Un desastre

No lo recomiendo. Yo ya estoy esperando 2 meses por mi pedido y aún no hay respuesta.

koop hier niet

telefonisch niet bereikbaar , via whats app zullen ze u later terug bellen gebeurd niet moet faktuur krijgen via peppol gebeurd niet enz geen aanrader je loopt met u hoofd op de muur

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Wel betaling, geen levering en geen reactie

Enkele jaren geleden heb ik al eens bij deze webshop besteld en toen verliep alles vlot: snelle levering en geen problemen. Midden januari van dit jaar plaatste ik opnieuw een bestelling ter waarde van €30, die ik meteen betaalde. Enkele dagen later kreeg ik bericht dat de bestelde lampen niet in voorraad waren, terwijl de website aangaf dat ze wel beschikbaar waren — anders had ik deze uiteraard niet besteld. Na een week stuurde ik een mail voor meer informatie. Hierop ontving ik enkel een geautomatiseerd antwoord dat de levering op 1 februari zou plaatsvinden. Daarna heb ik niets meer vernomen. Ook op mijn e-mail begin februari en een reminder van ruim een week geleden kreeg ik geen reactie. Telefonisch contact opnemen blijkt bovendien onmogelijk. Ik begin te vrezen dat deze website intussen een **** is geworden, afgaande op mijn eigen ervaring en de reacties hier, en dat ik mijn geld kwijt ben. Ik hoop dat de verkoper alsnog het tegendeel kan bewijzen; in dat geval zal ik dit hier zeker aanpassen.

****** !

Een kleine bestelling geplaatst en nooit aangekomen. De voorgestelde whatsapp bot is een lachertje (zoals allemaal eigenlijk) en het Belgische 03-nummer werkt niet. Dan maar rechtstreeks met Nijmegen gebeld. Standaard 5 gesprekken in de wachtrij die tergend traag verwerkt raken om dan plots af te haken. De centjes zijn netjes van mijn visa-rekening gegaan. Ik wil ook rijk worden :-(. Mocht iemand anders dan de chatbot deze commentaar oppikken, het betreft ordernummer 3000077965.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gloeilampgoedkoop.be bestaat niet is gewoon NL

Koop hier niet, eens je besteld heb en een probleem meld, via Watsapp gewoon AI en geen echte medewerker om een probleem op te lossen. Op een klachtenmelding via het web evnmin enige reactie. Enkel telefoon nummer op de website dit niet werkt enz... Gelukkig betaling uitgevoerd via Paypal (opgelost) Dus blijf hier best van weg!

rotslecht

Totale af te raden. Lang wachten op bestelling. Geen communicatie mogelijk. Pure ********ij.

Snel geleverd maar

Snelle levering, maar beide TL lampen die we besteld hadden, zijn kapot toegekomen. Ik mailde 3 maal met telkens een paar dagen tussen, zonder enig antwoord te krijgen. We zijn dan maar naar een fysieke winkel gegaan en dezelfde lampen gaan kopen. Jammere zaak, we hebben nochtans lang genoeg gewacht.

VERSCHRIKKELIJK

KOOP HIER NIETS! Bestelling geplaatst en betaald. Bevestigingsemail ontvangen maar nadien niets meer. Ondertussen al meer dan 1 maand aan het wachten op mijn bestelling!! Klantendienst is onbereikbaar, zowel via e-mail, telefoon & WhatsApp. Na 30 min in de wacht te staan als je ze probeert te contacteren en hiervan 15min als nummer 1 te staan heb ik het opgegeven. 0,0 klantenservice

bedriegers en **********

Sinds 7 december 2025 lampen besteld en betaald en we zijn nu 5 februari 2026 en nog niets ontvangen. Ik heb reeds meerder mails gestuurd zonder reactie hierop, bellen helpt ook niet.Het zijn echte bedriegers en **********.Niets bestellen is de boodschap

Zeer slechte ervaring

Lampen besteld die voorradig waren en waarvan achteraf blijkt dat deze nog niet kunnen geleverd worden. Na een week nog steeds geen antwoord op mail en website is telefonisch niet bereikbaar voor verdere vragen.

1,5 maand wachten op een bestelling en niet bereikbaar

Bestelling midden december gedaan, nog niks ontvangen en niet bereikbaar via mail/telefoon/whatsapp.

Scandalig !!!

Bestelling op 11 december nooit ontvangen !! #3000076039 niet bereikbaar per téléfoon of per email !! scandalig antwoord : We hebben uw bericht goed ontvangen en wij streven ernaar om uw bericht binnen 4-5 werkdagen te beantwoorden. Bij het sturen van meerdere e-mails of extra berichten via andere kanalen plaatst het systeem uw aanvraag automatisch weer achteraan in de rij. Heeft uw vraag urgentie? Neem dan alstublieft telefonisch contact op met de klantenservice zodat we u direct kunnen helpen. GEEN ANTWOORD. 10 keer per Watshap dezelfde AI gekregen !!! Ik wil mijn geld terug !

