Zeer positief

Eerste bestelling alles volgens de afspraken prima

Fatal el servicio de atención al cliente.

NO SE PUEDEN HACER DEVOLUCIONES!! El enlace que te dan para las devoluciones no funciona, y no atienden en atención al cliente

• Would you recommend us? No

Keurige levering...

Prima contact, keurige afspreken en goede vepakking....

Ampoules arrivées cassées, non acceptées, mais jamais remboursées

Le produit est arrivé cassé. Je n'ai donc pas accepté le colis qui a été retourné. Je n'ai pas un un nouvel envoi ni un remboursement. J'ai adressé de nombreux messages (en français et en anglais) au service clientèle qui ne m'a jamais répondu (le numéro de téléphone ne fonctionne pas).

• Nous recommanderiez-vous? Non

alles correct snel en TOP

alles correct snel en TOP

Snelle levering, gunstige prijs

Komt prima na wat op de pagina staat. Zelfs zonder extra kosten van levering

Zeer slecht.

Ik ontving 12 lampjes in een gekneusd doosje. 4 lampjes waren kapot.

3 van de 4 bestelde lampen kapot bij aankomst.

Niet zo best.

Zeer tevreden, snel en goed.

Heel goed. Snel en conform afspraak snelle levering. Goed verpakt nl breekbaar.

Goede en snelle levering

Het juiste produkt geleverd .

Vreselijk

Kapotte producten, klantenservice antwoord niet

Keurig verzorgd en verzonden. Dank

zie boven

Grote collectie, snel geleverd

Ik was op zoek naar bajonet gloeilampen, nergens te koop, uiteindelijk gevonden bij Gloeilampgoedkoop.nl. Redelijke prijzen, supersnel geleverd, top

Prima webwinkel

makkelijke we site, mooie lampen , goed verpakt opgestuurd binnen de aangegeven tijd

Snel en netjes

Volgende dag in huis. Keurig verpakt.

DISASTROSI

Ordine effettuato a inizio agosto, ho già ricevuto 2 comunicazioni di posticipo consegna, l'ultima comunica data di spedizione a dicembre, impossibile contattare il servizio clienti per richiedere la restituzione dell'importo già pagato. Esperienza pessima.

• Would you recommend us? No

Snel en ok

Goed verpakt en in 1 dag geleverd

Goed product en snelle levering.

Artikel zoals verwacht

Snelle levering en goed verpakt

Snelle afhandeling

Zeer snelle levering wat we gewend waren. En wederom keurig verpakt. M.vr.groet

teleurstellend

Had 19-9-'25 6 halogeenlampen besteld (R7s, 118 mm, sterkte 120 Watt). 20-9-'25 al geleverd, maar het waren de verkeerde, namelijk 6 halogeenlampen GY6.35 (24 volt, sterkte 50 Watt). 20 september 2025 heb ik dat de klantenservice per WhatsApp gemeld + foto met verkeerd geleverde (via dit medium tot 17.00 uur mogelijk; via de telefoon tot 15.00 uur). 20-9-'24, 16.49 uur kreeg ik vhierop een bevestigende e-mail met verzoek om geduld tot de fiat voor retour er is. Zijn daar 4 dagen voor nodig?? Die 3 is tijdelijk. Ik schort mijn uiteindelijke waardering nog op. Het woord is nu aan Gloeilampgoedkoop nl

Er wordt gedaan, wat er geschreven wordt. Mbt levering

Nooit meer zoeken

Heerlijk! Type & merkninvullen en de juiste lammpen verschijnen. Klik en kommt vanzelf. Koop nooit meer een lamp in de winkel.

vallastrazza

Lampadina consegnato in ritardo non arrivava mai .quando è arrivata non funzionava.

bestelling niet ontvangen en geen reactie op vragen om updates

Meer dan een maand geleden plaatste ik een bestelling. Ik nam sindsdien contact op via mail en via de chatfunctie, maar ik krijg geen reactie.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Mercuriusstraat 5