Nog niks ontvangen na 2 maanden

2 maanden geleden besteld en nog niks geleverd. 1 mail gelijk we kunnen nu niet leveren daarna nikseer gehoord. Na 2 maanden bericht van bezorger we gaan leveren en na 3x helaas het is bij ons niet gelukt nog steeds niks in huis. En u vraagt van mijn een mening over de levering?

Fantastisch, bestelling binnen 14 uur in huis,

Bestelling, track en tracé en de aflevertijd, zijn van een verrassend hoog niveau.

Rapide et precis

Un peu de retard dans la commande mais livraison rapide

Commande Ampoule

Je n'ai jamais reçu ma commande, malgré mes relances pas de retour. Je ne recommande pas, à fuir, vite très vite.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima snelle levering

Vlotte levering

Vriendelijk personeel bestelling zeer snel in huis

Betrouwbare webshop

Dit is een betrouwbare webshop. Er is de tijd genomen om voor mij een passend product te zoeken voor mijn specifieke vraag. Enige jammere is het een paar dagen duurde voor ik het in huis had. Al met al erg tevreden.

Perfecte levering

Vlotte website en perfecte levering. Gewoon goed.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed geholpen en snelle levering

En goed advies

bestellt. bezahlt. keine lieferung erhalten

bestellt. bezahlt. bis jetzt produkte nicht erhalten!

Tevreden.

Snelle correcte afhandeling

Lieferzeit wir nicht eingehalten Versand zu teuer

Bei der Anwahl des Produktes kommen zum Schluß noch die Lieferkosten hinzu, welche in keinem Verhältnis zum Produkt stehen. Absurd

Geede service

Bestelling is goed maar duurde even voordat deze er was.

Product is goed aangekomen, maar wel lange levertijd.

Het bestelde product is niet duur, goed aangekomen, maar het was wel een lange levertijd. Dat moet je soms er voor over hebben.

Temps de livraison très long

D’abord bug informatique à la commande Dimanche 28 et lundi 29 Mai. Ensuite commande effectuée le mardi 30 Mai et toujours pas livrée le 6 juin

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle reactie op mail en eveneens snelle en correcte levering.

Keine Sterne

Finger weg, habe die Lieferung nie erhalten. Per Mail nicht erreichbar. Telefonisch immer nur besetzt, nicht erreichbar. Nie wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering alleen de eerste zending waren mijn lampen allemaal stuk heb netjes weer nieuwe gehad

Zwakke communicatie

Levering bleef op zich wachten en ik heb zelf contact moeten opnemen. Zogezegd een vertraging bij de leverancier. Is paraplu politiek. Binnen het uur na mijn telefoon stond de verzending wel plots klaar. Zeg fan gewoon dat je mij vergeten was.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekend!

Duidelijk site, scherpe prijzen en snelle levering! Top!

Ik ben super goed geholpen duur uw medewerker

Nvt

zeer positief

Het door mij bestelde product is betrekkelijk moeilijk leverbaar, de afronding van de bestelling liep hierdoor tot bijna 6 weken. Dat was te verwachtten. De informatie voorziening hierover door de leverancier "Gloeilampgoedkoop" was prima, volledig en direct. Inmiddels het product in goede staat ontvangen. Bestelling dus tiptop afgerond.

Slecht

Bijna 3 maand op de lampjes moeten wachten. Kan gebeuren, maar zet er dan niet bij op voorraad. Tussendoor is 2 maal de leverdatum gewijzigd.

Prima lampen, maar een niet aangekondigde zeer lange levertijd

Zie hiervoor. Een levertijd van anderhalve maand. Dat stond niet op de website!

Bestelde niet op voorraad. Levering niet op orde.

Op website stond dat bestelde lampen op voorraad waren en volgende dag bezorgd zouden worden. Was niet het geval. Lampen toch niet op voorraad. Week daarna zou bezorging zijn. Bij PostNL veranderd en betaald voor avondlevering. Niet afgeleverd, maar naar PostNL punt gebracht, terwijl ik wel thuis was. Uiteindelijk lampen maar opgehaald bij PostNL punt. Voorraad beheer dus niet op orde en levering door PostNL ook niet.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen