Scam websites!

I placed an order, and they're telling me it will take months to deliver. They don't answer WhatsApp messages. They don't answer emails. Avoid buying from them if you don't want to lose your money.

• Would you recommend us? No

helemaal top

goede prijs, snel bezorgd, prima lampen

Reageren niet als iets defect is

Ik heb 3 mails gestuurd in de afgelopen 7 weken voor een credit of omruiling onder garantie omdat ik twee lampen had die kapot gingen na 3 maanden. Nooit een reactie gekregen

Zeer snelle levering, product zoals besteld

Schappelijke prijs

na bestelling een mail gekregen dat de levering pas over ruim 2 maanden zou zijn, hierop gereageerd dat ik van de bestelling wil afzien en mijn geld terug wil. Na 11 dagen nog geen reactie ontvangen en dan maar eens bellen, na ruim 30 minuting in de wacht eindelijk iemand aan de lijn en die zou hem cancellen, nu kijken of ik mijn geld terug krijg. Na de mail een gekeken naar de reviews en dan weet je weer dat je dit altijd van te voren moet doen.

Topervaring en snelle levering

Ik had gekeken voor halogeenlampjes bij Gloeilampverkoop.nl,voor mijn Verandaverlichting waar een aantal lampjes kapot van waren,en we zijn niet voor niks nederlander goed spul voor weinig,en dat is hier ook zo,en t mooiste je ziet het verschil niet in lampjes van m,n veranda die er al 15 jaar in zitten,dit is echt een aanrader met snelle levering

Volledig onbetrouwbaar

Lampen besteld, betaald, nooit geleverd. Sla deze club over.

Wat een waardeloze partij. Koop hier niet!

Op 8 september heb ik een bestelling geplaatst bij gloeilampgoedkoop.nl (en betaald) van 3 x 10 TL buizen. Ik kreeg een bevestiging daarvan en de volgende dag kreeg ik een nieuwe bevestiging dat deze op 16 resp. 30 oktober binnen zouden komen. Toen we uiteindelijk niks kregen (geen bericht en geen TL buizen) heb ik gemaild en kreeg vervolgens op 5 november een bericht dat alles op 12 december geleverd zou worden. Ik heb daarna 3x mailcontact gezocht en in de laatste 2 mails verzocht om mijn geld terug te sturen, maar daar heb ik geen enkele reactie op gehad (geen berichtje en ook geen geld retour). Ik zie nu op internet dat ik - helaas- niet de enige ben met dit soort van ervaringen. Ik zal alles ook nog even delen op andere objectieve sites en doorsturen naar TROS RADAR in de hoop dat anderen deze ellende bespaart blijft!

Het was goed zo om nog deze lampen van 1000 watt en 230volt te kunnen bestellen met een goedkope prijs.

Voordelig en snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Des incompétents. Ne méritent même pas une étoile.

J'ai commandé pour plus de 100 € d'ampoules sur la version française de ce site (Ampoulepascher.fr). J'ai reçu une confirmation de commande en bonne et due forme. Deux jours plus tard, j'ai reçu un courriel m'informant qu'un type d'ampoule ne serait pas disponible avant huit semaines. La totalité de ma commande devait donc attendre. J'ai envoyé un message via WhatsApp, auquel j'ai d'abord répondu en néerlandais, puis en anglais, et ensuite… plus rien. Au bout d'un mois, j'ai relancé, mais sans succès. Personne ne répond au téléphone. Ils m'ont écrit que si j'envoie trop de messages, le système me reléguera en fin de file d'attente. Une attitude puérile et désagréable. Deux jours avant la date de livraison prévue, j'ai reçu un courriel m'indiquant qu'une autre ampoule était en rupture de stock et qu'elle serait livrée deux semaines plus tard. Deux jours plus tard, un autre courriel avec une nouvelle date de livraison. J'ai alors annulé ma commande. Ayant payé par PayPal, j'ai été remboursé immédiatement. Presque aussitôt après, j'ai reçu un courriel d'Ampoulepascher.fr confirmant l'annulation de ma commande. Je n'achèterai plus jamais d'ampoules chez cette entreprise, car ils sont même incapables de livrer un colis standard. De plus, leur service client est déplorable : on vous prévient d'emblée que vous serez relégué au bas de la liste d'attente si vous posez trop de questions.

• Nous recommanderiez-vous? Non

j'ai payé une commande...AUCUNE LIVRAISON

j'ai commandé et payé des ampoules, je n'ai jamais eu la livraison, anarque tout court, j'ai fait des relances aucun retour...JE DECONSEILLE CE SITE

• Nous recommanderiez-vous? Non

Makkelijk te bestellen èn met korting en snelle levering. Helemaal top!

è una truffa, attenzione!

On november 1st I bought 2 lamps, delivery 4-5 days. The day after a email from a nederland company arrived: they do not have the lamps, and they don't know when the lamps will be available. I asked my money back. After 22 day no money back, no lamps, and any answer at all. Stay away!

• Would you recommend us? No

Snel, goedkoop en goed.

Snel, goedkoop en goede kwaliteit. Zonder poespas

snel en makkelijk bestellen

snelle levering, goede service, producten goed beschreven

Zo blij dat jullie nog halogeen lampjes hebben

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Had mijn 2e bestelling snel in huis jammer was mijn 1e bestelling niet op voorraad duurt nog 2 maanden jammer

Ruime voorraad, gemakkelijke betaling en snelle levering.

Doet wat ze moeten doen

Snelle en exacte levering

Goede en correcte service

Ik heb de Lampen afgehaald in Nijmegen. Een goed georganiseerd bedrijf. Er wordt hard gewerkt door veel personeel in het magazijn. De order afhandeling liep ook erg soepel. Het bedrijf heeft een goede indruk achter gelaten bij mij.

Makkelijk, snel en precies

Bestellen ging prima via de site en producten geleverd zoals je mag verwachten. Top.

Duidelijk ennsnel

Mijn bestelling in duidelijk gecommuniceerd waar en wanneer er geleverd wordt. Prima leverancier

Van bestellen tot levering zeer goed

Mijn bestelling goed en snel ontvangen. Het product is zoals ik me had voorgesteld. Niets negatief.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen