Enorme keuze

Snelle levering, lage prijzen

Betrouwbare website.

Zeer vlotte en keurige afhandeling van de bestelling.

Snel en klantvriendelijk

Snelle levering, en bij een defecte levering snel een vervanger gekregen.

snel en goedkoop

Product was niet in de reguliere winkel te vinden, is snel geleverd en ook nog eens goedkoop

In één woord "Geweldig"

Heel snel was de oplossing gevonden voor de lampen die ik zocht. Het meedenken en de vriendelijke communicatie was super. En zo snel als de oplossing gevonden was..... Zo snel was ook de levering de volgende dag. Dus ik ben blij. Groetjes Marian

Erg slecht, sloom en werkt niet

1 lamp was kapot, ik werd elke dag gemaild met advertenties waarin stond vandaag besteld is morgen in huis, maar kreeg zelf de (kapotte) bestelling na 19 dagen!

uitstekende service; lampen aanvankelijke niet leverbaar, later wel leverbaar

Lampen waren aanvankelijk niet in voorraad en kregen hiervan per mail bericht. Werden op de hoogte gehouden wanneer deze mogelijk wel leverbaar waren. Al met al uiteindelijk geleverd. Uitstekende service.

Lampjes besteld en snel geleverd

Ik heb lampjes besteld. Levering was helaas niet compleet maar na één kort telefoontje kreeg ik zonder gedoe gewoon de andere lampjes nageleverd die de volgende dag snel geleverd werden. Top bedrijfje

Produit conforme, délai de livraison beaucoup plus long que prévu

Produit conforme Délai de livraison beaucoup plus long que prévu sur le site lors de la commande

Enkele weken op bestelling moeten wachten

Wij werden goed op de hoogte gehouden. Hebben alles bij elkaar 8 e-mails gehad maar hebben 3 weken moeten wachten op 3 lampenbolletjes, die we eigenlijk direct nodig hadden. Maar misschien hadden wij gewoon pech

Goede communicatie

Snelle en duidelijke service

Super snelle levering!

Heel erg tevreden over de snelle levering.

stipte levering , goed kwaliteit

vlotte levering van bestelde goederen, kan kwaliteit nog niet beoordelen, maar voelt dat het goed zit

Uitstekend geleverd

bedankt

afgehandeld zoals het moet

Ausgezeichneter Internethändler

Ware wie beschrieben.

alles mooi en proper af gehandeld

alles o.k

Fijne webshop

Overzichtelijk site, super snel geleverd en keurig verpakt.

Netjes verpakt en op tijd geleverd, een aanrader.

Overzichtelijke site en goedkoper dan in de winkels. Alles netjes verpakt in een doos.

Top !

Vlotte en correcte afhandeling

Prima ga zo door

Rückversand nach Holland!

Ware muss nach Holland zurück geschickt und Versandkosten müssen selbst bezahlt werden! Dies ist bei der Bestellung nicht ersichtlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnell und Gut

Bestellung wurde schnell und gut verpackt versand. Ware einwandfrei. War bereits der 2. Kauf und kann nichts negatives sagen.

ik ben blij dat ik gloeilampen dus standaardlampen bij dit bedrijf kon kopen, aangezien niet veel winkels verkopen . Goede service absoluut ! snelle levering, maar persoonlijk vind ik niet dat je per se de volgende dag moet verwachten wat je vandaag bestelt, ik ben niet ongeduldig, maar goed, het was prima!

Top kwaliteit spullen.

Correcte afhandeling,snel geleverd een heel fijn bedrijf.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen