super,

past prefect,snelle levering,aanrader,

Na informatie op de site te hebben bekeken, nog vragen. Telefonische contact gezocht , snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Bestelling geplaatst en snel en perfect ontvangen. Zal zeker weer gebruik maken van de diensten Automatten.nl

Prima site met goede bestelprocedures en goed geprijsd

Ik bestel alleen nog maar (rubber) matten en kofferbak matten bij automatten.nl . Prima pasvorm, goede materialen en betaalbaar geprijsd.

Stoelhoezen passen als een maatpak

Het is even priegelwerkje met het bevestigen van haakjes onder de stoelen, maar dan heb je wel heel strak passende hoezen. Goed materiaal. Een mooie upgrade.

Zeer goede kwaliteit

Goede pasvorm en goede kwaliteit

prima service en goede producten

Zeer snel geleverd,netjes en goed verpakt verzonden. Prima kwaliteit matten en reukloos. voor mij een topproduct!

topproduct!

perfecte pasvorm, snel verzonden,toppie!

Past zoals verwacht

Materiaal ok, verzending ok

zeer goedsnelle bediening

snelle bediening en levering. bedankt

Hele prettige ervaring

Heel goede zaak , zelfs al weel iets retour sturen . Hele aardige mensen .

Perfecte pasmaten!

Rubberen Kofferbakmat besteld, die perfect past!

Zeer fijn en snel geleverd.

Het is fijn materiaal, en zeer snel geleverd

Snelle levering perfecte pasvorm

Een levering sneller dan aangegeven bij de bestel opties.de pasvorm is perfect en makkelijk zelf te doen. Bestelling:Voor en achter hoezen renault trafic dubbele cabine,en pasvorm vloermatten voor en achter.

Zeer goed afgehandeld

Prachtige en passend

Mooie mat voor de kofferbak, past perfect en goede kwaliteit

Comme ci comme ça

Op 10-5-2024 heb ik online front-automatten besteld voor mijn Ford Focus uit 2013. Vervolgens heb ik gekozen voor betaling via IDEAL. Betaling is gedaan aan Automatten.NL via de rekening van Megastar BV in Zevenbergen. Vervolgens krijg ik een emailbericht dat de betaling is mislukt en of ik opnieuw wil gaan betalen of de bestelling annuleren. Gelukkig is dit door Automatten.nl weer recht gebreid en kon ik de bestelling op 13-5 ontvangen! Eind goed al goed!

Nieuw erg mooi, maar slijt erg snel

De duurste variant genomen. Is ook mooi. Veel keuze in kleuren. Maar na amper 1000 km al lelijke afdrukken in de mat waar je met je hak op de mat rust.

Super automatten

Goede kwaliteit en snelle levering

top kwaliteit en service

Goede kwaliteit en zeer responsieve after-sales service

Geweldig snelle service

Matten werden snel geleverd, en passen perfect!

Mooi afgewerkt product

De automatten voldoen volledig aan mij verwachting. Passen perfect. Mooi afgewerkt.

Geen gehoor na verkeerde levering/bestelling

Rubberen matten besteld voor mijn wagen, maar bij levering zijn het schaalmatten. Had volgens mij wel rubbermatten aangeklikt maar ga daar niet over discussiëren. Heb dan een mail gestuurd naar info@ automaten.nl om een retour aan te vragen of een eventuele wissel maar na drie dagen heb ik nog altijd geen gehoor gekregen. Hopelijk doen ze dit binnen de veertien dagen.

Ik had beschadigde matten gekregen er werd gelijk contact met mij opgenomen en ik werd gelijk geholpen met een nieuwe matten set dankjewel! Voor de goeie service

Zeer goede kwaliteit

Voor onze Opel Mokka X nieuwe automatten besteld bij automatten nl. Gemakkelijk te bestellen en de kwaliteit is top. Ook handig, de originele bevestiging onderdelen zijn reeds gemonteerd in de mat.

alles prima

precies volgends afspraak vlotte levering goede verpakking

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!