Laden reviews...
1 001 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het aanbod wordt als breed gezien en het bestelproces is eenvoudig. Leveringen verlopen snel wanneer voorradig, maar er zijn ook meldingen van vertragingen en beperkte klantenservice. Prijs-kwaliteit wordt positief genoemd, terwijl sommige reviews wijzen op inconsistenties in de afhandeling. Over het geheel genomen bestaan er gemengde ervaringen, met meer positieve reacties op beschikbaarheid en snelheid dan op klantenservice.
TL lampen besteld eerst niet in stok gewacht zogezegd opgestuurd niks aangekregen enkele keren gemaild geen reactie geld kwijt bedankt BEDRIEGERS !!!
4 August 2026
Danny
Tessenderlo
Ik deed een bestelling op 25/06 en tot op vandaag heb ik nog niets ontvangen. Ik betaalde op voorhand voor 20 lampen. De eerste keer contact gehad via chat, nadien nog een paar keren zonder enige reactie. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben en ook geen lampen zal ontvangen.
29 July 2026
Berlinda
Keerbergen
Na 6 weken nog steeds geen levering ontvangen. Ook geen antwoord na herhaaldelijk sturen van e-mails. Geen aanrader dus.
21 July 2026
Roosje Koninckx
Mechelen
betaald. maar niets opgestuurd. telefoonnummer in email werkt niet en geen reactie op email
14 July 2026
Marc Goris
Sint-Katelijne-Waver
Zelfde verhaal zoals velen hieronder, lampen besteld en betaald. Maar geen levering en geen reactie, ronduit schandalig en misdadig. Klacht ingediend bij Europees hof voor geschillen (ODR). Van rechtswege mail gestuurd met eind tot onmiddellijke retributie.
4 July 2026
Jan
Kalken
Besteld en betaald Een paar daagjes/weken nadien een mailtje gestuurd = waar is mijn bestelling, geen antwoord Whatsappje met AI geen oplossing Bellen, nummer werkt niet Op adres Google maps gaan kijken, daar zit een andere firma in het pand Klacht indienen via hun link = werkt niet Ander nummer gevonden, bericht ingesproken = geen antwoord WAT NU ? Centjes kwijt….
25 June 2026
Christian
Putte
Na de betaling krijg ik een standaard bericht dat een deel van de bestelde producten niet in voorraad is en dat de leverdatum onbekend is. Voor de rest niets meer gehoord van hen, klantendienst is onbereikbaar. Te vermijden
24 June 2026
joachim
Leuven
Bestelling geplaatst maar nooit iets ontvangen. Na drie mails naar klantendienst nog steeds geen reactie ontvangen. Ik ga klacht indienen bij de ombudsman.
12 June 2026
Kurt
Leuven
bestelling gedaan - geen levering - antwoorden niet op e-mails, telefoon, houden je aan het lijntje met hun chat ongelooflijk - wel komt je e-mail box vol met hun reclame - ongelooflijk zo mensen oplichten
8 June 2026
robert
ANTWERPEN
"Vandaag besteld, morgen geleverd"! Na weken nog niets gekregen. ik ben dus opgelicht. Ze reageren niet op vragen. Mijn bestelling staat nog steeds 'in processing'. En dat voor nog geen 15 euro... Ik heb sowieso al mijn creditcard maatschappij verwittigd, en de dienst internet****** van het ministerie van Financiën in België. Dit is geen valse review, en blijkbaar ben ik niet de enige die bij deze firma wordt ******en, gezien de vele negatieve reacties!
29 May 2026
Erik Bulte
Letterhoutem
Ik wacht al meer dan twee maand op een bestelling en jullie zijn onbereikbaar. Op de website staat bij het artikel levertijd van 4 dagen, dit is ****** in de hoogste graad.
27 May 2026
Louise
Gent
Geen feedback als product er niet is, ondanks dat het als direct leverbaar staat aangeduid. Geen mogelijkheid tot uitschrijven nieuwsbrief en spam mailing van dit bedrijf. Geen respons binnen de beloofde termijn na het melden van een klacht.
14 May 2026
Filip
Leuven
Na lang wachten mijn bestelling gekregen. Blijkt dat de factuur leeg is. Ik wacht nog steeds op antwoord om mijn onkosten in orde te krijgen
11 May 2026
Wouter Devriese
Gent
Ik ben al een maand aan het wachten op mijn bestelling. Als ik naar de stand van mijn bestelling vraag, krijg ik geen antwoord. Via email geprobeert geen antwoord, via WhatsApp krijg ik ook geen antwoord door de grote drukte.
