Lieferung verzögert sich ständig

Ganz schlecht. Am 5.5. wurde mir mitgeteilt, dass die Glühbirnen nun endlich auf dem Weg sind. Doch nun bekomme ich auch heute noch, 9.9.23 von der Niederländischen Post Bescheid, wenn ich nachschaue, dass das Paket immer noch nicht bei Ihnen ist. Man hat mir aber bereits die Klarna Rechnung geschickt. Das finde ich nicht gut. Es sollte dann die Rechnung versandt werden, wenn das Paket die Firma wirklich verlassen hat!!! Werde sicher nichts mehr im ausländischen Europa bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Spezialleuchtmittel GU10

Alles bestens, professionelle Abwicklung, informative Kommunikation, verlässliche Lieferung, vielen Dank!

günstige Preise, etwas lange Lieferzeit

ich habe fünf 5W-Lämpchen ausgetauscht & eine von den gelieferten war schon defekt; ich hoffe, dass es künftig bei einer schadhaften Lampe bleibt

Pas de nouvelles - commande il y a 15 jours

Ampoules commandées le 24 août Pas de nouvelles depuis 15 jours Compte débite La livraison est enfin arrivée le 13 septembre soit au bout de 3 semaines Rien a dire sur l’emballage ! Donc en résumé : délai de livraison très long

Service uitstekend Product waardeloos

3 Tl-buizen besteld, 1 stuk die direct werd vervangen. 1e x dat één van de tl-buizen werd gebruikt ontplofte hij na +\_ 15 minuten………..

Keurig

Van bestellen tot bezorgen keurige verzorging

Duidelijke communicatie

Aankoop lampen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

KUT

Ik had een lamp gekocht in mei waardoor ik moest 4 maanden wachten om in de mail te krijgen en die doet het gewoon niet. ECHTTT KUTTT BEDRIJF!

Super tevreden

We werden juist geïnformeerd, en overzichtelijke website.

Traag

Levering duurde weken

Correcte levering De lampen waren niet voorradig Goed geïnformeerd voor een latere levering

heel goed

goede keuze en snel geleverd ook!

Snelle en juiste service

Alles tip top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Slechte aflevering!

Beloofd het pakketje op maandag te leveren, dat werd woensdag. Ze hebben het pakketje in een bloempot buiten gestopt zonder kennisgeving. Slechte zaak. Wel melden dat het geleverd is, maar niet melden waar!!

Easy order, bad communication

I order lamps which was easy to do. Website is very good. But after payment no more info about délai, status of shipment. Wondering if the lamps have been shipped. Did not receive jet and have no info. So I wait and see. It is important to give infos about follow up.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prijs/kwlaiteit top

Keurig in doosje verpakt en product is precies wat ik heb bestel!

Niet gedaan wat ze beloofd hadden.

Ik had juist lampen besteld omdat ze op voorraad waren en ze de volgende werkdag geleverd zouden worden zodat ik niet speciaal naar een winkel hoefde. Als dat dan nog een dag later zou zijn heb ik daar begrip voor. Ik kreeg ze echter uiteindelijk pas na een week.

Zuerst liefern dann bewerten

Ich habe vor 4 Tagen bei Ihnen bestellt. Die Lieferung ist noch nicht angekommen und Sie verlangen eine Bewertung. Tolles Konzept! Alls Super, schnell, verlässlich, kompetent

Slecht

Slechte kwaliteit van lampen. Ze zijn na een week al kapot en kunnen weer vervangen worden.

Mauvaise pour le moment

J ai commandé des ampoules halogène le 31 août nous sommes le 6 août et j ai toujours rien reçu par contre le paiement de 25,79 a été fait mon numéro de commande est le #4000055429 merci de me donner une réponse car si je vais sur le site on me dit que je n ai rien commandé !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Helaas een paar maanden moeten wachten.

Het product voldoet prima. Alleen jammer dat ik er 2 maanden op heb moeten wachten. Op zich is alles goed gekomen, maar zoiets kan ook gelijk bij de bestelling aangegeven worden.

Soepel en snel met prima prijs

Mijn lampen snel gevonden op de website en na bestelling supersnel beschikbaar voor levering. Was iedere webwinkel maar zo.

hat viel zulange gedauert

hat viel zulange gedauert

Levertijd viel tegen. Verder alles naar volle tevredenheid.

Met het gebruik heb ik nog geen ervaring.

2 maanden moeten wachten

besteld begin juli, geleverd eind augustus

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Mercuriusstraat 5