Goede kwaliteit en mooie pasvorm

Precies wat ik nodig had en snelle levering

Bedrijf met zeer goede kwaliteit automatten

Bestel al jaren bij Automatten.nl , zeer tevreden, altijd netjes verpakt en volgens aangegeven tijd bezorgd, goede kwaliteit automatten en kofferbakmatten

Geen extra moeite doen ze, dat is teveel gevraagd

Ik had bij de bestelling mijn BTW nummert ingevuld en deze werd ook aanvaard online. Achteraf blijkt mijn btw nummer niet op de factuur te staan. Bij navraag om deze alsnog toe te voegen is dat volgens jullie niet mogelijk !! Dit heb ik nog niet meegemaakt ! bij andere leveranciers is dit nooit een probleem geweest.

an sich snelle levering, helaas past het product niet

Als gezegd snelle en goeie service. Helaas passen de stoelhoes zittingen niet ondanks de vermelding van de auto, type en bouwjaar. Erdoor een miskoop en kan ik het niet terug sturen.

slap[pe bevestiging om de rug en zitting de zitting en rug vallen klein uit JAMMER

DE OPGEGEVEN MAAT VALT TE KLEIN UIT EN DE VULLING IS NIET VOLDOENDE VOOR RENAULT TWINGO 2018

Topervaring

Competitive prijs en en snelle levering

Keurig product en netjes geleverd.

Ik heb hier al meer besteld. En het is altijd keurig verzorgd. Mooi product. Ik heb de duurdere matten besteld. En het is wat ik besteld heb. En ziet er degelijk uit. Keurig.

jammer dat je retoer moet zelf betalen is wel 8,25

ik ben dik tevreden af spraak is afspraak ga zo door

Bestelde mat voor t juiste type veel te groot. Jammer jammer jammer.

Vervelend dat de site als goed wordt aangegeven, terwijl mijn mat veel en veelste breed is. Renault trafic 3. Nu weer terugsturen met de nodige kosten erbij. Ik baal ervan.

Was er supersnel en passen perfect

Beter wordt het niet

Fijn en goed aangekomen past perfect.

Grandioos

Mooie maakten een snel geleverd.

Uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs

De rubberen automatten voor mijn Opel Corsa zijn van een geweldige kwaliteit rubber. De prijs hiervoor zeer redelijk. Een aanrader, automatten.nl

Prima levering zoals beschreven.

Nieuwe stoel hoezen besteld erop zetten ging prima en het materiaal ziet er ook goed en strak uit!

Past perfect in de auto bedankt

Niet de 1e keer dat ik bij jullie koopt bedankt voor de goede service

Past precies en mooie prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, en in 1x̌ goed .....mooie matten die goed passen, alleen wel zelf de ankers van de bestuurders mat insnijden en plaatsen. Top!

Koffermat Jeep Avenger

Zeer eenvoudig met enkele muisklikken te bestellen & zeer snel geleverd volgens afspraak! Goede pasvorm en kwaliteit, een aanrader!!!

Perfecte pasvorm en supersnelle levering.

Via de duidelijke website automatten besteld en na 2 dagen al ontvangen. Ze passen perfect en ook door de kleurkeuze passen ze mooi bij de kleur van het interieur. Via mail ook nog een extra vraagje gesteld en ook daar een snel antwoord op gekregen.

Snelle levering, goede kwaliteit matten.

prima bedrijf

snelle levering, goede klantenservice als je vragen hebt

Zeer snel en boven verwachting

De matten voor onze Up! lopen zelfs door tot onder de voorstoelen. Dat was bij de originele niet zo. Veel mooier zo en uitstekende pasvorm.

Snelle service en perfecte pasvorm!

Makkelijk zoeken naar de juiste kofferbak mat. Snelle levering! Heel goede kwaliteit en past werkelijk precies! Ben er heel blij mee! Is zeker niet mijn laatste bestelling. Zeer tevreden!

super,

past prefect,snelle levering,aanrader,

Na informatie op de site te hebben bekeken, nog vragen. Telefonische contact gezocht , snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Bestelling geplaatst en snel en perfect ontvangen. Zal zeker weer gebruik maken van de diensten Automatten.nl

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!