top

binnen 24 uur waren de lampjes bij mij in huis , top geregeld

Too complicated...

Just deliver my package without the pre-approval messages.

• Would you recommend us? No

Uitstekende service!

Uitsekende website en -shop. Binnen 1 dag levering, echt top!!

Veel keus.

Groot assortiment en snelle levering.

Goede communicatie, direct antwoord op vragen. Te bestellen goederen duurt te lang alvorens aflevering kan plaatsvinden.

Zeer slechte naservice

Absoluut geen goede nazorg bij verkeerde verwerking adresgegevens vanwege verhuizing. Daardoor werd pakket verkeerd bezorgd en kon men dit technisch niet veranderen. Daarvoor begrip, maar mijn bezorgdheid vanwege een kennelijke bug op hun website wuifde men weg als zou dit te wijten zijn aan mijn computersysteem!??! Totale onbegrip aan hun kant en waarbij men niet eens de hand in eigen boezem wilde steken.

Hadden mijn lamp.

Hadden als een van de weinige winkels de lamp die ik moest hebben. En levering was snel en goed.

Schnelle Lieferung

Perfekt, da es den Halogenlampen-Typ weder beim Strahler-Hersteller noch in Baumärkten gibt. Der LED-Ersatz passt leider nicht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gleilampgoedkoop levert snel zoals afgesproken !

Vanaf het moment van bestelling tot en met de levering door Post.nl, aan huis word ik goed geinformeerd over de voortgang en het tijdstip van levering, goede evaringen ! Rob

niet geleverd op gemeld moment

niet ontvangen, dus waar zijn ze ?

• Zou u ons aanbevelen? Nee

snelle en correcte levering

Duidelijke website en competitieve prijzen. snelle levering, perfect verpakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte service

De site is vrij makkelijk te gebruiken. De bestelling is zeer snel binnen , gied verpakt.

Prima geregeld

Goede communicatie

Mijn gloeilamp was niet op voorraad dus we moesten even wachten op de levering. We waren goed op de hoogte gebracht via e-mail wat de status was. De lampen waren goed verpakt.

Vlotte afhandeling en snelle levering

Prettig vlot en snel

Produits conformes

Produits conformes mais la livraison pas, car colis déposé avec une fausse signature dans l’entrée de l’immeuble.

Lang wachten

Product is zoals omschreven en verwacht. Product 22 feb gekocht en 17April pas binnen gekregen. Was niet eerder in het magazijn. Kreeg wel een paar eerdere emails dat het er zou komen. Lang wachten maar toch product gekregen.

Sehr schnelle Lieferung!

Sehr schnelle Lieferung!

Snelle en goede service.

Totaal geen problemen met de leverancier maar Post.nl heeft er een zooitje van gemaakt: in de ochtend geleverd ipv in de middag, geven aan pakket af te halen bij hun afhaalpunt, helaas niet. Volgende tijd van aflevering de volgende dag en dat wordt in de nacht weer omgezet naar afhaalpunt. Je kan dus wel een tijd van aflevering aangeven, maar Post.nl gaat zijn eigen gang!

Produkten gut beschrieben und schnell geliefert!

Positiv und empfehlungswert

Retour eigen rekening

Terwijl ik 5,99 betaal voor verzenden, 1 klein doosje, wat bijna niks weegt, Is retourneren ook voor eigen rekening. Ik heb foute lampjes besteld, waren veel kleiner dan ik dacht. Eigen schuld natuurlijk, maar dit vond ik wel jammer. Ik hou ze maar, komt misschien nog eens van pas.

Original Markenleuchtmittel zum unschlagbaren Preis

Eine schnelle Lieferung, eine sehr gut, bruchsicher verpackte Ware. Diesen Anbieter merke ich mir für nächste Mal.

goede producten geleverd

De kwaliteitsverwachtingen zijn uitgekomen.

En stock mais pas en stock

Ce n'est pas la première fois que cela se passe ainsi: lors de la commande, l'article est mentionné "en stock" sur le site. Mais en réalité il ne l'est pas. Donc délai de livraison indéfini. Je trouve que c'est de l'information mensongère et cela me déplaît d'autant plus que la pratique semble être régulière. Je songe sérieusement à trouver un fournisseur plus sérieux.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en correcte levering.

Goed en overzichtelijke website enorme keuze.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen