Een van de lampen is al defect na 10 minuten

Een van de lampen is al defect na 10 minuten

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Ohne Worte

Hallo, Ich würde gerne eine Beurteilung abgeben,jedoch habe ich noch nichts bekommen und kann daher noch nichts sagen......schade.

Schnelle professionelle Abwicklung der Bestellung

Schnelle und professionelle Abwicklung des Auftrages

Helemaal top

Snel en goed verpakt

Snelle levering, goede service

zoals afgesproken vandaag bestellen morgen in huis helemaal top

Vlotte levering en goede verpakking van kwetsbare lampen.

Overzichtelijk website. Vlotte afhandeling en levering van bestellingen. Online voorraad check.

Ich werde in Zukunft keine Geschäfte mehr machen

Die Ware ist immer noch nicht eingegangen. Es wurden plötzlich Zollgebühren fällig, von denen vorher keine Angaben gemacht wurden. Informationen äußerst schlecht-

Snelle levering, nette prijs

Die Helligkeit beider bestellten Glühbirnen ist zu stark, und Projekt Lamp ist zu lang und zu breit

Liefertermin war gut, wäre es möglich die 15 watt Birnen in ein kürzeres Modell zu tauschen,bzw. auchmit geringerer Leuchtkraft?

Commande en attente depuis le 12/03/2023 :-(

Gestion de stock catastrophique, aucune ampoule mise de côté lors des réapprovisionnements afin d'honorer ma commande ... Pourquoi un tel traitement, parce que je suis Français ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfect!

Easy way of filtering and finding item. Fast and reliable delivery.

Alles klopte

tres bien

parfait

Snelle levering , ruime keuze

super

extreem snel bezorgd. redelijke prijs

Slecht

Ze waren allemaal stuk

Goede service: product is snel in huis

Alles oké

Ales oké

Sehr schnelle Bearbeitung

Sehr schnelle Lieferung und faire Preise

Bestelling correct en op tijd geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Commande et envoi rapide

J’ai demandé un renseignement par mail avant l’achat. La réponse a été rapide et claire.

Geweldige service

Ondanks ik het verkeerde model lamp besteld had zijn deze gratis voor het goede model omgeruild en opgestuurd, en administratief goed afgehandeld.

Niet precies gekregen wat besteld was.

Heb 10 kaarslampen van 40 watt en 1 van 17 watt besteld, stond ook op de pakbon, maar heb 11 keer 40 watt ontvangen. Foutje goed opgelost.

Fijn dat gloeilampen nog verkrijgbaar zijn.De giftige spaarlampen wil ik niet en ik krijg hoofdpijn

Het was prettig dat ik op de hoogte werd gehouden van vertragingen in de levering door artikelen die nog extra moesten worden besteld. De levering verliep goed. Vriendelijke groet, Miriam

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen