Laden reviews...
172 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt snelle levering en een goede pasvorm. Het assortiment en de kwaliteit worden regelmatig geprezen. De communicatie is duidelijk en de verpakking is betrouwbaar. Klanten zijn over het algemeen tevreden met de prijs-kwaliteit en de service.
Een kofferbak rubberen mat gekocht. Makkelijk juiste uitvoering te kiezen op de website Ook afhalen is mogelijk
23 March 2026
Arno
DONGEN
Breed assortiment en een super snelle correcte levering
23 March 2026
Erik
Vorden
door het gebruik van de automatten met opstaande rand blijft mijn wagen netjes, zelfs met modderschoenen na een wandeling
28 February 2026
Chris
BALEN
Ik heb al meerdere keren matten besteld en kreeg dan precies passende matten. Top. Nu matten besteld op basis van mijn kenteken, kreeg matten die je zelf op maat moet knippen maar ook te kort, dus kunnen nooit op maat geknipt worden. Matten zijn uiteraard uit de verpakking gehaald om te proberen maar terug gestuurd om dat ze nooit kunnen passen. Nu dus de melding dat de matten beschadigd zijn, echt onzin aangezien ze letterlijk alleen gepast zijn en toen teruggestuurd en ik moest blij zijn met een coulance van 50% van mijn geld terug. Ik kan slecht tegen dit soort klantenservice en ga dus zeker vervolg stappen nemen. Dit gaat niet over geld maar over principe dat je zo niet met klanten omgaat.
Beveelt niet aan
28 February 2026
Luc
Kootwijkerbroek
Beste Luc,
Allereerst vinden we het vervelend dat het zo heeft moeten lopen. Dit had niet nodig geweest.
Je kocht bij ons een set universele rubber automatten, en ja die kun je zelf op maat knippen. Universele matten zijn dus niet speciaal op maat gemaakt voor jouw auto, ze zijn dus universeel qua pasvorm. Bij de universele matten die je kocht staan ook de maten er nog bij van alle matten, en wordt ook vermeld dat je de mat zelf aan kunt passen. We verkopen voor bijna alle auto’s ook pasvorm automatten, deze passen uiteraard wel perfect. Verder is er niet op kenteken besteld, dat kan bij ons op de webshop helaas (nog) niet.
Uiteraard moet dit verder niet uitmaken, want je mag bij ons altijd je producten binnen 14 dagen retourneren en dan krijg je gewoon je geld terug. Echter in dit geval zijn de matten kapot getrokken en zitten er op meerdere plekken gaten in de matten, zijn ze vies en is de complete verpakking kapot gemaakt en met tape weer aan elkaar geplakt voor het terugsturen.
Dit alles heeft er voor gezorgd dat we inderdaad hebben gezegd dat we het product weg moeten gooien, en dat we uit coulance inderdaad nog 50% van je betaalde bedrag terug willen storten, terwijl wij hier eigenlijk niks aan kunnen doen.
Jammer dat dit dan alsnog een 2 als beoordeling oplevert en dat wij als webshop maar alles moeten accepteren, in dit geval onterecht. Ons voorstel blijft staan, ook na de retourtermijn, wil je er alsnog gebruik van maken dan horen we dit graag zodat we dit hopelijk alsnog naar tevredenheid op kunnen lossen.
Met vriendelijke groet,
Team Automatten.nl
Aanvankelijk was de pas maat niet goed(zie eerdere negatieve beoordeling) echter het bedrijf heeft dit op een zeer goede wijze kosteloos opgelost. Nieuwe matten passen goed. Complimenten en nogmaals dank.
26 February 2026
bert
TER AAR
Dank je wel voor je fijne bericht Bert. Blij dat we je toch nog goed hebben kunnen helpen en je nu gelukkig tevreden bent over onze producten en service!
Heel tevreden met deze mooie mat, past goed. Snel bezorgd.
Wil
Hoofddorp
super geregeld
bert
zwartsluis
Matten voor onze Polo 2017 besteld. Dat is kennelijk een jaar met twee types Polo. Dankzij de duidelijke productfoto's de juiste matten besteld. En fijn dat je ook kunt kiezen voor alleen de matten voor voor in de auto kunt bestellen.
Will
Amstelveen
Ik had een fout gemaakt met het bouwjaar geen probleem gewoon terug sturen, nieuwe bestelling gedaan, snelle levering prima bedrijf en heel vriendelijke mensen
Henny
Breda
Stoelhoezen passen prima en goed vast te zetten.
Frits
Heerenveen
Voor het eerst iets besteld bij Automatten.nl en heel snel ont vangen was gewoon top. ga zo door mannen
Stan
VOGELENZANG
Gekozen voor een kofferbakmat en luxe organizers voor de kinderen achterin de auto. De producenten waren de volgende dag in huis en waren van goede kwaliteit.
Peter
Apeldoorn
2 x rubberen matten (kofferbak en. Innenruimte) besteld vlug ontvangen. Kofferbakmat past uitstekend en prima oplossing tegen beveiliging. Andere matten geretourneerd, ik vond deze achteraf niet noodzakelijk. Retournering probleemloos. Erg tevreden.
Will
Apeldoorn
Voor mijn blauwe audi q2 nieuwe matten voorin besteld. Met bijpassende blauwe rand kleur Prima kwaliteit, en past exact. Ook de levering was prima!
Jan
Kampen
Vlotte levering en een goed product voor een betaalbare prijs.
Jaap
Drachten
Zocht rubbermatten voor mijn nieuwe auto, was even iets onduidelijk, contact opgenomen en goed geholpen. Snelle verzending en degelijk materiaal.
Robbie H
Heerlen
Op de Site was met duidelijke beelden te zien welke keuze ik moest maken om het juiste passende product te bestellen.
F. Doesborgh
Reuver
Kofferbak mat is niet van rubber en past ook niet lekker.
Beveelt niet aan
William
Woldendorp
kon gelijk de mat ophalen
Ben Verweij
Dordrecht
Geen opmerkingen! Alles is goed verlopen
Els
Hooglede
Na 3 pogingen bij een ander nu w hoezen die passen. Kwaliteit zal nog moeten blijken pas 1 dag gemonteerd
R Montfrooy
Noordwijkerhout
Perfecte pasvorm!
Frank
Houten
Gisteren besteld, vandaag geleverd en correct
Nick
Maaseik
Op tijd geleverd, en past ideaal gr
Joseph
houthalen-helchteren
Snel geleverd, gemakkelijk te bestellen en uitstekend product dat precies paste.
Henri
Gemert
Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren.
Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires.
Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis!
Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen