Laden reviews...
195 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt snelle levering en een goede pasvorm. Het assortiment en de kwaliteit worden regelmatig geprezen. De communicatie is duidelijk en de verpakking is betrouwbaar. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de prijs-kwaliteit en de service.
Levering was prima, maar ik had meer verwacht van de matten. Ik heb eerder velours matten van jullie gehad die vond ik qua prijs/kwaliteit beter in verhouding dan de Statesman matten die ik nu heb. Helaas blijven de matten ook niet goed op de bevestigingspunten zitten.
22 August 2026
Marieke
Wierden
Altijd tevreden met het bestelde, het maakt de auto netjes en geeft een zekere klasse.
22 August 2026
Ton Van Kooten
Oud-Beijerland
De mat is van zeer mooie kwaliteit. Erg netjes gemaakt. Wat mij helaas tegenvalt is dat hij net niet 100% past. Kom ik vandaag achter. Hij zit onder het gaspedaal precies tussen de aanslag waardoor het gaspedaal wordt gelimiteerd. Wordt dus een stukje eraf halen. Verder is het gewoon een heel mooie mat. En voor een heel nette prijs.
21 August 2026
Rogé
Swalmen
Niks op aan te merken product is perfect en prijf is goed levering volgende dag in huis.
19 August 2026
Ivan Do Rosario
Rotterdam
Kofferbak mat en voor matten besteld voor Toyota Yaris. Passen helemaal perfect. Echt top!
18 August 2026
Patrick
Hilversum
zeer goede service om de matten passend te krijgen
18 August 2026
Willem Albertus Marsman
Haarlem
Op de duidelijke website is het bestellen heel goed te doen en de keuze gauw gemaakt. De levering gaat redelijk snel en ze passen perfect in mijn auto. De kwaliteit ziet er erg goed uit en de prijs is dat ook.
16 August 2026
Willem
Havelte
Helaas ben ik zeer teleurgesteld over de kwaliteit van het product. Het materiaal is zo dun en van zo slechte kwaliteit dat het lijkt alsof de matten van een dunne plastic boodschappentas zijn gemaakt. De kwaliteit voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen en ik vind het product niet geschikt voor het beoogde gebruik.
Baris
Diepenbeek
Beste Baris,
Vervelend om te horen dat de matten niet aan je verwachtingen voldoen.
Je hebt gekozen voor onze kunststof matten. Dit materiaal is zeer slijtvast, maar inderdaad een stuk lichter van gewicht dan rubberen matten. Balen dat dit niet is wat je ervan had verwacht.
Omdat we het juiste product volgens de bestelling hebben geleverd, zijn de retourkosten volgens onze voorwaarden voor eigen rekening.
Zodra we de matten in goede orde retour hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag direct op je rekening.
mooie kwaliteit automatten en netjes afgewerkt
Rob Peters
Nijmegen
Ik heb al meerdere matten besteld gehad en alles verloopt vlotjes altijd ook de tracke and trace dus ja ik ben er heel tevreden van en kan hun ook aanbevelen
Alain
Turnhout
Snel geleverd en goede kwaliteit
Heidi
Didam
Super-blij. Mijn auto merk stond niet in de lijst. Zelf een mal aangeleverd, automatten.nl heeft keurig passende matten voor mijn Super3 gemaakt.
Adriaan
Hoogeveen
Website helder produkt past perfect (kofferbakmat) updates via de mail oké, binnen 2 dagen geleverd Kortom dik tevreden
GJH
Haulerwijk
Ik bestel af en toe zetelhoezen. Na het plaatsen van meerdere bestellingen, kan ik stellen dat alles steeds naar wens werd geleverd. Voor bepaalde producten ben ik uiterest tevreden van de kwaliteit, bepaalde producten voelen minder kwalitatief, maar deze zijn dan wellicht ook met deze reden stukken goedkoper. Ook vlotte reactie van de backoffice bij een probleem of vraag.
klaas
Diksmuide
Duidelijke site, makkelijk bestellen/snelle levering
Adrie
Bemmel
Mooie kofferbakmat voor de Toyota Yaris Hybride uit 2017. Snel geleverd.
Stefan
Maassluis
Kofferbakmat past perfect. Zeer tevreden van de kwaliteit. Volgende dag geleverd in Belgié !
Hilde
Van Daele
Goede prijs voor nette automatten (Seat Ibiza ST). Helaas liet het hakstuk na 2 weken al los bij de bestuurdersmat, maar ik kreeg zeer snel reactie op mijn mail en een nieuwe toegestuurd. Waarschijnlijk een productiefoutje o.i.d., want de nieuwe doet het goed! Aanrader.
10 August 2026
Roel ten Thije
ARNHEM
Mooie kofferbakmat. Snel geleverd.
10 August 2026
Bart
Leidschendam
Had een valse start met verkeerd geproduceerde vloermat. Maar de support afdeling van Automatten.nl heeft dit heel snel opgelost. Mijn complimenten, daar kunnen veel bedrijven nog van leren. Kwaliteit van de matten is ook dik in orde!
Jeroen
Geertruidenberg
Maandagavond zag ik bij een kennis de 3d rubberen aitomatten in zijn auto. Superhandig als paardenmens. Normaal altijd zand, strootjes en paardenharen op mijn matten. Dus diezelfde avond ook besteld. Woensdag waren ze binnen en woensdagavond had ik ze ook in mijn auto. 4 Matten in de auto en ook een in de kofferbak. Ze passen precies. Ideaal!
Marion Kuin
Bennekom
Rubberen automatten zijn van slechte kwaliteit. Veel te soepel en bewegen zich door compartement als ze niet goed zijn bevestigd. Zeer dun.
Jan He
BEEK
Beste Jan,
Vervelend dat de matten niet aan je verwachtingen voldoen. Uit onze gegevens blijkt echter dat je hebt gekozen voor onze kunststof automatten, en niet voor de rubberen variant.
Kunststof matten zijn inderdaad een stuk dunner en lichter van gewicht dan rubber. Dit is een bewuste producteigenschap: het materiaal is hierdoor juist zeer slijtvast en gemakkelijk te reinigen.
Voor de veiligheid is het wel belangrijk dat de matten goed worden vastgezet op de originele bevestigingspunten van de auto. Als ze correct zijn gemonteerd, kunnen de matten niet verschuiven.
Mocht je toch liever zwaardere, rubberen matten willen, dan kun je deze set uiteraard binnen de zichttermijn aan ons retourneren. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing.
Met vriendelijke groet,
Team Automatten.nl
Goede deurmat!
8 August 2026
Kim
Breda
Product (stoelhoezen op maat) voor mijn verjaardag is buzz zijn echt top. Passen perfect. Wel even werk om ze monteren, maar dan heb je ook wat. Prima !
7 August 2026
Gero van Wijngaarden
Buren
Zeer eenvoudig te bestellen in mooie kleuren. Precies goede pasvorm. Verrassend! Heel blij mee.
5 August 2026
André
Sliedrecht
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren.
Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires.
Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis!
Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen