Mijn bestelling was goed

Precies wat ik nodig had

Lampen hebben een hele rare rode kleur

Deze lampen zijn niet flame, maar het lijkt veel meer op rood het ziet er niet uit en de licht opbrengst is zeer matig

Voorraadniveau's kloppen niet, verzending een complete ramp!

Ontevreden, geen concrete oplossing en opvolging.

Supersnelle levering!

Snelle levering voor een zeer lage aantrekkelijke aankoopprijs.

tijdige toezending

we ontvingen het pakketje op tijd en alle lampen waren heel. Fijn om een adres te hebben waar je nog lampjes kunt kopen, grote fitting en weinig Watt. voor een hanglamp met veel lampjes.

Aanrader !!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ALLES BESTENS

PROMPTE LIEFERUNG

perfect

heel snel bezorgd in 1 dag, alles in voorraad en supergoedkoop. hier koop ik voortaan

100% tevreden

ik had 2 gloeilampen besteld die special voor de Lunar lamp warmte moesten afgeven. Bij Mathmoss was de lamp al heel lang niet meer leverbaar. Kiyoh heeft ze mij geleverd en ook nog veel goedkoper ! levering was iets vertraagd, maar zelfs met 1 dag vertraging ben ik zeer tevreden Goed bezig Kiyoh !

Site pratique pour des lampes peu courantes

J'ai eu beaucoup de difficultés pour payer par CB, le système buggait !

Prima leverancier!

Defect werd erg snel en goed opgelost

Snelle correcte levering.

Snelle goede levering van de spotjes. Keurig verpakt.

makkelijke website en snelle levering

zoals een online shop hoort te zijn. simpel en goed

Offensichtlich noch immer nicht versandt

Hatte am Freitag bestellt! Laut Treckinginformation ist die Sendung immer noch "Zum Versand bereit". Wann wird die Dendung endlich abgeschickt?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Habe die Ware noch nicht erhalten

.... kann deshalb noch keine Angaben machen

Mooie lampen maar wel lange levertijd.

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Na het plaatsen van de bestelling bleek niet alle producten op voorraad te zijn. Gelukkig was er wel enige vorm van communicatie dat het langer zou duren. Uiteindelijk is alles in goede orde ontvangen.

Funktioniert alles gut

So sollen Online shops sein.

Super snelle service

Mijn lamp uit de jaren negentig werkt alleen goed op een halogeenlamp met bajonetfitting. Zijn eigenlijk niet goed te vinden. Totdat ... ik op de site van Gloeilampgoedkoop.nl kwam! Besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig!!!!

Jammer dat er 2 lampjes van de 10 kapot waren.

lampen snel in huis

Snelle levering Goede sedrvice

Snel en goed

Ondanks tijdelijk informatica probleem voor verwerking bestelling kregen wij perfecte info en uiterst snelle levering .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke site, goedeprijzen en vlottelevering

Snelle levering, keurig verpakt

Keine Ware Wartezeit über 8 Wochen

Ich bin sehr enttäuscht wie oft ich nachfragen musste wann denn meine Bestellung kommt. Es darf nicht sein dass eine Ware angeboten wird die dann nicht vorhanden ist.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle en accuraat