Runt er iemand dit bedrijf?
Besteld op 8 maart 2025.
ontvang deze email: Bedankt voor je bestelling bij Gloeilampgoedkoop. Zodra je pakket verzonden wordt, sturen we je een Track & Trace nummer.
2 dagen later op 10 maart deze email:
Wij verwachten de producten te ontvangen in ons magazijn op: 4-4-2025
(dus een maand erbij ipv de geadverteerde snelle levering)
op 17 maart deze mail: Helaas kan uw bestelling nog niet uitgeleverd worden, omdat een of meerdere artikelen op dit moment niet voorradig zijn:
De verwachte datum waarop de lampen in ons magazijn geleverd worden, is gewijzigd: 26-3-2025
Dus zogezegd iets vroeger.
op 27 maart heb ik zelf een mail gestuurd om te informeren of het onderweg was.
kreeg daar deze automatic reply op terug: Goedendag,
"We hebben uw bericht goed ontvangen en wij streven ernaar om uw bericht binnen 4-5 werkdagen te beantwoorden. Bij het sturen van meerdere e-mails of extra berichten via andere kanalen plaatst het systeem uw aanvraag automatisch weer achteraan in de rij. "
8 April heb ik opnieuw een email gestuurd.
Ondertussen zijn we al 15 april en heb ik nog altijd geen enkele communicatie van customer support ontvangen.
Telefoonnummer geen reactie ook niet.
Nog steeds geen levering gebeurd.
Indien het bedrijf echt niet rond geraakt zorg dan dat je mensen in dienst hebt om te reageren op de vragen van klanten en zet niet in je website dat je de levering maar enkele dagen duurt.