Hoi Ans, Vervelend te lezen dat je ervaring met ons zo verlopen is. Helaas moet ik bekennen dat we de laatste weken soms slecht bereikbaar zijn geweest door drukte. Dat is niet goed, daar zijn we ons van bewust en hier proberen we zo snel mogelijk iets aan te veranderen. Op dit moment zijn we alleen in de ochtend bereikbaar en dit is inmiddels ook op onze website aangepast. Ondanks alles hoop ik dat je toch tevreden bent met je geleverde kofferbaktassen en dat je er vele en vooral mooie reizen mee kunt gaan maken. Met vriendelijke groet, Team Automatten.nl
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!