Zeer snel levering.

Bestellen is erg makkelijk, duidelijke omschrijving bij de producten en een zeer snelle levering. Dus top!

Goede site met vlotte levering.

Goed werkende site die de keuze eenvoudig maakt. Volgende dag geleverd.

heel goede ervaring

Alles was correct communicatie ; goed prijs - kwaliteit : goed snelheid van levering : goed de levering zelf overall : 10/10

Kon niet beter

Inakzeptable, minderwertige Qualität der Ware und unseriöse Handhabung meiner Beanstandung !

Diese Mail habe ich am 31.01.23 ; 16:44 Uhr an Sie versendet. !!! Bis Heute keine Reaktion, traurig, aber wahr !!! Sehr geehrte Damen und Herren ! Bevor ich Sie Beurteile, gebe Ihnen hiermit die Möglichkeit, zu Ihrer Lieferung Stellung zu beziehen ! Ich bin mehr als enttäuscht, über die minderwertige, nicht hinzunehmende Qualität ihrer 4 Halogenlampen. Am heutigen Tag, ist die letzte Lampe kaputt gegangen. Das Bedeutet, zusammen haben Sie nur ca. 2 Stunden gestrahlt ... Die Halogenlampen der Firma FLAIR, die vorher eingebaut waren, haben Minimum ! 5 Jahre !, bei täglichem Gebrauch gehalten. Deshalb hoffe ich, dass Sie meinen Unmut verstehen und mir einen Vorschlag machen, dass Sie einen zufriedenen Kunden behalten. Die zeitnahe Lieferung war perfekt und nicht zu Beanstanden. Bitte nehmen Sie davon Abstand, mir nochmal diese Halogenlampen, als eventuellen Ersatz anzubieten. Für Alternativen, oder Geld zurück, wäre ich für ihr Entgegenkommen, sehr dankbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie lampen, maar erg veel licht

De lampen en de kleur voldoen prima aan de verwachtingen, de prijs is prima de felheid van de lampen is erg veel, te veel, ik zou voor een veel lagere lichtsterkte willen kiezen

Uitstekende snelle service

Binnen mum van tijd bestelling geplaatst en dag later binnen.

Livraison rapide et soignée

très contente de mon achat comme à chaque fois

Uitstekende service

Na levering van mijn lampen, bleek er één niet te werken. Ze werd zonder kosten of uitputtende discussie vervangen. Er werd een nieuwe opgestuurd. Aan mij hebben ze een vaste klant gewonnen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ras

Ras

Mooie lampen alleen niet smart!

Hele mooie lampen worden als smart verkocht dimmable via app. Echter op geen enkele wijze te connecten met de app. Jammer was wel de reden waarom we deze lampen hebben gekocht.

Geweldige service

De bestelling werd al de volgende dag geleverd. Toen er een deel bleek te ontbreken werd dat na een telefoontje meteen rechtgezet en ook dat deel kwam na een dag aan. Uitstekende service!

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product

Tevreden klant

Bestelling was niet voorhanden maar hebben een perfect alternatief aangeboden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zuverlässige und zeitgerechte Transaktion

Große Möglichkeit zum Erwerb von Halogenlampen, die in Deutschland schwer verfügbar sind.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top bedrijf

Product komt niet overeen met omschrijving

Product komt niet overeen met omschrijving , kon de lampen wel retourneren

Globalement bien.

Commande facile à passer. Livraison assez rapide, elle devait être chez moi et au dernier moment c’était chez un commerçant du quartier. Marchandises conformes.

Parfait!!

Service rapide et efficace Je regrette pas cette boutique qui m'apporte entière satisfaction Je recommande....

Goed is toch goed!

Goed is toch goed!

Snel geleverd.

Goede site en snelle levering in degijke verpakking

Vooral een goede site waar het makkelijk zoeken is. Daarnaast snee en degelijke levering.

Prima snelle service.

Duidelijke informatie over welke lamp geschikt is.

Zeer snelle levering.

Het bestelde was binnen 24 uur in huis, wat zeer goed uitkwam omdat deze specifieke lamp nog mee moest naar het buitenland.

beaucoup de réactivité

rapidité dans la livraison du produit .

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen