Tadelloser Einkauf!

Artikel wie beschrieben, die Lebensdauer bleibt abzuwarten.

zeer goed

zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Lang moeten wachten

Meer dan 4 maanden na de bestelling geleverd. Niet aangegeven dat het zo lang ging duren Volgende keer zou het fijner zijn om te weten dat de levertijd maanden later is.

Geweldige service

Alles verliep zoals je mag verwachten

Die bestellten Glühbirnen sind bezahlt aber noch nicht geliefert

Am Donnerstag, 10.08., habe ich zwei Glühbirnen zum Preis von insgesamt 45,03 € bestellt. Die Ware ist noch nicht geliefert und Sie bitten um eine Bewertung!

Snel en goed

Snelle levering , goed produkt

Les délais de réception sont mensongers et inacceptables

Les délais de réception sont mensongers et inacceptables

• Nous recommanderiez-vous? Non

Seriez vous des voleurs ?

Je n'ai toujours rien reçu. Ni le produit ni message me faisant patienter ou d'excuse hormis votre demande d'évaluation de vos services. Pour l'instant ça ressemble à du vol, mais je préfère garder confiance.

• Nous recommanderiez-vous? Non

correct en zoals verwacht

correct, prijswaardig en zoals verwacht op tijd

no communication and no delivery ...

after writing 3 times and asking politely when i can expect the delivery ... i gave up and want to cancel the order. I am sure I won't get an answer and i have to bother Paypal to contact them and get the money back. I will never every buy there again, it is wasting my time to run after this company to get my order.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Alles volgens afspraak en naar wens

Geen probleem. Alles op tijd en goed geregeld

Viele emails und keine Ware!

Ich finde es entnervend wenn ich etwas bewerten soll was noch nicht angekommen ist

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke site,gunstige prijs en supersnelle levering!

3 Lampentypen bestellt, nach zwei Monaten 2 Artikel erhalten

Auf der Homepage stand ganz klar alle Lampen an Lager, in 3-5 Tagen geliefert. Wenn ich nach über zwei Monaten Wartezeit nicht die ganze Bestellung geliefert bekomme, ist dies einfach nicht in Ordnung.

Sehr schnelle Lieferung

Produkt leuchtet perfekt.

Très rapide et conforme ! Parfait

Malgré avec vu quelques commentaires négatifs sur le site, je fus très agréablement surpris d'être livré en 5 jours et produits parfaitement conforme ! Je suis très satisfait et je recommande fortement J'habite en France.

perfect

Cijfer 10 zegt alles!!

Goed product, levering kan vlotter

Levering duurde bijna 2 weken in plaats van de beloofde '1 dag'. Mogelijk omdat het net buiten NL was maar aan de vermelding 'volgende dag geleverd' mag dan 'binnen NL' toegevoegd worden. Prijs is eerder normaal dan goedkoop. Ik zou opnieuw lampen bestellen, maar dan langer tevoren om ze tijdig te hebben.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en goed.

Snelle levering en goede service met een bericht van levering van bezorger. Weer voor herhaling vatbaar.

Alles gut und wie bestellt!

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en werd snel geleverd

Goede service en werd binnen enkele dagen geleverd

Lampen prima geleverd

Perfect!

alles prima gegaan

alles was goed

Snelle levering!

De juiste producten en snelle bezorging!

De bestelling is snel geleverd.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen