!

U BENT GEWAARSCHUWD: BESTEL NIETS!!! ze hebben niets op voorraad. je wordt weken/maandenlang aan het lijntje gehouden. ik wacht al weken en nu is de leverdatum 5 maanden verder. waarschijnlijk krijg ik niets. het zijn **********.

prima!

snelle afhandeling en levering, helder, no nonsense, prima product tegen een goede prijs. Aanbeveling waard.

Uitstekend!!

Snelle correcte levering binnen de gestelde tijd.

Mijn tweede bestelling. Werd snel geleverd en alles is naar wens.

Supersnelle levering en vriendelijke telefonistes i

Prima duidelijke website Is duidelijk en prijs bewust Goede ervaringen met mijn bestelling Vriendelijke groet, Sjaak van der Velden

Simple, snel, compleet

Het snel leveren van de lamp die ik nodig had was in een lichtflits geregeld.

une catastrophe !!!

COMMANDE 81221246 je commande deux ampoules type G4 le 8 janvier , elles devaient être livrées en quelques jours . au bout de 2 semaines je reçois un mail pour me dire qu'elles ne sont pas en stock et que ma livraison est décalé .. Début février ne voyant rien arriver je demande le remboursement mais n'obtient jamais de réponse. Finalement les ampoules sont livrées le 24 février et la, SURPRISE ce ne sont pas les bonnes ce sont des modèles G6 .. Bref FUYER ce site , le pas cher c'est toujours trop cher par apport au service apporté.

• Nous recommanderiez-vous? Non

site de vente a eviter impossible a joindre en cas de probleme

commandé 17 tubes leds après ouverture du colis 7 tube cassés tous les tube de 150cm + 2 de 120cm emballage tres leger juste avec un peu de papier bulle et aucun carton de rigidification apres avoir remplis le formulaire de retour plus aucune nouvelle et aucune réponses au mail et sur wahtsap site a éviter c'est des escrocs Votre commande #4000091112 Passée le 10 oct. 2025, 08:30:26

Catastrophique !!!

Cela fait deux mois que j'ai passé ma commande et je n'ai plus de son ni d'image de leur part. Ce site est une grosse arnaque!!!!

Waardeloos, in alle opzichten

Artikelen waarvan bij bestelling staat vermeld dat die op voorraad zijn, blijken dat niet: ik kreeg het bericht dat ik daar nog drie weken op moest wachten. Toen ik uiteindelijk de lampen had, ging de eerste al één dag later stuk: gloeidraad doorgebrand. Meerdere mails over gestuurd; je krijgt dan bericht dat ze het druk hebben en dat het wel vier tot vijf dagen kan duren voordat je antwoord krijgt, maar uit de praktijk blijkt dat er domweg niet op wordt gereageerd. Ik koop hier nooit meer wat.

Bestelling wordt niet geleverd en ze zijn onbereikbaar

Wacht al bijna 2 maanden op mijn bestelling. Er wordt niet gereageerd op de mail en telefonisch zijn ze ook onbereikbaar.

Goed en snel geleverd

Overzichtelijke site . Gekozen produkt snel geleverd voor een goede prijs

Zeer correct.

Product snel gevonden op overzichtelijke website. Snelle verzending.

Goede service!

Er was een kapotte lamp geleverd, maar ik kreeg zonder problemen 2 gratis nieuwe geleverd

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen