wat een slechte service

wanneer je belt zijn ze gesloten, reageren niet op de mail en gaan er gewoon met je geld vandoor. wat een naar volk om zo met gegoede burgers om te gaan. bah bah

Top service en snel

Ik bestelde een buislampje welke het transport niet overleefd had. Meteen gebeld en de volgende dag een nieuw (gratis) lamp in huis. Top opgelost!!!!

super goed.

Ruime keus veel soorten vooral die mooie gedraaide peertjes en de bajonet gloeilampen.

Onjuist product geleverd, geen respons op klacht

Deze organisatie reageert nergens op! Niet op telefoon, mail, app. Ik raad iedereen af met dit bedrijf zaken te doen. Niet alleen leveren ze een verkeerd product, ze reageren nergens op!

Experience poor

No delivery in 3 weeks and no answer from customer service. I am very disappointed.

• Would you recommend us? No

Er is geen contact te krijgen met het bedrijf.

De communicatie vaardigheden zijn bij dit bedrijf ver te zoeken. Geen reactie op mail, geen reactie op whatsapp en telefonisch eigenlijk ook onbereikbaar. Je moet wel heel veel geduld hebben. Na 20 minuten stond ik nog steeds in de wachtrij, dus die poging heb ik ook maar opgegeven. Bestelde artikel na twee weken nog steeds niet ontvangen. Vanuit het bedrijf geen communicatie hierover. Heb zojuist weer een mail gestuurd. Ben benieuwd of daar reactie op komt.

Néons commandés arrivés cassés

Emballage pas du tout adapté donc néons cassés en deux à la réception du colis. Après plusieurs relances pas de nouvelles. Cela n’est pas très sérieux..

Commande de néons de 36 cm

Bonjour, j'ai commandé des néons de 36 cm en début Mars, j'ai reçu des néons de 43,5 cm 3 semaines plus tard, je les ai renvoyés après avoir réclamé. J'ai reçu une deuxième livraison de néons qui mesurent encore 43,5 cm. J'ai encore réclamé, mais c'est le silence maintenant.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Verkeerd product geleverd, klantenservice reageert niet.

Ik heb twee identieke gloeilampen besteld, maar kreeg twee verschillende geleverd. Inmiddels probeer ik al meer dan een week contact op te nemen, maar ik word steeds genegeerd.

Doet wat het zegt, betrouwbaar!

Correcte informatie en binnen no time in de bus.

Netjes

Keurig verpakt bezorgd.Moet ze er alleen nog indraaien

Arnaque

commande de 3 tubes fluo en Novembre 2025, jamais reçu et pas de réponse à mes différents mails, pas de délai et pas de possibilités d'annuler la commande.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel besteld en snel geleverd voor een prijs waar de VvE blij van wordt.

Snel besteld en snel geleverd voor een prijs waar de VvE blij van wordt.

Keurige op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd en product voldoet volledig aan de verwachtingen.

tutto perfetto

Malgrado le numerose valutazioni negative la mia esperienza è stata ottima. Spedizione veloce e precisa .Ho acquistato 2 neon che sono arrivati perfettamente integri ed imballati in modo ineccepibile. In base alla mia esperienza posso solo consigliarlo.

Tevreden met kleur v d gloeilampen

Snelle levering Goed verpakt Mooie kleur licht

Besteld uit voorzorg. Bleek geen overbodige luxe.

E27 halogeenlampen worden schaars, dus hier besteld. Geen gedoe: snel geleverd en netjes verpakt in de PostNL pakketautomaat. Timing was bijna verdacht: na ruim 10 jaar gaf één van mijn lampen precies de dag erna de geest. Nieuwe erin, klaar. Werkt meteen zoals het hoort. Geen marketingverhaal nodig. Gewoon leveren wat je belooft. Dat doen ze hier.

Goede webshop

Er gebeurd wat je verwacht. Je bestelt, het wordt direct verstuurd en het is binnen 1 a 2 dagen binnen. Ik heb nu drie keer besteld. Alles ging goed.

Simpelweg goed

Goedkoop. Snelle levering met een niet te grote compacte doos. Gewoon top

Gewoon goed

Website waarop producten goed te vinden waren en levering zoals afgesproken

Snel en netjes

Heb een bestelling gedaan en het werd snel en netjes in de brievenbus afgeleverd. De prijs is ook oké.

Teleurstellend

Helft van de pakket had defect lampen. 1 was gebroken en 9 waren aan de onderzijde bin de zwarte gedeelte afgebroken of er zat een barst in

Nog steeds geen levering

Ik heb op 23 maart 2026 besteld. Nu al 1 april en nog steeds niet. De communicatie laat ook al op zich wachten. Ik wil mijn geld terug.

Keine Reaktion auf Reklamation

Eine von drei gelieferten Röhren war defekt. Verkäufer reagiert wochenlang weder auf wiederholte E-Mails (sowohl auf Deutsch als auch auf Niederländisch), noch auf eine WhatsApp-Nachricht. Finger weg von diesem Laden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

commande jamais arrivée

ma commande n'est jamais arrivée et je n'ai jamais réussi à joindre le service commercial ni eu de réponse à mon mail. Attention ce site est peut-etre une arnaque

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen