Uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs

De rubberen automatten voor mijn Opel Corsa zijn van een geweldige kwaliteit rubber. De prijs hiervoor zeer redelijk. Een aanrader, automatten.nl

Prima levering zoals beschreven.

Nieuwe stoel hoezen besteld erop zetten ging prima en het materiaal ziet er ook goed en strak uit!

Past perfect in de auto bedankt

Niet de 1e keer dat ik bij jullie koopt bedankt voor de goede service

Past precies en mooie prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, en in 1x̌ goed .....mooie matten die goed passen, alleen wel zelf de ankers van de bestuurders mat insnijden en plaatsen. Top!

Koffermat Jeep Avenger

Zeer eenvoudig met enkele muisklikken te bestellen & zeer snel geleverd volgens afspraak! Goede pasvorm en kwaliteit, een aanrader!!!

Perfecte pasvorm en supersnelle levering.

Via de duidelijke website automatten besteld en na 2 dagen al ontvangen. Ze passen perfect en ook door de kleurkeuze passen ze mooi bij de kleur van het interieur. Via mail ook nog een extra vraagje gesteld en ook daar een snel antwoord op gekregen.

Snelle levering, goede kwaliteit matten.

prima bedrijf

snelle levering, goede klantenservice als je vragen hebt

Zeer snel en boven verwachting

De matten voor onze Up! lopen zelfs door tot onder de voorstoelen. Dat was bij de originele niet zo. Veel mooier zo en uitstekende pasvorm.

Snelle service en perfecte pasvorm!

Makkelijk zoeken naar de juiste kofferbak mat. Snelle levering! Heel goede kwaliteit en past werkelijk precies! Ben er heel blij mee! Is zeker niet mijn laatste bestelling. Zeer tevreden!

super,

past prefect,snelle levering,aanrader,

Na informatie op de site te hebben bekeken, nog vragen. Telefonische contact gezocht , snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Bestelling geplaatst en snel en perfect ontvangen. Zal zeker weer gebruik maken van de diensten Automatten.nl

Prima site met goede bestelprocedures en goed geprijsd

Ik bestel alleen nog maar (rubber) matten en kofferbak matten bij automatten.nl . Prima pasvorm, goede materialen en betaalbaar geprijsd.

Stoelhoezen passen als een maatpak

Het is even priegelwerkje met het bevestigen van haakjes onder de stoelen, maar dan heb je wel heel strak passende hoezen. Goed materiaal. Een mooie upgrade.

Zeer goede kwaliteit

Goede pasvorm en goede kwaliteit

prima service en goede producten

Zeer snel geleverd,netjes en goed verpakt verzonden. Prima kwaliteit matten en reukloos. voor mij een topproduct!

topproduct!

perfecte pasvorm, snel verzonden,toppie!

Past zoals verwacht

Materiaal ok, verzending ok

zeer goedsnelle bediening

snelle bediening en levering. bedankt

Hele prettige ervaring

Heel goede zaak , zelfs al weel iets retour sturen . Hele aardige mensen .

Perfecte pasmaten!

Rubberen Kofferbakmat besteld, die perfect past!

Zeer fijn en snel geleverd.

Het is fijn materiaal, en zeer snel geleverd

Snelle levering perfecte pasvorm

Een levering sneller dan aangegeven bij de bestel opties.de pasvorm is perfect en makkelijk zelf te doen. Bestelling:Voor en achter hoezen renault trafic dubbele cabine,en pasvorm vloermatten voor en achter.

Zeer goed afgehandeld

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!