Erg lange levertijd (ca. 1,5 maand)

Circa 1,5 maand moeten wachten op de levering van 3 hallogeenspotjes omdat deze niet op voorraad waren. Desondanks communiceerde het bedrijf transparant over de lange levertijd en de verwachtte bezorgdatum.

Goed geleverd

Slecht

In maart besteld, in juni geleverd. Heb ik nog niet eerder meegemaakt. Zal ook nooit meer iets bij jullie bestellen.

toppers.

snelle service. duidelijke site.

Op tijd geleverd

Snel en voordelig

ik was stad en land af geweest voor een fitting en 12v lamp. Bij gloeilampgoedkoop.nl hadden ze alles op voorraad. wat ik wel jammer vind is dat je bij kleine orders een toeslag moet betalen, boven op de verzendkosten. al met al waren de verzendkosten en de toeslag duurder dan de hele bestelling.

Alles OK

OK

Schnell und zuverlässig

Kaum bestellt, schon bestätigt. Übers Wochenende geliefert.

Alles TOP ,Lieferung komplett in Ordnung!

Alles Bestens , Alle Glühbirnen ganz angekommen! Funktioniert Prima! Gerne wieder!

Op zich prima maar info op site niet helemaal duidelijk

Netjes en snel geleverd. Ik had flame lampjes besteld maar peach kleur ontvangen. Blijkt dit de 'flame' versie bij Gloeilampgoedkoop te zijn. Kleur is echter veel roder dan flame. Retour was geen probleem maar wel voor eigen kosten. Noem de lampjes gewoon peach ipv flame of zet er duidelijk bij dat de kleur afwijkt van flame. Nu voor mij geen lampjes maar wel € 7,- verzendkosten.

Mijn ervaring was prima

Uitstekend, ging snel en alles klopte!

wo0hhhh

Intens snelle levering, lampen geweldig want een gloeilamp met bajonetfitting is een moeilijk gegeven.

Weer 3 gloeilampen kapot

Mijn vorige bestelling 2 kapot heb toen Nieuw gekregen Bij de laatste bestelling nu 3 kapot en 1 fel Oranje kleur die ik niet besteld had Graag zou ik 4 nieuwe lampen willen Gr Karls

goed en snel

goed en snel

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Prijs aan de hoge kant

te laat

Voldeed niet aan gemelde levertijd. Verder prima.

Ze hebben het gewoon !

Gloeilamp E12 / 10w had ik nodig. Moeilijk aan te komen, maar Gloeilamp Goedkoop heeft ze gewoon nog. Makkelijk besteld, snel in huis. Prima service.

Top !!!!

Snel geleverd !!!

Die Lampen sind beschädigt

Qualität schlecht und schlecht gearbeitet Habe eine E-Mail gesendet aber eschen immer eine Fehlermeldung das die Adresse es nicht gibt Alles sonderlich

3 maanden na bestelling geleverd

Ik bestelde enkele lampen op 3/3 en ontving mijn pakketje pas op 26/5. Over de laattijdige levering werd slecht gecommuniceerd. Van excuses of een tegemoetkoming was al helemaal geen sprake.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gewoon prachtig gerief

Waar ik al een tijd naar op zoek was vond ik bij jullie. De lampen werden besteld, snel en begeleid geleverd, en die beantwoorden 100% aan de verwachting: Halogeen, zachte kleur en juiste wattage. Ik mag gerust "dank je wel" zeggen. danny ledoux - Waregem

Alles bestens

Alles bestens

Lange levertijd

Erg lange levertijd

Super goed

Je krijgt wat je besteld, niet duur, makkelijk betalen

Prima service / snelle levering / betaalbare lampen

Levering van 5 lampen verliep erg soepel. Zending binnen enkele dagen geleverd. Ik zal ik de toekomst zeker vaker hier gloeilampen bestellen. Prima service, Bedankt en succes verder. MVG, W.A.Groenewegen Amersfoort

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen