Hopeloos.

Medio april bestelling gedaan. Na drie maanden nog niks geleverd. Vermoedelijke leverdatum aantal keer oogeschoven. Mails worden niet beantwoord. Zijn telefonisch wel bereikbaar, maar komen steeds met smoesjes als 'grote levering ontvangen en verwerking in magazijn duurt lang' etc. Inmiddels track and trace code gekregen, maar PostNL geeft na 2 weken (!) aan nog geen zending te hebben gekregen. Hopeloos.

Schandalig

De website meldt dat een bestelling binnen de 24 u thuis wordt afgeleverd. Na mijn bestelling vanuit België krijg ik een mail zeggende dat de bestelling binnen de 4-5 dagen wordt geleverd. Na twee maanden wachten, vier mails, krijg ik telkens hetzelfde antwoord, maar geen oplossing. Na 10 minuten aan de lijn te hangen vandaag heb ik ook niemand kunnen spreken. Service: nul. Hopelijk zie ik nog mijn geld nog terug want mijn levering komt maar niet en een antwoord van een medewerker krijg ik niet. Schandalig! Alweer zo'n webshop dat te wensen over laat! Indien dit niet wordt opgelost, zal ik de nodige instanties inschakelen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Lieferung nicht wie bestellt+++keine Antwort+++keine Rückgabe+++keine Erstattung☹️

3 Lumilux Röhren bestellt, 3 No-name Röhren erhalten, die nicht mit dem Angebotfoto übereinstimmen und nicht in meine Lampe passen. Auf meine telefonische Erinnerung (nur englisch!), bitte meine Reklamationsmail zu beantworten, bekam ich eine Mail, ich hätte erhalten, was ich bestellt hätte. Eine erneute Email mit Beweisfotos von Angebot/ Bestellung und Lieferung und bitte um Rücknahme keine Antwort mehr! Nie wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ware am 05.05.25 bestellt und bezahlt aber nie erhalten!!

Auf unsere diversen eMail Mahnschreiben erhalten wir keine Antwort. Die angegebene Tel. Nr. ist nicht bedient! Alles eine Katastrophe und wir empfehlen jedermann bei dieser Firma keine Ware zu bestellen!

Really a scamming website

Bought 15.13 euro thingy and had 40 euro fine. Because the payment issue, We paid within 30 days and still got fine... If you wanna get scammed.. choose this one.

WAARDELOOS

Besteld, betaald, en dan... radiostilte. Geen idee wanneer er geleverd wordt, enkel een lauwe mail dat de leverdatum onbekend is. Chat - Nee Stil. Mail - Genegeerd. Telefoon - Onbemand. Dit is oplichting, hier nooit bestellen!

Blijf ver weg van Gloeilampgoedkoop - schandalige service

Besteld, betaald, en dan... radiostilte. Geen idee wanneer er geleverd wordt, enkel een lauwe mail dat de leverdatum onbekend is. Intussen vertrek ik op reis en blijf ik achter zonder lampen én zonder enige reactie. Chat? Stil. Mail? Genegeerd. Telefoon? Onbemand. Dit is geen webwinkel, dit is een black box waar je je geld in gooit. Spijt dat ik hier ooit besteld heb – doe het jezelf niet aan.

Lang gewacht toch bezorgd

Twee pendule armaturen besteld, lang moeten wachten nadat deze al vlot waren aangemeld bij post.nl voor bezorging. Mijn afwachtende houding werd namate een week voorbij was op de proef gesteld toch nog eens beter kijken naar recenties.. niet zo best.. gelukkig met klarna besteld, dit doe ik altijd als ik bij een (voor mij) nwe webshop bestel, en zie: alsof men er lucht van kreeg, 3 dagen later had ik mijn bestelling keurig in huis. Netjes en compleet!

Correcte en snelle levering

Ware nicht geliefert

trotz kompletter Bezahlung keine Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schlecht verpackte Ware kommt zersplittert an

Die Ware von "gluehbirnebillig.de" kam in einm äußerlich intakten Karton über Hermes nach 5 Arbeitstagen an. 3 von 4 der Noname Lampen (PL) kamen zersplittert jeweils in einer Pappschachtel an.

Slechte opvolging / service

Bij het uitpakken van mijn bestelling bleek één van de geleverde lampen gebroken. Ik heb dit tot twee maal toe per e-mail gemeld, maar geen enkele reactie ontvangen. Al met al slechte service!

C est des VOLEURS

Je n ai pas recut ma commande et aucune reponse du service client !!! depuis fevrier 2025 ...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik heb mijn bestelling na 6 weken nog niet ontvangen!!

Ik heb nog niks ontvangen en ze reageren niet op mijn e-mailtjes! Het is zeker al.6 weken geleden!

Heel slecht

Ik wacht nog steeds op mijn lampen een maandje of 2 en een reactie terug is er niet! Belachelijk voor woorden dit hoe slecht

snel en goed

2 tlbuisjes besteld, zeer snel in huis en heel goed verpakt

2 bestelde lampen waren stuk bij ontvangst

(Buis)lampen werken niet. Geluid van loszittend stukje in de lamp hoorbaar. Geen reactie van dit bedrijf nadat ik via het door hen vermelde adres contact trachtte te nemen. Ook niet na rappel. Bert VH

Producten geweldig, levering geweldig

Alles was perfect!

Alles was naar wens

Alles op tijd ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Parfait

Site sérieux expédition rapide

Kaputte Ware erhalten, keine Antwort erhalten!

Trotz Mail und Foto der defekten Lieferung (zerbrochen) keine Antwort und keine Erstattung erhalten.

Snelle verzending

Kan de verzending goed volgen. Kwaliteit produkt prima.

Snelle levering en goede prijs Engelst assortiment

Kopen niet gekregen maar het geld direct terug gestuurd

Eerlijk bedrijf

schandaal niet bereikbaar en onvolledige bestelling

nooit bereikbaar afblijven die handel!

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen