kapotte lampen gekregen

2 kapotte lamp gekregen ga het weer proberen

colis conforme à la commande

Un peu de retard mais la société m'avait prévenu et a tenu ses engagements Bonne expérience

Veel keus en snel geleverd

Voor verschillende plafond spotjes verschillende nieuwe lampen nodig. Maar door het zoeken op afmeting scheelde al veel zoek werk. En dan ook nog voor een mooie prijs. Al met al heel tevreden!!

Flitsend !

Snel en goed, bliksemsnelle levering!

très bien

choix et rapidité

Super service

Snelle service.

Prima gedaan wat wordt toegezegd

goed uitgevoerd

Slechter kan niet:)

Tot 3x toe verkeerde starters ontvangen. Uiteindelijk heb ik ze allemaal geretourneerd. Krijg ik als reden te horen dat de magazijn leeg is en ik binnen enkele werkdagen mijn geld terug zou ontvangen. We zijn al twee weken verder en tot op heden niets ontvangen…..

Snel geleverd top

Overzichtelijke site, hoog aanbod

Gloeilampgoedkoop.nl is een overzichtelijke site, met een hoog aanbod aan producten. De levering gaat snel. Prijs-kwaliteit is goed.

Correct

Produit livré avec une semaine de retard par rapport à la date prévue. Les aléas de la livraison à domicile. Sinon pour la qualité du produit ben c'est des ampoules qui font de la lumière. Pas encore eu le temps de vérifier les 2000 heures annoncées.

Netjes geleverd

Leider habe ich die bestellte Ware bisher nicht erhalten.

Leider habe ich die bestellte Ware bisher nicht erhalten. Daher kann ich eine Bewertung - insbesondere eine gute Bewertung - vorerst nicht abgeben. Ich hoffe, eine andere Bewertung abgeben zu können, wenn ich die Ware erhalten habe. Beste Grüße!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima service. Snel, goedkoop - dankje! Thanks!

Goed geholpen, goede service

Kreeg netjes bericht dat het bestelde niet voorradig was. Dat zodra het binnen is het bezorgd zou worden. Ik ben heel erg tevreden.

gedoe als je niet per Ideal betaalt, maar het bedrag "gewoon" overmaakt.

Betalingen per internetbankieren (ipv per Ideal) worden kennelijk "anders" verwerkt: in elk geval met dagen vertraging. Diverse telefoontjes leveren wel op dat men kan zien dat ik betaald heb, maar dat "het systeem" het nog niet verwerkt heeft. Als ik vervolgens een mailtje krijg dat ik mijn bestelling nog niet betaald heb levert dat toch een zekere irritatie op. Nog een (vierde) telefoontje maakt ineens dat ik mijn bestelling diezelfde dag nog kan ophalen... Misschien is het een idee om op de website te vermelden dat overmakingen per internetbankieren 5 werkdagen verwerking vragen?

Snel geleverd goed goede service

Heel snel geleverd

zoals ik mocht verwachten.

men denkt goed mee.

Beperkte meerwaarde

Sommige lampjes kun je in Nederland niet meer in winkels krijgen . Hoopte via deze site een goed alternatief te vinden . Helaas is zelf bestellen via een buitenlandse site net zo snel en zeker zo goedkoop.

??

op internet staat 3.5 w op het bezorgede doosje 35 W ook op de faktuur 35W Hoeveel watt zij de lampjes 3.5 of 35 Watt ?

Zeer correct !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle zorgzame bezorging

Alles perfekt

Alles super

Vertraagde levering, maar goed verpakt

Van de twee lampjes deed er één het niet.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen