2 lampen waren kapot

Jammer dat 2 lampen kapot waren.

Verlässlich

Kompedent und verlässlich

Uit stekend

Alles na gekomen volgens afspraak !

Snelle Levering !

Super Wäre wie beschrieben. Alles reibungslos. Gerne wieder.

Es hat alles reibungslos geklappt. Super Ware. Gerne wieder.

Gute schnelle Lieferung

Das Paket kam gut verpackt und schnell an. Leider sind auf den Glühlampenverpackungen keine Beschriftungen. Somit weiß man nicht welche Glühbirnen sich darin befinden und muss immer die Verpackung öffnen.

Okay

Okay

Goed, uitstekende kwaliteit

Goed, uitstekende kwaliteit.

Alles top

Passende Ware und sehr schnelle Lieferung

Super snel en precies wat ik zocht

Na veel gezoek naar mijn juiste hallogeen lampje, kwam ik het bij jullie tegen en ook nog supersnel geleverd, zodat ik nu weer goed kan lezen met goeie verlichting..

ok

Etwas später geliefert

Niet alles klopt zoals is omschreven

Heb hier diverse lampen bestel waaronder ook gloeilamp grote fitting E27, 60 watt. Krijg hiervoor lampen uit polen welke geschikt zijn voor industrieel gebruik (verkeerslichten). Deze wel geprobeerd, maar geven veel te veel warmte af waardoor er kans bestaat op kortsluiting/brand. Voel me hier een beetje door opgelicht, heb elders wel de juiste lampen besteld. Rest van de bestelling/lampen is wel goed.

Toppie!!

Lampen zijn heel aangekomen en snel geleverd. Mooie lampen, goeie prijs

Uitstekend!

Duidelijke shop en goede artikelomschrijving. Betaling is eenvoudig en levering snel en goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en goed ...

Prima producten en snelle levering ...

Super.

Ik had hier eerder besteld. De lampen waren zeer goed verpakt.

Fijn dat er gloeilampen zijn

Besteld in de webshop, opgehaald op de fiets in Nijmegen. Heerlijk in weer gloeilampen te hebben omdat andere lampen mij epileptische aanvallen geven

Zeer tevreden. Snelle levering

Zeer tevreden, snelle levering.

Een goede ervaring. De lamp is correct verpakt en is heel aangekomen

De lamp is correct verpakt en veilig aangekomen. Wel een dag later dan in de order werd gezegd. Voor ons was dit geen probleem.

Lange Lieferzeit - keine Erreichbarkeit

1 Woche nach Bestellung keine Versandbestätigung. E-Mail-Adresse ist eine no-reply-E-Mail-Adresse. Telefonanruf nicht möglich: Die 'gewählte Rufnummer ist ungültig' Diese Firma hat wohl alle Gründe für Ihre Kunden NICHT erreichbar zu sein!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Een prima en snelle service

Een prima en snelle service. Vriendelijk personeel bij het ophalen van de bestelling.

Eenvoudige site, geweldige aftersales

Eenvoudig bestelde ik een paar niet-courante lampen. Helaas liep e.e.a. met de bezorging niet optimaal. Dit werd zeer professioneel opgepakt. Respect!

makkelijk gevonden Google.en een supersnelle levering

ik was op zoek naar een 24 volts 40 watt lamp met een B22 fitting bij de bouwmarktenzijn deze lampen niet te vinden. ik ben op Google gaan zoeken en daar vond ik Gloeilampgoedkoop.nl en ik heb daar een paar lampen besteld die ik nodig had ,de dag erop werden de lampen netjes verpakt bezorgd door post nl .ik ben er heel blij mee want ik had gehoord dat deze lampen moeilijk te krijgen waren

snelle effective

top berijf

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd, dit alles aan een zeer correcte prijs.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mercuriusstraat 5