Toujours pas ma commande et

Bonjour vous me demandez mon avis. Je ne peux pas vous le donner. Puisque que je n ai pas encore reçu ma commande

Goede kwaliteit.

De lampen zijn zoals online vermeld. De levertijd had sneller gekund lijkt mij. Verder oké.

Gewoon prima.

Netjes bezorgd. Niets op aan te merken. Alle 34 lampen werken.

Pakket niet ontvangen!!!!

Post nl zegt het bezorgd te hebben maar niet ontvangen op Archipel 35-45 in lelystad!

spullen zijn goed afgeleverd

Snelle en correcte afhandeling

Makkelijk online te bestellen en te betalen. Snelle en correcte levering.

Uitstekende keuze, prima prijs, snelle levering

P

Helemaal goed.

Telefonisch bereikbaar. Behulpzaam bij een wijziging. Correct en snel geleverd de volgende dag. Goed verpakt en via PostNL bezorgd.

20 lampjes besteld en snel binne bleek 1 lampje kapot tezijn. Mailtje gestuurd en super netjes opgelost.

Keurig

Snel en keurig

Bestelde en betaalde lampen werden niet geleverd

Lampjes besteld en via ideal betaald. Er bleek één lampje niet op voorraad te zijn. Daarop dus gewacht. Dat duurde te lang, besloten om de rest dan op te laten sturen. Toen bleek een ander onderdeel van mijn bestelling ook niet meer leverbaar te zijn, welke dat eerst wel was. Dat is vreemd; ik had ze al eerder besteld, ook al betaald, dus ze zijn dan al van mij. Een andere klant is er in de tussentijd dus mee aan de haal gegaan. Wel netjes dat heel snel het creditbedrag werd teruggeboekt!

Leveren correct en snel Veel niet courante lampen in hun gamma

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Breed assortiment en snel geleverd.

Breed assortiment dus ondanks dat ik een paar totaal verschillende en niet de meest gangbare bollen nodig had, deze gevonden “onder 1 dak”.

Lampe toujours pas livrée

Livraison effectuée par Chronospost. Comme toujours avec Chronopost, livraison pas effectuée, sous prétexte que personne n'était au domicile, ce qui est faux. Ils n'essaient même pas de sonner. Maintenant, livraison reprogrammée avec frais de douane en sus. Simplement honteux.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en de juiste levering van mijn spullen.

toppie

toppie besteld en vlug geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering. Goedkoop

Snelle levering en voordelig in vergelijking met andere aanbieders.

Helemaal prima.

Goede website en probleemloze snelle levering.

Guter Service

Hatte meine Adresse mit fehlender Hausnummer angegeben und habe sofort eine Rückmeldung zwecks Berichtigung erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed

Veel web winkels mogen ,hier een voorbeeld uit halen,Maak de foto juist zo als het product is .Indien nodig kom ik weer terug als klant .Ben bedlegerig ,en iets gekocht wat gelijk kon worden gebruikt Vriendelijke groet Mc van der Most Marry

Ware bezahlt aber nicht lieferbar

Rechnung wird gestellt und Betrag abgebucht. Danach erfolgt die Mitteilung, dass die Lieferung ca. 8 Wochen ab Bestellung dauert. Nie wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Commande du 18 août pas encore arrivée

Pas. De réponse au téléphone

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfecte levering; kwaliteit gloeilamp is matig

Perfecte levering. Kwaliteit van de geleverde gloeilamp is matig, hij geeft een hele hoge pieptoon. Dat is wel jammer.

Commande parfaite

Les ampoules correspondent parfaitement aux descriptions sur le site. L’envoi a pris un peu de temps mais dans l’ensemble je suis satisfait et recommande ce site aux personnes recherchant des ampoules singulières.

Schnelle Lieferung, gute Preise

einfach gut