escrocs! commande passée, encaissée et jamais reçue. Ne répond pas aux réclamations, à fuir!

commande passée et payée le 13 oct 2025. Jamais reçue, ils ne répondent pas aux multiples réclamations. Site escroc, à fuir

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles goed verlopen

Snel en goed.

Overzichtelijke website, correcte afhandeling, snelle levering.

goedkoop, maar traag

Positief: Kwaliteit van de lampen is goed, prijs is zeer goed en ze zijn keurig verpakt. Negatief: Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet beantwoord. Leveringstijd bleek meer dan vier maanden. Dat zijn nog verbeteringspunten

Goede kwaliteit halogeen GU10 spots

Snelle levering van goede kwaliteit halogeen spots voor een scherpe prijs. Ik zou gloeilampgoedkoop.nl zeker aanraden.

Makkelijk te bestellen en vlug geleverd

Zeer tevreden met de afhandeling en levering van de bestelling

Goed product, snelle levering.

Bestellen was gemakkelijk. Producten waren goed en snel geleverd. Ik kan niks opnoemen wat me niet beviel

Was eerste keer maar zeer tevreden

Geweldige service& vlotte afhandeling!

Mijn ervaring met Gloeilampengoedkoop.nl. Is dat ik meerdere keren een bestelling gedaan heb,zodat ik zeer tevreden ben over het algemeen! Heb wel eens bij een andere firma lampen besteld maar,maar ben toch weer terug gekomen op Gloeilampengoedkoop.nl! Als iets goed is en vooral de bestelling doorgeven,en alles word in goede orde verzonden! En het bestelde product word op een goede manier afgeleverd,met track & trace dan weet je waar je moet zijn!

Mooie en makkelijke website en snelle verzending. Top.

Eind goed, al goed

Wel, door slechte weeromstandigheden 5 dagen overgedaan. Postbedrijf meldt dat elke dag te laat.

Snelle bezorging.

Ben helemaal tevreden.

Snelle levering en bezorging.

's Middags besteld, goede informatie en volgende dag al in huis. Fantastisch.

Alles correct

Gewoon àlles oké en keurig geïnformeerd over de levering ondanks winterse omstandigheden

Zeer snelle levering van artikel dat ik nergens anders meer kon kopen!

Precies gekregen wat we wilde hebben

Tevreden met de spulletjes

Makkelijk bestellen en snelle levering

Gewoon goed zoals een webshop hoort te werken

Gewoon goed.

Geen Commonucatie - 1 maand wachten

Dit is echt niet van deze tijd. 2026= je besteld je krijgt update's tracking. gloeilamp leeft nog in de jaren 90 - reageren op niets had tegen mijn vrouw al gezegd dat ik opgelicht was en was al aan het opzoeken om ze in gebreke te zetten. Nu exact 1 maand later de lampen ontvangen. mijn bestelling 10 led-tl-lampen (5reserve) ik had al bijna dezelfde bestelling bij een concurrent gedaan had ik nu met 15 reserve's gezeten. uiteindelijk dus de bestelling gekregen niet de volgende dag :-) ik raad het niemand aan - nooit meer

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer goede service en coummunicatie

Prima levering! En blij dat ik nog gewone halogeen lampen kan kopen. Super communicatie en service!

De online shop voor lampen!

Prima ervaring met Gloeilampgoekoop.nl. Zeer divers assortiment, scherpe prijzen en een snelle bezorging. Een van de weinige online winkels die nog gloeilampen in het aasortiment heeft.

Prima website

Ruim assortiment en gunstige prijzen. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Top en lekker snel

Mijn pakket werd super snel geleverd en de lampjes zijn top!

snelle levering en erg goed verpakt

Duidelijke omschrijving snelle levering en heel goed verpakt

Goed produkt en snel geleverd

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen