Laden reviews...
155 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt snelle levering en een goede pasvorm. Het assortiment en de kwaliteit worden regelmatig geprezen. De communicatie is duidelijk en de verpakking is betrouwbaar. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de prijs-kwaliteit en de service.
Door de juiste omschrijving kon ik gemakkelijk het juiste product vinden. De volgende dag werd het al bezorgd, netjes verpakt. De beschermer past perfect in de kofferbak!
26 July 2026
Natalie 't Jong
Puttershoek
Even contact gehad ivm vragen, direct antwoord. De volgende dag de mat in huis. Perfect!
26 July 2026
Dennis
Haelen
De door mij bestelde mat past perfect en snel bezorgd.
Ger
Abbenes
Stoelhoezen gekocht, grote keuze, maalt snelle levering ook waar.
Rene
Tiel
Kwaliteit van de automatten is beter als orgineel.
Paul
Turnhout
Snelle en servicegerichte (re)actie betreft een samenstelling in de webshop, voor een complete mattenset premium velours Antraciet-P02 met de mogelijkheid voor een gekleurde randafwerking. G,evraagd wat de best passende kleur is (Goud bruin - F13 of Mokka - F18) De afwerking dient zo goed mogelijk te matchen met mijn Volvo V90 lederen interieurkleur Amber (Cognac). Gezien ik geen haast had met de bestelling, heeft men zelf voorgesteld van beide randgaren een stukje per post op te sturen, zodat ik het ook daadwerkelijk kon vergelijken met de bekleding. Snel in huis, vergeleken, besteld en 3 dagen later in huis. Voor nu zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en service. Nu nog ervaren hoe lang de (berijders)mat meegaat ;-)
21 July 2026
Don Dek
Valkenburg
Mooie website en zeer goed levering. Matten zijn hoge kwaliteit!
20 July 2026
Matthijs
Zoetermeer
Goed kwalitatief materiaal, past perfect in mijn peugeot e-expert bus.
20 July 2026
Krzysiek
Heerlen
De automat, was prima. Maar had er nog wat schoonmaakspullen voor de auto bij gedaan. Eén van de flessen was gaan lekken. Vieze boel. De automat was onbeschadigd. Werd wel gevraagd of ik een nieuwe fles wilde ontvangen. Ik zei; kijk maar wat passend is. Tot op de dag van vandaag, niets meer gehoord. Jammer!
Beveelt niet aan
Jan
Stadskanaal
Goedemiddag,
Allereerst mijn excuses voor het ongemak.
We hebben begrepen dat u contact gehad heeft met onze collega en het wat langer dan gewenst geduurd heeft voordat onze collega op de laatste email heeft gereageerd.
Inmiddels zien we dat er contact geweest is en er afgesproken is een nieuwe fles van de velgenreiniger op te sturen. Deze is inmiddels aan u verzonden en wij hopen dan ook dat alles naar wens opgelost is.
Met vriendelijke groet.
Team Automatten.nl
Kofferbakmat besteld. De pasvorm is perfect en de mat werd keurig verpakt geleverd. Zeer tevreden met de kwaliteit en de service.
Maarten
Anna Paulowna
Zeer snelle levering
Jan
Avenhorn
Duidelijke site en makkelijk te bestellen, snelle levering, perfecte maat. D
Mario
Maastricht
We hebben stoelhoezen besteld, snel geleverd, goede kwaliteit. Top geregeld door Automatten.
Henk
Markelo
Net als de vorige keer was het product snel besteld. De levering gebeurde een dag later dan beloof maar toch binnen een korte tijdspanne
Lucas
Oostnieuwkerke
Goed product snelle levering en blij mee.
2 June 2026
Wil
Oirschot
Een hele vlotte levering maar het was zwoegen om de zetelhoezen over zetels te krijgen maar ze zien heel passend en orgineel uit. De tijd zal uitwijzen als ze ook duurzaam zijn.
Frank
Loppem
Mooie matten van kunststof rubber. Hoop dat ze lang mooi blijven. Prijs kon wat lager zijn.
DJV
Hattem
Jon
Rijswijk zh
Johannes Romkema
Wijnjewoude
Goede kwaliteit, snelle levering, prijs is ok
Tom
Alkmaar
veel voorraad kwaliteit van producten is zeker ok snelle levering goede prijs en steeds snelle feedback (hulp)
peerlings
pelt
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren.
Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires.
Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis!
Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen