Livraison trop longue

Votre site indique un depart le le demain mais en fin de compte le colis est parti plus de 5 jours après cette commande

Snel en in één keer goed

Site vinden was eigenlijk het lastigste. Vinden van de juiste (bijzondere lamp) was eenvoudig, bestellen erg simpel, betalen prima. Levering zeer snel. Goed ingepakt.

Vlot geregeld en snel bezorgd

Spotjes besteld, snel geregeld en vlot bezorgd. Prima

Naar verwachting prima

Makkelijk bestellen, prompte levering.

Goede prijs- kwaliteitverhouding en werd snel geleverd.

Snelle levering !

Eerste bestelling, ingeschreven voor nieuwsbrief ( zou 15% opleveren). Echter geen korting ontvangen. Verder prima qua levertijd en keurig verpakt. Product zoals beschreven op website.

Supervlot

Besteld, betaald en 24 uur later thuis licht. Super

Correct en op tijd

Correct en op tijd

Pas de probleme de livraison

Bien reçu lampes commandées

Makkelijke site en snel binnen

gut

ich war gut zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super schneller Service

bin sehr zufrieden

Alles io

Sehr gut

Goede levering

Goede snelle levering

Nette vlotte service

Na aankoop bleek helaas 1 van de 4 lampen stuk te zijn Heb er een mail over gestuurd en ga er vanuit dat dit ook correct afgehandeld word Verder best tevreden!

Choix et rapidité

Ce site présente une diversité de lampes répondant à tous les besoins. Traitement de la commande rapide aussi bien pour l’envoi que pour la livraison. A recommander

Ware und Lieferung entspricht den Angaben bei Bestellung.

Leider war meine Ware nicht vollständig,wurde aber umgehend zu meiner vollsten Zufriedenheit korrigiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schaarse producten met goede service maar onzekere kwaliteit

Mijn 18 hallogeen lampen waren binnen 24 uur in huis. Daar waren er echter maar liefst 8 van kapot. De klantenservice pakte dit echter uitstekend op en bood mij de keuze de defecte exemplaren te vergoeden of een vervanging na te sturen. Van de vervanging was er 1 stuk en dat laat ik zitten. Alles bij elkaar ben ik blij met mijn 17 moeilijk verkrijgbare werkende lampen maar was het wel een hoop heisa. Of de levensduur voldoende goed is is nu nog niet te zeggen.

Déçue pour le moment...

1 Le colis qui devait être livré hier n'est pas dans ma boîte aux lettres. 2 Le suivi de colis n'est pas opérationnel : la page ne peut être trouvée... 3 Impossible pour moi de savoir où est passé ce colis. Par contre en tant qu'expéditeur vous êtes en droit de le demander à Post NL et de me tenir au courant du suivi de ce colis En vous remerciant .Cordialement. G . Persohn

Seh schnelle Lieferung

Die Glühbirnen die es in Geschäften nicht mehr zu kaufen gibt, sind sehr schnell geliefert worden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De bestelling in prima staat ontvangen. Alleen, van mij had de verzenddoos wel heel veel kleiner kunnen zijn.

Geweldige webshop

De bestelde spullen waren snel geleverd.

Alles prima en snel geregeld.

De bestelde lampen binnen 1 dag afgeleverd . Voor 2 defecte lampen direct vervangende lampjes gestuurd , deze ook geleverd binnen 1 dag. Kortom top.

produit défectueux

Bonjour, votre réactivité est bonne et la transmission, la solidité du colis de même. Mais l'ampoule ne fonctionne pas. Puis-je vous la retourner, et sous quelles conditions ? Désolé d'avoir tardé à vous répondre, je suis très pris en ce moment. Cordialement.

Mercuriusstraat 5

6541 BM Nijmegen