Perfecte site

Via de makkelijke en overzichtelijke site automatten voor onze Peugeot 107 besteld, eenmaal ontvangen bleek dat er bij de bestuurders mat een origineel bevestigingspunt ontbrak, direct contact gezocht en het werd meteen opgelost, er werd een nieuwe mat gemaakt en deze heb ik inmiddels ontvangen en past ook perfect. Heel het team bedankt voor deze super service, we zijn er blij mee.

Prima automat, heel mooi en degelijk

Prima en perfecte automat, snelle levering, ik zeg top!

Zeer snel geleverd. Maandag besteld en vrijdag al in huis terwijl de matten nog gemaakt moesten worden (hier stond eigenlijk 7-8 werkdagen voor). Ook de kwaliteit en pasvorm zijn helemaal top en precies zoals op website vermeld. Voordat ik besteld heb, eerst telefonisch informatie gevraagd en hierbij goed geïnformeerd. Verwacht nog héél lang plezier van deze matten te hebben 😊

Prima produkt en zeer snelle levering

Zie hierboven

Super kwaliteit, perfecte pasvorm,top levering.

Makkelijk je keuze van automatten te vinden op de site. Extra kleur afwerking en versteviging bestuurderskant zijn mooi uitgevoerd. De pasvorm is 100% hetzelfde als originele matten. Dit aan zeer scherpe prijs, en binnen beloofde leveringstermijn. Top service! Bart W.

Perfect maatwerk, snelle levering

Mooie matten set, passen uitstekend. Prima kwaliteit.

mooie kofferbak mat en hondendeken

Ik heb een kofferbak mat en een hondendeken gekocht en ben hier zeer tevreden over.

Klacht ingediend

Automatten besteld voor mijn berlingo.de matten voor paste perfect. De mat (rubber) achter voor de bagage ruimte is te groot en de uitsnijding past niet. Al 2 keer een mail gestuurd. Maar geen antwoord.

Snelle afhandeling en goede kwaliteit

Goede website, filters werken prima, snelle afhandeling en duidelijkheid omtrent aflevering.

Zeer goede service

Volgende dag al geleverd alleen jammer dat de gaten van de voorste matten voor de skoda fabia niet overeen kwamen. Maar verder perfect.

Snel geleverd tegen concurrerende prijs

Top.

Doen wat zij beloven

Alle artikelen waren de volgende dag geleverd en voldeden uitstekend aan de verwachtingen.

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Alles is vlot verlopen en het product voldoet aan de verwachtingen zoals deze beschreven zijn.

simpel, snel en uitstekend

Gewoon goed. Duidelijke website, correcte afhandeling van mijn bestelling en goed product

top geregeld!

alles op tijd tegen super prijs. ga zo door

Snelle levering van automatten.

Hele snelle levering van mijn automatten en voor een prima prijs.

top

snelle service en een uitstekend product

correct, snel en kwaliteit

van bij de bestelling tot levering goederen verliep alles zeer vlot Kwaliteit/prijsverhouding is goed overwogen

Prima na service

Na probleem met levering werd er moeite genomen om de dingen op te volgen

Geweldig!

Service ten top!! Set automatten besteld besteld, bleken de doppen in de auto niet orgineel te zijn en dus op een ander afstand te zitten. Contact opgenomen, en door een mal op te sturen konden zij een nieuwe maken op maat. Zo gedaan en nog geen week verder al mogen ontvangen! En het paste perfect! Chapeau!!

Perfecte automatten qua kwaliteit en pasvorm

Wat is er mooier dan precies ontvangen wat je wenst

alles zoals het moet

Correct, volgens de beschrijving en levertijd.

Uitstekende ervaring !

Zeer snelle levering ! Keurig verpakt, kortom : Zeer zeker het kopen waard !

snelle levering kwaliteitsmateriaal

Pasvorm stoelhoezen voor mijn Citroen Berlingo Bestelbus 2020, ze passen perfect!

slecht

Ik heb op 23 december 2019 automatten en een rubber bak voor de kofferbak besteld. We zijn nu een maand verder en ik heb nog niets ontvangen. Begin januari kreeg ik op een mail die ik had gestuurd het antwoord dat de productie stil lag vanwege de kerst, maar ik heb deze week weer gemaild, waar ze blijven, maar er komt nu helemaal geen reactie meer.

Wagenmakerij 4

4762 AV Zevenbergen

Over Automatten.nl

Automatten.nl maakt speciaal voor u automatten op maat naar eigen wens. Er is keuze uit diverse tapijtkwaliteiten, kleuren en randkleuren. Tevens verkopen wij autostoelhoezen, rubbermatten, kofferbakmatten en hebben wij een groot assortiment aan accessoires. Voor onze voorraadartikelen geldt: op werkdagen vóór 15 uur besteld is de volgende dag in huis! Voor vragen, klantenservice of feedback kunt u altijd telefonisch contact opnemen met 085 0290 140. Wij helpen u dan graag verder!