30 April 2026
Yves
Landen
No lo recomiendo. Yo ya estoy esperando 2 meses por mi pedido y aún no hay respuesta.
21 March 2026
Diana
Amberes
telefonisch niet bereikbaar , via whats app zullen ze u later terug bellen gebeurd niet moet faktuur krijgen via peppol gebeurd niet enz geen aanrader je loopt met u hoofd op de muur
12 March 2026
thierry
ninove
Enkele jaren geleden heb ik al eens bij deze webshop besteld en toen verliep alles vlot: snelle levering en geen problemen. Midden januari van dit jaar plaatste ik opnieuw een bestelling ter waarde van €30, die ik meteen betaalde. Enkele dagen later kreeg ik bericht dat de bestelde lampen niet in voorraad waren, terwijl de website aangaf dat ze wel beschikbaar waren — anders had ik deze uiteraard niet besteld. Na een week stuurde ik een mail voor meer informatie. Hierop ontving ik enkel een geautomatiseerd antwoord dat de levering op 1 februari zou plaatsvinden. Daarna heb ik niets meer vernomen. Ook op mijn e-mail begin februari en een reminder van ruim een week geleden kreeg ik geen reactie. Telefonisch contact opnemen blijkt bovendien onmogelijk. Ik begin te vrezen dat deze website intussen een **** is geworden, afgaande op mijn eigen ervaring en de reacties hier, en dat ik mijn geld kwijt ben. Ik hoop dat de verkoper alsnog het tegendeel kan bewijzen; in dat geval zal ik dit hier zeker aanpassen.
17 February 2026
Geert
Zwijndrecht
Een kleine bestelling geplaatst en nooit aangekomen. De voorgestelde whatsapp bot is een lachertje (zoals allemaal eigenlijk) en het Belgische 03-nummer werkt niet. Dan maar rechtstreeks met Nijmegen gebeld. Standaard 5 gesprekken in de wachtrij die tergend traag verwerkt raken om dan plots af te haken. De centjes zijn netjes van mijn visa-rekening gegaan. Ik wil ook rijk worden :-(. Mocht iemand anders dan de chatbot deze commentaar oppikken, het betreft ordernummer 3000077965.
Beveelt aan
17 February 2026
Lieven , Henri Stofferis
Deinze
Koop hier niet, eens je besteld heb en een probleem meld, via Watsapp gewoon AI en geen echte medewerker om een probleem op te lossen. Op een klachtenmelding via het web evnmin enige reactie. Enkel telefoon nummer op de website dit niet werkt enz... Gelukkig betaling uitgevoerd via Paypal (opgelost) Dus blijf hier best van weg!
16 February 2026
AM
Kapellen
Totale af te raden. Lang wachten op bestelling. Geen communicatie mogelijk. Pure ********ij.
14 February 2026
Joost
Belgie
Snelle levering, maar beide TL lampen die we besteld hadden, zijn kapot toegekomen. Ik mailde 3 maal met telkens een paar dagen tussen, zonder enig antwoord te krijgen. We zijn dan maar naar een fysieke winkel gegaan en dezelfde lampen gaan kopen. Jammere zaak, we hebben nochtans lang genoeg gewacht.
10 February 2026
Chelsea
Sint-Kruis Brugge
KOOP HIER NIETS! Bestelling geplaatst en betaald. Bevestigingsemail ontvangen maar nadien niets meer. Ondertussen al meer dan 1 maand aan het wachten op mijn bestelling!! Klantendienst is onbereikbaar, zowel via e-mail, telefoon & WhatsApp. Na 30 min in de wacht te staan als je ze probeert te contacteren en hiervan 15min als nummer 1 te staan heb ik het opgegeven. 0,0 klantenservice
6 February 2026
S
Ternat
Sinds 7 december 2025 lampen besteld en betaald en we zijn nu 5 februari 2026 en nog niets ontvangen. Ik heb reeds meerder mails gestuurd zonder reactie hierop, bellen helpt ook niet.Het zijn echte bedriegers en **********.Niets bestellen is de boodschap
5 February 2026
Linda
WOLVERTEM
Lampen besteld die voorradig waren en waarvan achteraf blijkt dat deze nog niet kunnen geleverd worden. Na een week nog steeds geen antwoord op mail en website is telefonisch niet bereikbaar voor verdere vragen.
5 February 2026
Didier
Oudenaarde
Bestelling midden december gedaan, nog niks ontvangen en niet bereikbaar via mail/telefoon/whatsapp.
27 January 2026
Wim