Geen Commonucatie - 1 maand wachten

Dit is echt niet van deze tijd. 2026= je besteld je krijgt update's tracking. gloeilamp leeft nog in de jaren 90 - reageren op niets had tegen mijn vrouw al gezegd dat ik opgelicht was en was al aan het opzoeken om ze in gebreke te zetten. Nu exact 1 maand later de lampen ontvangen. mijn bestelling 10 led-tl-lampen (5reserve) ik had al bijna dezelfde bestelling bij een concurrent gedaan had ik nu met 15 reserve's gezeten. uiteindelijk dus de bestelling gekregen niet de volgende dag :-) ik raad het niemand aan - nooit meer

• Zou u ons aanbevelen? Nee

product niet leverbaar en terugbetaling nog steeds niet ontvangen

bestelling ondertussen bijna 6 maanden geleden, steeds uitgesteld en wanneer wij te kennen geven dat deze niet meer hoeft worden wij aan hzet lijntje gehouden ivm terugbetaling

Bestelling niet geleverd

Telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet beantwoord. Barslechte klantenservice. Bestelling geplaatst op 6 december nog steeds niet geleverd.

Oeioei

Als ik jullie waardering zie, ben ik niet alleen in het zak gezet. Onbetrouwbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waardeloze na verkoopdienst

ik heb een bestelling geplaatst van 10 en 6 lampjes. Ik heb er 6 en 4 gekregen. Dus 6 stuks tekort. Ik heb foto's genomen en op 2/12/2025 de melding verstuurd. Helaas, helaas, pindakaas, ik heb, ondanks meerdere reminders NOOIT reactie gekregen. ALs je probeert in te bellen, zijn er 40 wachtenden voor U; Als je via Whattsapp reageert, krijg je een automatische assistent. Maw ondanks een goed product, een waardeloze na verkoopdienst

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Bestelling gearriveerd na drie weken...

Het juiste materiaal, goed ingepakt, prima in orde! De reviews zijn dikwijls niet mals maar ik ben tevreden en ik ben niet de enigste.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

bestelling niet geleverd en geen reactie

Ik heb een bestelling 1 maand geleden gemaakt en heb een mail gekregen na de betaling dat het artikel niet op stock was. Sindsdien 3 mails geschreven en proberen te bellen zonder reactie. **********. Als ze niet kunnen leveren geen probleem maar laat dan wel iets van je horen.

Klantenzorg 0,0

Na een bestelling geplaatst te hebben begin oktober sindsdien niets meer dan automatische berichten zowel per email als via de chat. Hoewel de bestelde goederen perfect op voorraad zijn bij de Nederlandse fabrikant geen uitlevering via Gloeilampgoedkoop, en dat middels voorafbetaling. 1 update bericht ontvangen dat de levering in hun magazijn ging plaats vinden 28 november, inmiddels terug 3 weken verder zonder resultaat. Rechtstreeks telefonisch lukt niet vermits telkens in ellenlange wachtrij geplaatst te worden en wanneer je dan eindelijk aan de beurt bent te horen te krijgen dat niemand beschikbaar is. Spijtig want vele klanten worden helaas door het online aanbod gelokt. Praktijken die enkel nog goed zijn om te melden aan de consumentendienst.

Zeer slecht

In september besteld ~ vele mails later nog steeds geen antwoord en geen levering!! Betaald, dat is het enige dat gebeurde, geld aannemen!

Ik wacht al bijna 2 maanden op een lamp

Bij navraag geen of laattijdige reactie. Bedenkelijke manier van werken.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Ronduit slecht na twee maanden nog steeds niets ontvangen

Na twee maanden nog steeds bestelling niet ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en met whatsapp is het steeds hetzelfde antwoord met AI !!! Volgens mij is dit een nep webiste.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

slechte ervaring : bestelling na weken niet geleverd

slechte ervaring : bestelling na weken niet geleverd / geen reactie op mijn emails / telefoons / annulatie

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer slechte service, geen levering

Bestelde op 26 september 2 lampen. Kreeg de melding dat ze pas op 16 oktober geleverd zouden worden omdat ze niet op voorraad zijn; Stond nochtans als voorraad artikel op de website. Stuurde op 23 oktober een bericht naar de klantendienst. Automatisch bericht terug dat ik 4 a 5 dagen op antwoord zou moeten wachten. Nu 31 oktober, nog steeds geen levering of antwoord. Zeer onbetrouwbare website!!!

5 Mercuriusstraat

Nijmegen 6541 BM