Envoi rapide et soigneux.

Bonne communication par e-mail pour prévenir des étapes de livraison

Ware nach 14 Tagen immer noch nicht da

Ware nach 14 Tagen immer noch nicht da

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

alles gut

gute Ware- in unserem Fall Glühbirnen für ein künstliches ofenfeuer- zügig geliefert

Al jaren goeie webshop

Je wordt bij deze webshop super goed geholpen. Nemen de tijd, en helpen je zoals het hoort. En hebben wat je zoekt.

Perfekte Ware und sehr schnelle Lieferung

Hervorragendes Angebot an Leuchtmitteln.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele snelle levering, en goede prijs.

Ene dag om 16.30 uur besteld, volgende dag om 11.00 uur geleverd. Heel blij mee.

Goed product en snelle levering.

Goed product en een snelle levering.

Not yet recieved my order……

You claimed that you tried to deliver today. It is not true……..,

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bringt mir genau das richtige Licht in den Raum

Alles super gelaufen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en goed verpakt. De lampjes branden prachtig

qw

q

Gute Kommunikation, alles perfekt

Die speziellen Glühmittel, die wir brauchten, hatten eine etwas längere Lieferzeit. Darüber wurden wir sofort informiert. Unser Wunschtermin zur Lieferung, der etwas später lag, wurde perfekt eingehalten. Sendung war pünktlich da. Super

tres rapide , efficace.....merci

super rapide ....colis en excelente état

8 lampes sur 10 sont arrivées cassé

J'avais déjà vécu l'expérience il y a 1 an Ampoules arrivé cassé, aucun remboursement effectué, le sav fait le mort... J'avais oublié ce site qui est proposé en premier sur le Web Et rebelote 8 ampoules sur 10 arrivées cassé. Sav pas de nouvelles Fuyez

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super snel geleverd

snel en goed

Gute Leuchtmittel - schneller Versand - gute Verpackung

Gute Leuchtmittel - schneller Versand - gute Verpackung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product ontvangen maar kan geen retour starten via website

Ik kan via de website geen retour starten en kon mijn order niet inzien of terugvinden. Via de helpdesk de retourinstructie moeten opvragen. Ik had een vergissing gemaakt bij bestellen en kon de bestelling niet herroepen. Mail gestuurd naar helpdesk maar die antwoorden pas na 2 dagen en toen was het pakket al verstuurd. Al met al niet efficient en zeker niet geschikt voor bedrijven.

RAS

Tous c'est bien passer

top ervaring

in eerste instantie niet voorradig maar telefonisch gauw opgelost door gloeilampgoedkoop.nl

livraison très rapide

suivi de commande très bien; livraison très rapide ( 2 jours après la commande) réception des produits conforme à la commande

Schnelle Lieferung

Billiger als überall sonst

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel verzonden, jammer dat je retour zelf moet betalen

Lampen waren niet goed en wilde retourneren maar moest zelf retour betalen. Gekozen om dit niet te doen omdat ik dan 2x verzening zou betalen en dit kost meer dan de 2 lampen zelf. Jammer.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet goed

2 x verkeerde lamp ontvangen

Slechte dienst ondeugdelijk product

Op mijn bestelling werd een verkeerde kamp bezorgd. Na mijn klacht hierover werd de volgende dag opnieuw een verkeerde lamp bezorgd. Nadat ik opnieuw met de (zeer vriendelijke klantenservice had gebeld volgede de dag erop de derde zending. Dit keer het goede product. Maar bij het inzetten van de lamp brak die onmiddellijk. V ook lens mij omdat hij al beschadigd was. Ik heb het opgegeven

Veel keus, goede prijzen en snelle levering

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen