Laden reviews...
184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt snelle levering en een goede pasvorm. Het assortiment en de kwaliteit worden regelmatig geprezen. De communicatie is duidelijk en de verpakking is betrouwbaar. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de prijs-kwaliteit en de service.
Ber
Anna Paulowna
Zeer snelle levering
Jan
Avenhorn
Duidelijke site en makkelijk te bestellen, snelle levering, perfecte maat. D
Mario
Maastricht
We hebben stoelhoezen besteld, snel geleverd, goede kwaliteit. Top geregeld door Automatten.
Henk
Markelo
Net als de vorige keer was het product snel besteld. De levering gebeurde een dag later dan beloof maar toch binnen een korte tijdspanne
Lucas
Oostnieuwkerke
Auto matten voor mijn Frontera e besteld. Volgende dag in huis. Ze passen perfect en ziet strak uit. Top. Emiel Wolters, Olst
19 June 2026
Emiel
Olst
Goed product snelle levering en blij mee.
2 June 2026
Wil
Oirschot
Een hele vlotte levering maar het was zwoegen om de zetelhoezen over zetels te krijgen maar ze zien heel passend en orgineel uit. De tijd zal uitwijzen als ze ook duurzaam zijn.
Frank
Loppem
Mooie matten van kunststof rubber. Hoop dat ze lang mooi blijven. Prijs kon wat lager zijn.
DJV
Hattem
Jon
Rijswijk zh
Johannes Romkema
Wijnjewoude
Goede kwaliteit, snelle levering, prijs is ok
Tom
Alkmaar
veel voorraad kwaliteit van producten is zeker ok snelle levering goede prijs en steeds snelle feedback (hulp)
peerlings
pelt
Ondraaglijke geur, na 6 weken nog steeds niet te doen, dus 50 euro verspild.
24 May 2026
A Visser
Doorwerth
Vorige week besteld en betaald. Nu nog niks binnen, maar ook helemaal geen reactie. Kijk dat van de ene dag besteld de andere dag in huis verhaal is sowieso een illusie, maar als je het niet binnen een week kan leveren, dan wel kan reageren is echt teleurstellend. Maar ja, tis al betaald hè, Op naar volgende week
23 May 2026
André
Rijswijk
Zeer snelle levering voor de kofferbakmat voor mijn Mercedes GLA250e. En bovenal, een mooie passende kofferbakmat, die intensief gebruikt gaat worden door mijn honden. Goede communicatie over de levering. Kortom zeer tevreden klant.
18 April 2026
Paul
Best
Nooit weer kopen wij automatten bij een zo incompetent bedrijf. Slechte informatie, slecht geïnformeerd, slechte communicatie en bizar slechte afhandeling. Wat een onprofessionele bende! Succes nog met z’n vijven daar! Mattijs Scholten
1 April 2026
Mattijs
Groningen
Gewoon niets op aan te merken. Superhandig dat het via je merk en model gaat. Daarna kun je eenvoudig kiezen welke kwaliteit je wil, met duidelijke uitleg. Vervolgens zijn er ook nog genoeg kleuropties. Daarnaast vond ik ze met prima levertijd geleverd. Ik heb de 3e kwaliteit met blauwe randen, voor mijn blauwe Peugeot en het staat super! Het voelt ook als goede kwaliteit. Enige wat ik nog niet weet is hoe lang ze het uithouden. Bij de matten van de garage vond ik dat mijn hakken er vrij snel weer doorheen zaten. Maar tot nu toe dus dik tevreden!
25 March 2026
Erik
Barneveld
Super bedrijf !! Alles snel geregeld en goed verpakt in eigendoos met logo. Helder in de communicatie al met al top bedrijf !!
24 March 2026
Henny ter Horst
Nijmegen
Prima matten al vaker besteld
Arjan Te Brake
Eibergen
Al 2 maal besteld bij jullie en altijd vriendelijk en corect en zeer vlig bediend . Bedankt daarvoor.
Ivan
Dries 15 aalst belgië
Zeer tevreden met de matten voor mijn Honda Civic. De passagiersmat voor mijn BMW 2002 zou aan de bovenkant (motorzijde) wat smaller kunnen. Ik heb nu zowel links als rechts een knik in de mat. Hij ligt dus niet helemaal plat. Voor de rest prima mat.
Mike
Zaandam
Ik kocht een rubber mat voor de achterbak en een nylon stoelhoes. De producten zijn niet duur en dat zie je terug in de gebruikte materialen: de rubber mat is redelijk dun, maar daardoor ook licht en flexibel, dus makkelijk te plaatsen en te verwijderen. Hij is ook niet zo dun dat hij kwetsbaar is, dus ik ben er dik tevreden mee. De stoelhoes is te krap voor de stoelen in de Skoda Enyaq sportline: hij gaat niet ruim genoeg over de lendesteunen en hij sluit niet helemaal over de zitting. Er blijven dan gespannen stukken over met lucht eronder. Het materiaal is prima voor mijn doel, namelijk de stoel beschermen als ik met vieze of natte kleren in de auto wil stappen. Maar nu moet ik op zoek naar een grotere maat.
Cor
Nieuwegein
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren.
Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires.
Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis!
Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen