Vlot en prima pasvorm

Na het bestellen hadden we de matten snel in huis. Een stuk goedkoper dan bij de dealer en ze passen prima.

Ben heel tevreden met dit product

Ik heb een hele mooie stevige perfect afgewerkte auto mat gekocht .

Bestelling goed uitgeleverd

Mijn automatten passen prima,bestelling niet snel maar wel netjes bezorgd.

super

verzorgde afhandeling,perfecte pasvorm.in een woord super

Snelle levering, soepel materiaal wat gemakkelijk is te reinigen

Eenvoudige maar duidelijke website. Dus zo besteld en snel thuis geleverd. Goede stevige kwaliteit maar ook nog eens flexibel waardoor hij gemakkelijk is de achterbak is te plaatsen. Tevens zeer makkelijk te reinigen

Keurig en snel afgeleverd

Goede pasvorm ....netjes en keurig afgeleverd.. Afwerking van de matten prima ... Top gedaan gedaan " Matten.nl."

goed en mooi afgewerkt

goed en mooi afgewerkt en snelle levering

Snelle levering en prima pasvorm.

Snelle levering en prima pasvorm. Zeker een aanrader.

Hier mat je ze kopen! Aanrader!

Al voor meerdere voertuigen matten gekocht bij Automatten.nl, top producten! Bij een mat ooit een kleine beschadiging gehad (kan gebeuren), dit werd moeiteloos en kosteloos opgelost. Gekochte mattensets: Premium velours set voor VW GOLF 6 Premium velours set voor VW LUPO Rubbermatten set voor VW LUPO Allen mooi, degelijk en passen perfect.

Mat past perfect !!!

Snelle levering, duidelijke communicatie en prima fit.

Super netjes geholpen toen mijn matten verkeerd binnen kwamen

Super netjes geholpen

keurige afwerking, degelijk product, punctuele levering

keurige afwerking, degelijk product, punctuele levering

Uitstekendsn

Snelle levering.

goede kwaliteit

kwaliteit is prima maar voor ons als autobedrijf is de levertijd wel eens te lang. duurt vaak een paar dagen voor we de matten binnen hebben

Snel geleverd en prima verpakt

Snelle levering en goede verpakking van postpakket.

Vlotte, betaalbare en goede service

Vlotte, betaalbare en goede service

Betrouwbaar en snelle levering

Goede service, snelle levering en prijstechnisch is het ok. Super tevreden!

Mooie matten.

Fijne interface om je automatten te bestellen, en nog eens snel geleverd. Daarbij voor een goede prijs.

ZEER correcte prijs voor wat je krijgt! Perfect op maat en snel thuis geleverd.

Top bedrijf

Snelle levering, en goed ingepakt. Product ook kwaliteit.

Top !

Producten zoeken op je eigen auto en uitvoering. Veel keus en goede prijs kwaltiteit verhouding. Zeer snelle levering. Je wordt direct op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending via track&trace. Heb hier al vaker producten besteld, Zeer tevreden.

snelle geleverd en goede kwaliteit

als ze het niet in programma hebben kunnen ze het toch maken als je een model opstuurt

Gewoon top geregeld

Toppie

Mooie matten en snel geleverd helemaal TOP

Snelle levering, goed product

Eindelijk een set degelijke automatten voor mijn Tesla model S.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!