Noch keine Ware erhalten

Ja, schade! Wenn ich meine Bestellung erhalten hätte, könnte ich etwas hier schreiben...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

snelle en goede response

snelle en goede response

Top, goedkoop en snel

Halogeenlampen G10 voor een super prijs en ook nog snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Goede zaak maar hoge verzendkosten !

Snelle levering, product goed verpakt. Minpunt : hoge verzendkosten !

Een fijne service. Geeft goede uitleg. En ze zijn snel en vakkundig.

Gut und schnell

Gute Produkte. Gutes Preis/Leistungsverhältnis. Sehr schnelle Lieferung.

Matig

website werkt in het weekend zeer traag. 18 watt lampen besteld en 25 watt lampen geleverd.

voorraad snel leverbaar

genoeg voorraad en snel leverbaar

Na een zoektocht op het net naar halogeen lampjes uitgekomen bij gloeilamp goedkoop. Tel.gepleegd omdat ik niet zeker was welke lamp ik moest hebben en na problemen met bestellen via de I-pad, daarna goed advies gehad om via de I-phone het te regelen alles gelukt. Snelle levering, prima geregeld.

Voel me een beetje opgelicht

Verzendkosten hoog en bij order onder €10 moet ik extra betalen

Schnell & GUT = DANKESCHÖN! Tomzoff

Die richtige Ware in prima Qualität zügig geliefert = PERFEKT. Tomzoff

Goede kwaliteit voor een billijke prijs

Goede duidelijke website en snelle service. De geleverde producten stemmen tevreden.

Sehr schlechte Erfahrung

Ein paar Glühbirnen bestellt am 24.9. Eine Woche später hat es geheißen sie wären verschickt. Eine Woche später immer noch nicht da. Andere verschicken in 2 Tagen einen Fernseher oder on 1 Tag eine Kaffeemaschine .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

super service

snelle levering en goede adviezen

Moeilijk bestellingsproces

Aanvankelijk kon bestelling niet doorgevoerd worden omwille van boodschap rond onmogelijk verzendingsproces. Aanvraag om bestelling niet te leveren binnen 24u (omwille afwezigheid) werd niet gerespecteerd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bonne prestation

Site bien documenté et livraison rapide

Günstiges Produkt. Besser als Amazon.

Schnell und Produkt genau.

Niet zo geweldig deze keer.

Ik betaalde met een overschrijvingskaart. Na 6 dagen kreeg ik een email dat mijn betaling nog niet binnen was. Bovendien stond in de email een ander ordernummer dan ikzelf bij mijn betaling had vermeld. Ik heb toen naar Nijmegen gebeld in de mening dat er iets niet in orde was. Toen bleek dat men achter was met de verwerking van de betalingen. Ik zou zeggen: ga dan mij geen email sturen, maar zorg eerst dat je eigen administratie op orde is. Bovendien kreeg ik te horen dat men met twee verschillende ordernummers werkte. Het zou prettig zijn als men in het contact met de klant één ordernummer gebruikt, om verwarring te voorkomen. Na één dag kreeg ik het bestelde binnen, en deze was oké, dat verliep dan weer prima. Succes met dit bericht!

Snelle levering, correcte service

Correcte levering zoals vermeld op de website

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima geregeld

10 lampen besteld het licht was niet naar behoren toen omgeruild vlot geregeld en was er 1 lamp van defect en werd snel nieuwe lamp bezorgd

Prima bedrijf met goeie mensen die kennis bezitten

Naar aanleiding van mijn specifieke verlichtingsvraag bij "Gloeilampgoedkoop" uitgekomen. De medewerkers bezitten de kennis en kunde om deze vraag positief te beantwoorden welke ook tot een opdracht hebben geleid.

Verkeerde lampen.

Ondanks dat ik de lampen gebruiken kan zijn dit niet de lampen die ik besteld heb. Wel snel in huis.

Ik belde Gisteren morgen dat er een Led TL buis het niet goed deed er was een Contact punt dat los zat en de TL Buis brand een Stukje dan 30 Cm niet en dan weer de Rest van de Buis wel en ze stuurde Gelijk een Nieuwe Buis op alleen blijf ik Nu zitten met die Kapotte Buis Dus ik moet die afvoeren met het Speciale afvoer.

Commande prise en compte. Expédiée rapidement

Très bon service. Respect des délais...

Alles ging prima.

Zoals gezegd, het ging perfect.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen