Goede complete site en snelle levering.

De heldere kaarslampen werden veilig verpakt snel geleverd. We waren blij dat ze nog in het assortiment zaten.

LIVRAISON JAMAIS REÇU

COMMANDE PASSER LE 17 DECEMBRE 2025 POUR 50 EUROS JAMAIS REÇU DEMANDE DE REMBOURSEMENT AUCUN SITE ARNAQUE IMPOSSIBLE DE LES CONTACTER A FUIR

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd tegen een goeie prijs.

Deze lampje zijn in de bouwmarkt niet meer verkrijgbasr maar wel bij dit bedrijf.

Vlotte en correcte aflevering van de bestelling uit een ruim assortiment

Zoals al eerder, ook nu weer volledig vertrouwde afhandeling van de bestelling.

Het is heel gemakkelijk en een ruime keuze.

Goede prijs/kwaliteit.

Bestelling de volgende dag geleverd. Daar koop ik voortaan.

Groot aanbod, snel verzonden en goed verpakt.

Goeie informatieverstrekking

Heeel snel en direct mijn aankoop kunnen doen zonder poespas

Snel bezorgd en goed ingepakt!

Producten kwamen snel en goed ingepakt binnen. Ook fijn dat ik mijn pakket kon volgen via track-and-trace. Ik zou hier dus zeker opnieuw bestellen!

Het bestellen ging makkelijk en snel, de levering verliep snel en vlekkeloos. De lampjes waren precies wat we nodig hadden om onze kapotte lampjes te vervangen.

Livraison de néon payés depuis 3 semaines

commande de néons pour environ 35 euros le 26/12 commande non reçue le 15/01 à ce jour et CB débitée réclamation sur ampoule pas cher .fr et aucune réponse sur l' avancée de ma commande ( on doit attendre 4 à 5 jours ) d' après leur réponse on achète ce matériel pour éclairer des pièces et on peut rester dans l' obscurité grace à eux site qu' il faut éviter semble til je rappelle le n° de commande #4000098163

ARNAQUE .Ne Pas COMMANDER CHEZ EUX

envoi d' une ampoule défectueuse après 1 mois d' attente. aucune réponse à mes 2 déclarations.

Alles prima gelopen

De tien ouderwetse 60W gloeilampen zijn snel en onbeschadigd geleverd. Onbeschadigd is bij gloeilampen helaas geen vanzelfsprekendheid. Top. Zoals het hoort eigenlijk.

SON UNOS LADRONES

NO COMPRAR EN ESTA PAGINA , SON UNOS LADRONES , NO ENVIAN NADA , NO RESPONDEN A LOS CORREOS , NO CONTESTAN EL TELEFONO, HICE UN PEDIDO EL 16 DE DICIEMBRE Y NO ME ENVIARON NADA ESTAMOS A DIA 15 DE ENERO , ESTA PAGINA ES UN TIMO

Snel

Snel en goed product

Waardeloos en schandalig

Reageren niet, leveren slechte kwaliteit, retourneren waardeloos. Echt een ontzettend slecht bedrijf.

SON UNOS LADRONES

HICE UN PEDIDO EL DIA 16 DE DICIEMBRE , ESTAMOS A DIA 14 DE ENERO Y AUN NO SE NADA DE MI PEDIDO, NO CONTESTAN A LOS CORREOS , VOY A VER COMO SE PUEDE DENUNCIAR A ESTAS PAGINAS , NO SE FIEN SON UNOS LADRONES . Fecha de entrega de su pedido en Bombillabarata.es Estimado/a cliente, Hemos recibido su pedido correctamente. Lamentablemente, aún no podemos enviar su pedido porque uno o más artículos no están disponibles en este momento: 4050300011912 - Osram | Dulux D | 827 Blanco cálido | G24d-3 fitting | 12mm | 26W | 2-Pin - onbekend En este momento, la fecha exacta de entrega aún no ha sido confirmada por nuestro proveedor. Recibirá un mensaje tan pronto como tengamos una fecha estimada. Disculpe las molestias. Detalles del pedido: Número de referencia del pedido: 81196536 Número de cliente: BBESO599254 Esperamos haberle informado suficientemente. Atentamente, Atención al cliente Bombillabarata.es

Scandalig !!!

Bestelling op 11 december nooit ontvangen !! #3000076039 niet bereikbaar per téléfoon of per email !! scandalig antwoord : We hebben uw bericht goed ontvangen en wij streven ernaar om uw bericht binnen 4-5 werkdagen te beantwoorden. Bij het sturen van meerdere e-mails of extra berichten via andere kanalen plaatst het systeem uw aanvraag automatisch weer achteraan in de rij. Heeft uw vraag urgentie? Neem dan alstublieft telefonisch contact op met de klantenservice zodat we u direct kunnen helpen. GEEN ANTWOORD. 10 keer per Watshap dezelfde AI gekregen !!! Ik wil mijn geld terug !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Escroquerie sur toute la ligne

J'ai commandé et réglé mon achat via payPal. Ma commande n'arrivant pas, j'ai voulu mon connecter mais mes identifiants n'étaient pas reconnus. J'ai donc envoyé DES mails au site, aucune réponse depuis le 9 décembre soit 6 semaines. Arnaque, j'ai signalé le site.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering, scherpe prijs, product volgens verwachting

Duidelijke website maakt bestellen eenvoudig, en de rest gaat zoals je het graag hebt.

Super snel geleverd en helemaal tevreden

Na verschillende reviews te hebben gelezen een beetje huiverig geworden maar dit was volledig onterecht!!

Snelle levering belangrijk!

Snelle levering! En dat in een drukke periode! Altijd goed!

Alles prima verlopen

Mijn eerste ervaring met gloeilampgoedkoop is naar wens verlopen, prima geholpen.

Snel en betrouwbaar

Het product was makkelijk te bestellen. De levering erg goed te volgen via track en trace, en de bezorging was ook keurig. Kortom, een tevreden klant

Slechte communicatie en geen leverering

Mijn bestelling geplaatst zou de volgende dag geleverd worden nu 5 dagen verder en nog niks ontvangen ook geen reactie op mijn mail

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen