Erreur de fournitures

J ai commande une sort d ampoules pour recevoir une autre sans mon accord

Cde passee le 6 août le 11 août aucune nouvelle

Désolée mais je ne suis pas satifaite delai de livraison trop long marchandise non reçue à ce jour

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zelfs na een foutje probleem meteen op gelost.kan niet beter

Verbazingwekkend vlotte levering.

Verkeerd leveradres gebruikt

Lamp besteld

Lamp zeer snel ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

wann kommt die Lieferung?

Bestellung am 31.07.2023 Bezahlung belastet Kreditkartenkonto sofort Warte noch immer auf Versandbestätigung und Lieferung 11.08.2023

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Top service en zeer goed materiaal

De levering gebeurde zeer vlot (2 dagen) de lamp was zeer goed verpakt en werkt zeer goed (dimbaar E27 led lamp 15 Watt)

Vlotte levering, goed verpakt

Commander des ampoules baïonnette reçu petite ampoule à viser

J’ai commandé des ampoules baïonnettes et on m’a livré des ampoules Flame a visé . pas sérieux

Toujours pas livré

Bonjour, J'ai passé la commande le 01 août 2023 et à ce jour je n'ai toujours pas le colis. Livraison annoncée 72h !!! Merci de me tenir informé. Très bonne journée Olivier ROLAND

• Nous recommanderiez-vous? Non

schlecht

Ware nach 6 Tagen noch nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

No delivery at time

Good day The shipment has not been delivered to us until today, 08.08.2023! When can we expect the delivery, which we have paid nota bene! We expect your feedback immediately! Greetings Alther Bau Consulting GmbH Seestrasse 150b, CH-8266 Steckborn Christoph Alther [email protected]

• Would you recommend us? No

Schnelle Lieferung

Positiv

Fantastisch wat een snelle levering!

Vrijdagmiddag begaf mijn instellamp het van mijn Elinchrom studioflitser tijdens een shoot. Meteen nieuwe lampjes besteld bij Gloeilampgoedkoop.nl en deze zaterdagochtend al in huis! Wat een top service en snelheid! Order ook compleet! Een groot compliment voor dit bedrijf *****

Goede service en snel geleverd

prima de lux

Snelle levering anders goede berichtgeving waarom niet.

Ware ist wie bestellt sehr gut

Leider habe ich drei Wochen auf die Ersatztlämpchen gewartet, aber heute kam die Ware an . Die Badbeleuchtung hat wieder Licht und darüber freue ich mich sehr !

Langzame levering, slechte klantenservice

Lamp niet leverbaar. Op website stond aangegeven direct leverbaar. Hoor je helaas pas een paar dagen na je bestelling, alternatief gevraagd, bieden ze niet zelf aan… uiteindelijk niet het alternatief en ook niet de bestelde lampen ontvangen maar een totaal andere lamp, dat gemaild. krijg je een mail terug dat je hem retour kan zenden…. Oftewel 1 dikke week bezig met een lamp. Rij volgende keer wel naar de bouwmarkt. Hoe lastig kan het zijn:

Prima geregeld

Jammer dat deze artikelen niet in voorraad waren de rest is prima opgelost

De verzending met info via e-mail is zeer goed.

Echter in casu het gekochte product is een grote telleurstelling. Het gaat over Klant LGBE0169199, [email protected], besteld online 3000042858, order 802734027. Bij indienststelling van de Lighto LED Reflectorlamp R50 E14 6W Dimbaar waren er binnen de 5 minuten reeds 3 defect door interne oververhitting van de lamp. Deze toestand is bijzonder gevaarlijk voor het ontstaan van brand. Dit type "spot" verdraagt niet dat het het lijf van de lamp in een ongeventileerd armatuur is. Nochtans is dat gebruikelijk voor een "spot" lamp. De 7 andere lampen heb ik gemonteerd in "open" lichtarmatuur en daarin gebeurt geen oververhitting. Een product waarschuwing voor het gemelde gevaar is absoluut nodig , zoniet is er groot brandgevaar !!! Ik meen dat dit lamptype een ongelukkige Chinese rommel is.

Klasse!

Super geregeld en snel

Content du choix mais je ne suis toujours pas livré.

Je n'avais pas compris que le mail était de vous car pas en francais. Content du choix mais je ne suis toujours pas livré de ma commande du 27 juillet

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen