Eindelijk passende matten

Eindelijk passende en keurige matten gekregen helemaal naar eigen smaak en wens. Binnen een week geleverd, top. 1 ring ging kapot bij bevestigen, maar na een mailtje werd er gratis en direct een nieuwe ring toegestuurd. Nu zit het als gegoten!

Volledig de afspraak nagekomen

De matten volgens afspraak ontvangen, waren wel verkeerde bevestiging bestuurders kant na mail naar support onmiddellijk opgelost en 2 dagen nadien de juiste ontvangen. Vlot en zonder discussie.

Zeer slecht. Goedkoop niet passend

Ik heb automatten besteld 2 maanden geleden. Ze zouden op maat zijn gemaakt?? Niet dus! 7 weken gewacht daarna pas gekregen. Ze passen totaal niet 20% geld terugekregen!!!!! Alie express heeft ze ook!! Alleen veel goedkoper. Scam!!

Reactie van het bedrijf

Beste, Graag ontvangen wij een ordernummer of referentie van uw bestelling. Uw emailadres is bij ons niet bekend. Het lijkt erop dat u niet bij ons iets heeft besteld. Zonder die informatie zal de review verwijderd worden. Graag horen we van u.

Afwijkende mat en geen veiligheidsknopen

6-9-2023 mijn bestelde automatten ontvangen. 1. Verpakt in onnodig grote doos. 2. Rechter voormat niet hetzelfde als het origineel. 3. Rechter voormat niet voorzien van bevestgingsknipen. Heb zelf de knopen van de oude matten moeten overzetten. Toch wel redelijk slordig allemaal.

briljant

Voor mijn uitgewoonde Renault Grande Espace een set luxe velours matten besteld. Binnen de afgesproken tijd geleverd, perfecte pasvorm en exact wat ik besteld had...maar...boven verwachting mooi! Diepzwart met een mooie rode bies voorzien van witte stiksels. De auto ziet er van binnen meteen een stuk frisser en luxer uit. Supertevreden!

Goede matten in perfecte maat

Matten besteld voor mijn Toyota aygo, perfecte pasvorm en gewoon waar voor je geld. Auto ziet er nu weer fris uit. Voortaan bestel ik hier automatten als het nodig is.

Zeer goed !

Geen commentaar

Matten passen niey

Juiste auto model aangegeven. Verkeerde mat voor linksachter ontvangen en dan blijft de klantenservice aangeven dat ik de matten moet switched van rechts achter naar links achter. Het gaat om een bmw 7 serie! Beide matten achter zijn uitgesneden. Reeds drie e-mails gestuurd aan de klantenservice en je krijgt geen reactie! Voorheen besteld voor onze Volvo XC90 en die paste perfect en ik was echt tevreden. De klantenservice van heden werkt ons tegen en dat valt enorm tegen.

Uitstekende aftersales

Nieuwe matten besteld, werden snel geleverd, maar helaas met de verkeerde bevestigingsringen. Maar werd prima opgelost en inmiddels liggen de matten keurig op hun plek. Bedankt!

Prima matten goede service

Mooie matten set besteld voor een Scania R serie. Goede pasvorm Klein probleempje met rechtermat Contact opgenomen en binnen twee dagen een nieuwe mat. Dus prima service.

Mooie goed passende automaten

Gemakkelijke site om keuze samen te stellen

niet goed en wel goed

Hoewel mij via de mail expliciet is aangegeven dat de door mij bestelde hoezen overeen zouden komen met de kleur op de foto's was dit niet het geval. De hoezen blijken nu zwart te zijn. Omdat, vanwege vakantie, de termijn van 2 weken voorbij is kan ik nu de hoezen niet meer retourneren. Het zou mooi zijn als dit alsnog mogelijk gemaakt zou kunnen worden. De hoezen zijn niet uit de verpakking geweest. Met vriendelijke groeten Bert

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Wij doen nooit moeilijk als u wilt retourneren na die wettelijke periode van 14 dagen. Als de spullen maar niet gebruikt zijn. Uitpakken en passen mag natuurlijk altijd. Als de spullen verder niet gebruikt zijn, kan u na 2 maanden ook nog alles retour sturen. Gewoon even melden bij de klantenservice. Zo te zien heeft u de hoezen ondertussen retour gestuurd en hebben wij op 7-7-2023 de opdracht gegeven om het geld terug te storten. Mocht u nog vragen hebben, dan graag even contact opnemen met de klantenservice.

Snelle levering juiste artikelen past zeer goed

De geleverde automatten zijn exact op maat en passen perfect in de auto. Prijs en kwaliteit zeer goed.

Geen rubber maar dun plastic materiaal

Had meer steviger (rubber) materiaal verwacht en geen dun hard plastic vloermat.

mijn ervaring is goed

het zijn mooie autostoel hoes. past goed bij mijn auto. een aanrader.

vriendelijk en klantgericht

Ik had een foto gestuurd Merk en bouwjaar en werd snel geholpen

Netjes

Heel netjes en goed geleverd

Wat een sortiment

Voor alle automerken en types een nieuwe mat of stoelhoes. Waar vind je dat? Bij automaten.NL Goede kwaliteit, vlot geleverd. 5 sterren!

Prima passende bekleding

Mooi produkt, lekker snel geleverd

zeer slecht

stoelhoezen bestelt die waren vol vlekken en te klein bij montage gelijk kapot ook bij automaten nl gemeld maar tot op heden geen reactie

Reactie van het bedrijf

Beste Antonius, Ik kan onder uw emailadres geen bestelling vinden bij ons. Graag even contact opnemen met onze klantenservice en uw bestelnummer dan gaan we er zeker naar kijken. Graag even mailen naar info@automatten.nl. Wij reageren in 1 tot 2 dagen altijd op de mail. We horen graag van u.

Goed advies, snelle levering en goede prijs

Ik had zelf de verkeerde besteld en na telefonisch overleg de goede beteld, de verkeerde gewoon terug kunnen sturen en de goede geleverd.

Goed en snel

Heb stoel hoezen besteld. De kwaliteit is uitstekend en snel geleverd.

Snel aangekomen

Past goed

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!